Hello mindenki!!! Itt ez a kurva tél!! Ugy sjnálom elteni a mocimat!!! Ha valaki ujitot fel mitot akkor az jelenkezen nálam mert lenne pár kérdésem!!!!
jah..
amúgy nekem is már 400ba van.. annyit úgyse fogok érte kapni... de nem is érdekel mert vissszadta azt ahogy motoroztam vele ..
de nem akarom még meghirdetni meg eladni se így különösebben mert mindent felújítottam rajta szal jó ha megmarad az se baj érted... csak Ali G kérdezte és mondom nekem még annyirért megérné odaadni..
a másik meg hogy most tényleg nagyon fent vannak az árak... a mito-k is.. meg egy olyan nsr-amin hiányoznak idomok az is 230e szal elég kakk állapotban van... na mind1 majd lesz valahogy
Ne is add el szarért, hugyért!!
Az én 94es EVO -mat tavaly tavasszal 510be vitték el!!!(8kilómba volt:)) és amotorja az teljessen felujított volt. Voltak igéretek hogy 450be megveszik aztán nem bírtam várni meghirdettem és 1hét alatt 5en telefonáltak rá!! szal sztem ha tényleg elakarod adni akkor tedd fel netre azt 3ért elfogják vinni hiddel!!!
ő akarja megvenni nekem ennyiért érné meg eladni vagyis hát ennyiért se de úgy se fogok nyerni rajta.. meg pénzemnél se leszek de nem érdekes.. amúgy meg ha szétnézel eléggé fent vannak az árak és szutyok kókány nsr-ért is 230-at kérnek.. nekem mind1 ha rajtam rohad is semmi baja nincs a jövő szezont simán kibírja meg még a következőt is...na de ha így mondod add el a Te mitod 200-ért.. na? ha már ennyire mondod..
300e FT,, hahaha deviccesek vagytok. Menynit akarsz kérni egy szaros mito 1-ért? 180e nagyon max. HA rendszámos akkor valamenynivel több. De nemsokkal.-
hát annyiért felejtsd el barátom
én ha adom 300alatt biztos h nem adom oda...
minden jó rajta teljesen fel lett újítva eddig 3 hónap alatt 100rongyot költöttem rá..
ha érdekel írj
streetfighter fejidommal átmegy a vizsgán? ha streetfighter fejidom van akkor tükröket hova rakom?
indexet meglehet oldani h idom nélkül is legyenek? és műszakin se gecizzenek vele?
nah jó oszlatom itt a sötétséget nem tudják a külföldről behozott motorokat megfogni alvázszám szerint csak azt amit itt gyártottak magyarországon haha itt nem is gyártanak nagyon. szoval nem tudnak megfogni kivéve ha 200 al méssz
Én szívesen elhozom,ha odaadod ,láttam az RX-ed a bikepics.com-on......milyen mocié a lengőkar,sok meló belerakni meg ilysemi érdekelne....ja meg ,hogy mi lett a mocival,eladtad?
Saját topicunk nyílt itt a fórumon belül!!!
Tessék az ottani hozzászólások számát is gyarapítani
amúgy nekem is már 400ba van.. annyit úgyse fogok érte kapni... de nem is érdekel mert vissszadta azt ahogy motoroztam vele ..
de nem akarom még meghirdetni meg eladni se így különösebben mert mindent felújítottam rajta szal jó ha megmarad az se baj érted... csak Ali G kérdezte és mondom nekem még annyirért megérné odaadni..
a másik meg hogy most tényleg nagyon fent vannak az árak... a mito-k is.. meg egy olyan nsr-amin hiányoznak idomok az is 230e szal elég kakk állapotban van... na mind1 majd lesz valahogy
Az én 94es EVO -mat tavaly tavasszal 510be vitték el!!!(8kilómba volt:)) és amotorja az teljessen felujított volt. Voltak igéretek hogy 450be megveszik aztán nem bírtam várni meghirdettem és 1hét alatt 5en telefonáltak rá!! szal sztem ha tényleg elakarod adni akkor tedd fel netre azt 3ért elfogják vinni hiddel!!!
legyen 250-en
én ha adom 300alatt biztos h nem adom oda...
minden jó rajta teljesen fel lett újítva eddig 3 hónap alatt 100rongyot költöttem rá..
ha érdekel írj
indexet meglehet oldani h idom nélkül is legyenek? és műszakin se gecizzenek vele?
azaz mi kell sikeres műszakihoz?
idom index? tükör ilyesmik kellenek?