Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK!
Ez soft gumi nem slick.
Ennyi!
Hallod ne gyere már te is az ilyen dumával. Még nem is láttad a motor élőben. Hanem csak képek alapján, és kapásból 100ezer forintot akarsz alkudni!? Hallod volt ilyen érdeklődőm tengernyi. De mi alapján alkudod le? Ez olyan dolog, hogy mi az ami miatt 100ezerrel kevesebbet ér a motor, mint amennyit én gondolok érte???
Ez kabaré!
1. nem állitottam h vágott hanem kérdeztem
2. nem mondtam h a tied slick
650ért még el is hozznám
Ez relatív fogalom, hogy drága!
Mivel az új ~1,3Mft, ahhoz képest nem drága. Az 1994-esekhez képest tényleg drága.
Jahj és az új az fojtott. Ez meg nem. Meg magáért beszél 5500km van benne. Meseszép.
Akkor jó ha te ilyen sokat látott ember vagy. Csakhogy elsőkézből tudd meg ez nem vágott slick, már elfelejtettem, hogy hány kört futottak. Úgyhogy nézd meg jobban még mielőtt valamire azt mondod, hogy ez pedig úgyvan.
láttam már vágott gumit nekem is az volt a slick és ennek a gummának a mintái végén látszik ugy mintha vágva lennének
csak a moci drága
Adom a motoromhoz. Ha külön elviszi valaki akkor pedig 12Eft.
és mien mocira akkarod felrakni??
Öcsém ti tényleg ilyen sötétek vagytok...
az ilyen gumikat lehet futóztatni?
ez véletlenül nem vágott
És a széle is azért hiányos.
Mert RS kupában használta a haverom akitől vettem.
a gumi felszíne miért ilyen?
Mitogeri!

Michelin power race a gumi.
110/70*17
150/60*17

12ezer a végső ára a garnitúrának.
Ez jó kérdés,bukógombát lehet evohoz venni??????
csátok kéne nekem cagiva elephant 125/50 enduromhoz első lámpa ha lehet fejidommal együtt meg egy csomó más is kéne de ez a legfontosabb ha vannak cuccaitok hozzá irjatok!!!!
találtam 2T motorokhoz 3, vagy 4 fajta kipuffogo rendszert nézzétek meg van arrow,gallasetti,jollymoto, brutál shark dobok ducatis mitokra
csak aki pro németes az nézze már meg nekem plz, hogy lehet-e neten rendelni, és hogy oktoberre megjönne bpre!? thx all
geri hol vagy???
Sziasztok!
Első hozzászólásom:)
Szeretnék tőletek pár kérdésemre választ kapni a mitó evókról.
Kérdéseim: Sportkipufogót érdemes venni? Mennyivel jobb? Ha jobb akkor vennék, tudtok eladót?
Bukógombát lehet evora rakni? Ha igen akkor hova?
JET karbival hogy megy a moci?
Tudtok valami jó oldalt ahol ruhát tudnék nézni?
Tudom kicsit sok kérdést tettem fel, de nem tudom mástól megkérdezni ezeket. :(
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv: Gábor
részvétem a bartátodért.
mitogeri irj árat plz kipurol léci én megveszem! meg 1 képet ha tudsz köszi