Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zol, áprilisig?? ne vicceljmár
Meg értelmetlen:)
hehe csasztok ismét itten vagyok na tok gáz hogy el kell tenni télire a gyorsasági vasakat de hát ez van most jon a felujjitás renoválás meg minden majd teszek ki kjépet hogy mijen volt és hogy mijen lett ha majd meglessz na ez az untato duma volt a lényeg hogy volt-e már valakinek problémája a cagiva váltoival vagy van-er aki szedett már szét prima suprsort 50 est mármint annak a váltoját aki igen okvetlen irjon!mega teloval ugyan ez aki szedett már szét prima mocinak teloját az is irjon na ez jo rovid lett!
kössz
Amúgy enne az évbe 3000km-et mentem mindeg nagyobb műszaki hiba nélkül. És az esést is megúsztam. Mindössze egy km spirál szakadás volt csak. Mondjuk meg is beszültem meg karba is van tartva. Fogyasztása 4,5-5,5 körül alakult.
szunyog rá van irva hogy h2o ...
lánckerék fölött van a folyadék leengedő csavar. elég egyszerű megtalálni....
cső!
(röviden)
hol lehet leengedni a hütőfolyadékot...?
Üdv mindenkinek!

Rég írtam ide. Tagnap itt nálunk 17 fok volt és napsütés úgyhogy idén utoljára motoroztam egy nagyot Akkorát mentem hogy csak na El is raktam téli pihenöbe a gépet. Lenyaltam tisztára, telitankoltam, akksit kivettem és letakarva várja a tavaszt. Most akkor áprilisig ki kell bírnom valahogy Nah jók legyetek!

Csákány
HI! Supercitymhez keresek a képen látható váznyulvány féleséget.. aki tud bontót vagy esetleg tudná hogy hol tudnék szerezni megköszönném ha szólna..
császtok!
fireball:
ezt az sös témát felejtsük elég gáz volt és kurva mély volt az nem mély volt hanem egy szakadék aminek a tetején nem birtam kellökép lassitani
szegény csávesz hogy beált a motorja vasárnap:((

egy kérdés mindenkihez de legföképpen mitogerihez:
Beiditom a motort és alapjáraton ketyeg ha huzok neki gázt akkor meg elkussol csak alapjáraton néha bekatyog mi a fasz baja van már megint???
kérdzetem itt embereket azt mondták hogy kikopott vmi az ellensúlynál de sztem a hajtókar adja már megint be a derekát pedig már evvel a hajtókarral majdnem 6000km-t megtettem az elözö 4 el 200km-en belül végeztem vhogy a szerelö mindig elbaszott rajta vmit 1 szer viszont én de akkor nagyon.

itt kecskeméten ki az aki megtudná nézni a Gyöngyösi Robi kivételével a roncsot???
nah csákány
Sziasztok!

Kezdő motoros vagyok vagyis leszek
Szeretnék tanácsot kérni. Most készülök venni egy planet raptort.
Mire figyeljek? Általánosságban milyen moci az? Azt láttam a leírásban hogy 50 ccm ez azt jelenti hogy B-s jogsival is vezethető?
Mennyit eszik egy ilyen? Sok a járulékos költség egyébként a mocikra? (kötelező stb)
Írjatok egy két okosságot létszíves!
Köszi
nekem van hozzá lendkerekem.keress meg:
06705540998
Sziasztok cagiva super sityhez125-ös motorhoz lendkerékre lenne szükségem ha valaki tudja hol lehet rá szert tenni írjon
Eladó zsír új Arrow kipufogó rendszer Cagiva Mitohoz,0-km,dobozban.szűllítási idő 2hét ár:70000ft.MSN címem az adatlapomon csak komoly érdeklődők keresenek.
Köszi a tippet peterman!!!
Remélem bejön!
És a karbiért mit kérsz? Csonk az nekem is van. De ha nemadod sokér akk azis kell...
Eladó power elektronika Mitoba (asszem Frecciába,Supercitybe stb.. is jó) csak 20.000-ért!
Képért videóért keress itt vagy msn-en, 06308131724.
34es karbi van csonkal együtt,volt egy komplett blokk is azt tegnap vitték el.
Cső!
Aprilia rotax 123-as blokkhoz hengered dugóval , meg kb 34-es karbid nincsen??????????????
ELADÓÓÓ
cagiva polini henger,jó mitora,frecciára,minden 6-7sebességes poweres blokkra!
164ccm,hozzávaló power szeleppel,polini dugóval, egyszóval komplett szett,0km-es,zsírúj.
boltban ez 115e,,neálam fix 75e!!
képek,infó msn-en: balatonmotors@hotmail.com
dudus!!
holnap (vasárnap) fél 12től 3ig kinn vagyunk az euro ringen gyomán,gyere át ha van kedved,ott lesz a kedvenc crossgéped is a,z yz,amivel oan kurvanagyot takartál
oké

hát,de ha nics ismerős,akk ott a bolt,ott idegennek is adnak 700 ft ér
akkor még jobb, mondjuk nekem ismerős csinálta grátisz