Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia mitörtént ??? mi lett vele mert én vártam öt h jön vissza de nemjött !az akkor fasza dugócsere stb ???
versenymitom is eladó,pontosabban ha valakit érdekel,akkor odaadom
képek adatlapon
Nem Power Gond van dugo vagy memebrán +power elektronika+vagy maga a szelep nem hiába ér bele mindig a dugóba
Szia mizujs? LAci nak BEhalt a Gépe szegény
hát az vagy használtan is 20-25 ropi körül van
jó akkor az van még meg egy van legjobb haveromnak...
de nézd a hirdetéseket ott nem nagyon látsz lucky-sat és főleg nem olyat mint az enyém.. lucky-s az van de különbözik egy pár dologban... na de végül is valamilyen szinten igazad van nem csak az enyém van!
Ali G az adatlapomon vannak képek.. te amúgy merre laksz??
vagy mennyire érdekel a motor??
Csáó srácok! Régebben itt szó volt a felnicsíkról, nem tudja valaki, hogy ki tud csinálni/szerezni jó áron?Előre is köszi!
Riesen, miért is nincs még egy ilyen?? kapásból a megyében tudok Luckysat, és nagyon szép állapotút a Tiedén kívül.
www.motorcyclespecs.co.za/model/cagiva/cagiva_aletta_oro_s2_1 25%2089.htm

itt szinte van minden
Az EU-ban tényleg nem kell motorszám, elég ha alvázszám van?
www.italmondo.hu! itt talán találsz cuccokat hozzá!
A mocimba 21000 ezer van! Én ugy halotam hogy 25000-nél kel szervizelni!! Ja és ha tutok momgyatok olyan cimeket ahonét cagiva cucokat lehet szerezni! Köszi a segicségeteket!!
A mocimba 21000 ezer van! Én ugy halotam hogy 25000-nél kel szervizelni!! Ja és ha tutok momgyatok olyan cimeket ahonét cagiva cucokat lehet szerezni! Köszi a segicségeteket!!
dráma rossi
majd remélem jövőre a 800 al jobb lesz
a hirdetés
ha komolyan érdekli a haverodat akkor vegyen fel MSN-re, a címem az adatlapomon van
császtok! ma vettem egy cagiva alettát tudni szeretnék rol müzsaki adatokat és hogy kb mi a vég sebesége ?
vagy add már meg a linket ahol hidteted
évjárat?
520-as irányárban hirdettem, mondjon egy árat
peterman mennyiért adnád a mitodat???? havert lehet érdekelné
mennyi km-van a motorban?
azt lehet hogy tudok szerezni olyan 25 körül
utána kérdezzek?
irtam az emiledre küldj képet riesen
Hasli ha nem hajtottasd szét akkor egy jó darabig nem kell hozzányulni, csak a tél előtt alap dolgokat megcsinalni rajta és kész