Sziasztok!
Egy 2003-as mito EVO 2-tőm van és olyan kérdésem lenne hogy mikor kel a blokkját felujitani? És mit kell ben cserélni? Lécives segicsetek! Köszönöm!
egyébként motorikusan teljesen ok
szept végén cseréltem:-hajtókar, dugó, csapágyak, szimeringek, tömítés, trafó, olaj,
októberben: power szelep, gyári levegőszűrő,
most lesz csináltam az első és hátsó világítást.. de tegnap lebontottam a kábelek le voltak válva... szal mostmár az is jó... kifogástalan állapot.. egyedül karcosak az idomok.. de tuti költségmentes állapot...!!! na majd jelezz ha érdekel.. lucky exploler -es fényezés... ilyen nics mégegy...
csá én lehet hogy eladnám a mitom...
az ára fix 300e ha érdekel az adatlapomon vannak képek.. minden jó rajta ha visszaolvasol meglátod miket csináltam rajta...
most per pill darabokba van az elektonika világítás ilyesmi javítása folyik...
szarvason van a motor...
ha érdekel keress meg riesen@freemail.hu az msn-en cagiva.mito@citromail.hu az emailom...
de az tuti h 300e alatt nem adom oda.. inkább rajtam rohad eddig már vagy 400e-be van..
amúgy nagyon megy.. ezt "mito" nevű felhasználó is tanúsíthatja ő már ment vele...
csak már én is nagyobb motor után vágyódom...
ja, az enyémet láthattad ott
amúgy már én is láttalak csomószor csak vagy gyalog voltam vagy kocsival
nagyobbat szeretnék veni mindenképpen, 600-as, 750 vagy ami adódik
nem tudtok vkit aki tudan cagiva alkatrészeket, konrétan egy power szelep kéne, egy Cagiva Elephatn n90-es típusó és 1991-es évjáratú mocihoz, mert sajnos az elözőt elvileg bedarálta, nem az enyém a motor egyik haveromé,csakmegkért, hogy neten vhogy kérdezzek utánna hátha tud.
ha vki tud vmit, akkor msn-en szóljon már, janesz87@axelero.hu
jah és ha lehet Bács-Kiskun megye közelében, de máshonnan is jöhet.
thx
te figyelj már igy kezdödött "csipem mikor az 1 ember hülye mert nem azt csinálja amit a másik,tudod van akinek más a véleményeszerinte ugy jó ahogy van....de biztos te csinéász jót nem a gyárak..tudod hány le-vesz le,szerintem nem mérhetö(vagy nagyon keveset)de kevergesd 1/30/35(miért pont?) annyit vagy amennyit gondolsz ha jó neked hát nosza....cross az kicsit más tudod üórás+suly...de tök mid1...neked van igazad...........................
Te ez 1 vélemény volt(mellesleg kulturált..ellenben takonyszájuzás,)ha te ezt nem fogod/nem érted sajnálom ....én befejeztem ÉRTED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy 2003-as mito EVO 2-tőm van és olyan kérdésem lenne hogy mikor kel a blokkját felujitani? És mit kell ben cserélni? Lécives segicsetek! Köszönöm!