Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicseréltem a helyzetjelőizzót kék színűre (sokat ba..akodtam vele)NAGYON jól néz ki csak az a gond ,hogy a yard már szóvá tette este .
Csak nállunk ilyen köcsögök a rendőrök ???
én crossozni nem szeretek. Jó télen szoktam de sztem az utcai motrozás sokkal jobb mint hogy a réten a nyúlat kergeted.
hát pont most írtad le hogy balfasz vagy.te csak mentéla betonon és huztad neki a gázt egyenesen,hát neked télleg inkább cross vagy traktor való.de hát kinek a pap,kinek a papné.
de ha neked az utcai motorozás csak ennyiből állt,akkor grat
balfasz vagy te,nekem jobban teccik a crosozás,mint h csak ülsz és húzod a gázt neki...
Mert egy balfasz vagy
szevasztok
rég jártam itt,mivel elattam a mitot..
mizu erre?
mostmá endurozok,hihetetlen jó,sokkal jobban teccik,mint menni a betonon előre
Szerintem nem lehet forgalomba helyezni.Ugy tudom h. kell a régi forgalmi amin rajta van h. van még érvényes műszakija a motornak de már kivonták külfödön a forgalomból, 1996 dec 31 után a motor és 2 ütem esetén katilizátorosnak kell lenni(enyémis katalizátoros papiron)regdij az 70+ áfa körül volt de már megemelték kell még roncsderbi eredetvizsgálat műszakivizsga átriás rendszám kb 130-140 re jön ki összesen
Nekem is elszakadt a nyáron rendeltem újat az italmondo-ból és 2 nap után kiszálasodott fogtam a fejem nem tuttam mihez kapjak az idegességtöl h kiba...tam 4000ft-ot a semmire és nem érdekelt vettem bicóbowdent 100ft és befűztem és raktam a végére egy csokiból kifaragott darabot és azóta tökéletes
Ajánlom a bicóbowdent
Csá!Sztok,,, Pestiek vagy aki feljön PEstre péntek este lex gyorsulás, néhányan megyünk ki 125ösök, akit érdekel vegyen fel MSN-en, nem kötelező gyorsulni, illegál amúgy,,,, Legyünk minél töben 125ösök,,,,
Szia! Dobd már el nekem a fényező telszámát pls!!!!
Srácok ha a mocim nem engedi le az alapjáratot akkor mi a gond?mondtak olyat hogy csak főtengely szimmeringet kell cserélni ez milyen árba lenne?
hello! segÍtsetek!!! cagiva mito-ba elszakadt a gÁzbovdenem!(a gÁzkartol lefelÉ) olyan kÉrdÉsem lenne h tudtok-e vmi sufni-tunningot olcsobol mint pl.:a kuplung bovden mz bovdenbŐl...
elÖre is kÖssz!!!
Hello! lécci segítsetek nekem egy vizsgás125ös supercity kéne de nagyo ha valakinek ötlete ,ajánlata van azt megköszönném balint90@freemail.hu
szia okés.
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni hogy egy cagiva mito-ról írnátok valamit nekem!Jellemezni kéne hogy mien a kanyarban, ülések mienek, fékezés minden véleményt elfogadok,Műszaki leírás nem kell.Segítsetek kérlk!Magazint szerkeztek és nem vagyok tapasztalt cagiva téren ezért kérlek titeket, a műszaki adatokat minden típushoz meg tom szerezni
Előre is köszi!
Használja egészséggel kedves uram!
Tessék!
Ha megbízható megkímélt MITO EVO-t szeretnétek venni amihez mostanában biztosan nem kell hozzányúlni akkor gyertek el, nézzétek meg, és megegyezünk! Ebben a motorban nem fogtok csalódni.

www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
szia sing , ma lemegyek beszélek a fullgázosokal , hogy pénteken betudják-e rakni a láncot, nekem csak idéglenesen kéne. télre fel újitom a mitot, és nagy valoszinüségel elinditok 1 rs 250-s projectet
thx csáó
Szevasztok Olaszmotor imádók!!! A segítségeteket kérem. Az öcsém mindenáron MITO EVO-t akar szerezni magának. Ha tudtok ilyet, akkor kérjük segítségeteket. Csak érvényes forgalmis rendszámos nem tuningolt blokkos érdekel... 94-98-körülit keresünk. Előre köszönjük. FORZA ITALIA, MITO FOREVER!
Tel.:06/70 264 95 78, KovácsBrothers.
Szevasztok.Nem tudja valaki hogy a Frecciába mennyibe kerülhet egy főtengely+csapágy+szimering.?
Fontos lenne.
Előrre is köszönöm a segítséget.
szia

6 ezer lenne az ára mint ahogy írtam is legelöször, helyileg szegeden lakom, de pénteken megyek bp-tre, aztán eger fele:-) ha jó személyesen el is tudom vinni.
szia sing , érdekell a lánc!
sry csak elvoltam foglalva mennyiért adnád el nekem? ja és hol laksz helyileg, nekem legkésőbb csütörtőkre kéne köszi irj számitok rád thx csáó
szentmártoni festo ez 50 es gépezetmindossze 5 db elemet kell festeni és ugy monta a 25 ot hogy ismeri a tipust és multkor is ennyiért fujta meg valoszinuleg 1 szinu metál fekete lessz ezek szerint nem sok akkor ez jo lessz asztán még gumit nem tud valaki olcson mischelin vagy pirelli de más márka is lehet megteszi persze ujjonnan
Ja még kéne egy tank lefogató is
zotya,kösz a gumit,megjöttek,faszák,oldala picit csúszik,de majd óvatos leszek:DF