Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok képzeljétek el, én is elcsusztam m,a egy picit de nem annyira nagy szám mint a tiétek, semmi bajom nem lett mert volt rajtam térd védő, csak a kezem vertem be, ugy van hogy van nalunk egy kis foci palya, és azon szoktunk 8asba körbe körbe menni és döntö9getni egyre jobban belejöttem, térdvédőm leért meg minden aztan kicsuszott, és a motor karcos lett aztan fewlalitottam gyorsan és mentem továébb csinaltam! üdv Kicsijuhasz
Én mindenképpen azt ajánlom hogy nagyon gyorsan szedd ki belőle, sokkal sojbb a kézi keverés 1:30-1:35 ig keverd
Nemhiszem h eladnám ha kiszedném is
Dáki!

Látom te is fényezésben gondolkodsz...neked van már tipp,hogy kihez viszed??????????
CSŐmindenkinek!!!!
tudna nekem vki segíteni ,hogy a cagiva mito evo-nak ilyen műszaki adatrajzot adni (pl: szimering milyen mérető.milyen olaj ....stb...)
Előre is kössz !!!
vmilyen fénymásólt lapot ,vagy mittomén vmit ,kösszi!!!
és hogy festeed le a felknit eggyik fele műanyag a másik meg fém
hallo Cagiva 125 ha kikö9töd az olajpumpát akkor eladod? mindig is jobb volt amugy a kézi keverés mert az biztosabb nekem azt mondjak de nekem mnincs türelmem minden tankolásnál számolgatni
Van itt olyan aki olajpumpát kikötötte?
esetleg vmi tapasztalata van vkinek olajpumpa és kézi keveréssel kapcsolatba?
meik jobb olajpumpa menyire megbizható?
mivan akkor ha elszakad a bovden ami pumpához megy?
Ugyanigy piros lesz csak fehér felni meg fehér matricák meg kicsit másabb piros lesz mert ez olyan furcsa szinü ami most van és olyanra szeretném amit mellékeltem az elözö hozzászólásomban!
Dáki milkyen szinüre szeretnéd fénbyezni, mert most is piros
Én eddig csak jókat hallottam a mitokrol azért vettem ilyet na meg azért mert tetszik
és mert olasz
Szerintetek mien lesz tavasszal am otorom ?? Alig várom mr h meglegyen az új fényezés de ez csak télen lesz lehetséges!
ilyenre szeretnm!!
Na mivan Laci mr rég nem voltál msn-en!!Mivan a motorral henger kell rá ???? szólj ha kész van mert akkor kéne menni egy karikát!!
Milyen jószágot akarsz átvarázsolni? :D
nincs rá hivatalos út,ha van embered,aki elintézi,busás pénzért minden müködik
Valakinek nincsen véletlenül az első lánckereket eltakaró eladó láncvédője???Nekem az aljánál el van repedve és nagyjából a fele hiányzik is...teljesen össze van köpködve belülről az idom láncspray-vel.Így nem éppen "szobatiszta" a mocc,én meg azt nem szeretem...Tehát,ha valaki meg szeretne tőle válni egy korrekt összegért,légyszi szóljon!!!Köszi!

Erre gondoltam:
Sziasztok. Tudnátok segíteni olyan problemben, h 18 kw-t hogyan és hol varázsoltassak át 11 kw-re?
Csak úgy megoldható ha elviszem vizsgára? Vagy hol lehet elbeszélgetni róla?
Fontos lenne.
Előre is köszi
Sziasztok ! Cagiva elephant 50ccm -hez keresek önindítót, vagy az abban található fogaskereket etalonnak legyártásra. Aki bármit tud segíteni, kérem jelezze, mert már 2 hónapja szívok vele.
Csao Jamal a másik annak az unokatesoja de neki tegnap szorult meg a dugoja és van egy harmadik az meg annak a baratja:D tehat érden altalaban harom super cityst láthatsz mocorogoni az eggyik szokot irni a forumra kontos néven :):)
Hallod Peti... utcánka 2 db supercity is megy... az egyiok mondtad hogy a spanod de a másik az ki??? amúgy nagyon elvetemülten mennek
megmondom én mert akkor szereltem és szar volt
Dudus miért van a képeidben az Evo alá írva az, ohgy " szép lenne csak..."?
csákány elvtársak!
már rég jártam elrefelé de sajna nem azért mert motoroztam
csak a suliig meg vissza
zotyának nagyon tutko gépe van egyébként én már láttam tényleg egybe van a gépezet érdemes megnézni!
Azért mert jól nézki a motorja még lehet szar
a felújités meg nem olcsó
Enyi pénzért nem rosz, sőt