Dadis bazmeg ez nagyon odabasz!mint ha egy kicsit lefogyott volna a kicsike. Bazz ezt még én is elfogadnám pedig én totál RS-es vagyok.Nagyot mehet ez a mito bazz.
hi!
figyi nekem is és haveromnak is csinált ilyet ha nem válnak be azok a tippek amit adtak akkor cseréld ki a trafót.. nekem is és haveromnak is ez volt a baja... de azt csak egybe lehet cserélni a kábellal meg pipával mert egybe van öntve szal külön külön ne kísérletezz... gilera runneré jó is rá amit az italymondoba kapsz is nekem 9150ft volt
Itt egy versenymito, bár felesleges beraknom, úgysem tudjátok értékelni.. bár ha neon lenne az alján akkor talán.. meg kék helyzetjelző.. Remélem vette az adást a sok buzigyerek :)
HI!! az lenne a kérdésem ha valaki tuggya, léci irja le h miben más egy evo henger a mito2-é től..?van e méret beli eltérés vagy iesmi..
lehet hüje kérdés de nembaj, érdekel...
Nemrég műgyantáztunk rácsokat az idom nyilásaira haverommal,elég tuti lett,most a polírozásra vár a Mocc,a felújításokat meg még el sem tudtam kezdeni...Éppen ott tartok,hogy csak a felnik lesznek fényezve...maradnak pirosak,de élénkebbre szeretném.Egyelőre tényleg csak apróságokat kapott a kicsim,pl. egy Brembo hátsó fékolajtartályt,mert valami nagyon gány "gyógyszeres doboz" volt helyette...így,hogy most teljesen le van bontva,nem lepett meg semmi mással,aminek nem örültem volna,csak ugye mocskos volt az idomok alatt...kb ennyi:)Már alig várom az első 2007-es kört!
Szeva Duki! mizu veled ?? Én már elraktam téli álmot aludni a motort nemsokára mennek az idomok fényezöhöz stb alig várom már hogy kész legyen !!Tieddel mivan ??
De azt mondják egy vagyon,,, Hangja geci jó
Kb. mennyi kes egy ilyesmi pályaidom egy Mitora (ha nem vok tull indiszkrét)???
figyi nekem is és haveromnak is csinált ilyet ha nem válnak be azok a tippek amit adtak akkor cseréld ki a trafót.. nekem is és haveromnak is ez volt a baja... de azt csak egybe lehet cserélni a kábellal meg pipával mert egybe van öntve szal külön külön ne kísérletezz... gilera runneré jó is rá amit az italymondoba kapsz is nekem 9150ft volt
lehet hüje kérdés de nembaj, érdekel...
Nemrég műgyantáztunk rácsokat az idom nyilásaira haverommal,elég tuti lett,most a polírozásra vár a Mocc,a felújításokat meg még el sem tudtam kezdeni...Éppen ott tartok,hogy csak a felnik lesznek fényezve...maradnak pirosak,de élénkebbre szeretném.Egyelőre tényleg csak apróságokat kapott a kicsim,pl. egy Brembo hátsó fékolajtartályt,mert valami nagyon gány "gyógyszeres doboz" volt helyette...így,hogy most teljesen le van bontva,nem lepett meg semmi mással,aminek nem örültem volna,csak ugye mocskos volt az idomok alatt...kb ennyi:)Már alig várom az első 2007-es kört!
Van valakinek valamilyen tapasztalata cagiva supercityről(125)?
Vagy ha van valakinek is elcserélné erre akkor szóljon: