Hallod ne gyere már te is az ilyen dumával. Még nem is láttad a motor élőben. Hanem csak képek alapján, és kapásból 100ezer forintot akarsz alkudni!? Hallod volt ilyen érdeklődőm tengernyi. De mi alapján alkudod le? Ez olyan dolog, hogy mi az ami miatt 100ezerrel kevesebbet ér a motor, mint amennyit én gondolok érte???
Ez kabaré!
Ez relatív fogalom, hogy drága!
Mivel az új ~1,3Mft, ahhoz képest nem drága. Az 1994-esekhez képest tényleg drága.
Jahj és az új az fojtott. Ez meg nem. Meg magáért beszél 5500km van benne. Meseszép.
Akkor jó ha te ilyen sokat látott ember vagy. Csakhogy elsőkézből tudd meg ez nem vágott slick, már elfelejtettem, hogy hány kört futottak. Úgyhogy nézd meg jobban még mielőtt valamire azt mondod, hogy ez pedig úgyvan.
csátok kéne nekem cagiva elephant 125/50 enduromhoz első lámpa ha lehet fejidommal együtt meg egy csomó más is kéne de ez a legfontosabb ha vannak cuccaitok hozzá irjatok!!!!
találtam 2T motorokhoz 3, vagy 4 fajta kipuffogo rendszert nézzétek meg van arrow,gallasetti,jollymoto, brutál shark dobok ducatis mitokra
csak aki pro németes az nézze már meg nekem plz, hogy lehet-e neten rendelni, és hogy oktoberre megjönne bpre!? thx all
Sziasztok!
Első hozzászólásom:)
Szeretnék tőletek pár kérdésemre választ kapni a mitó evókról.
Kérdéseim: Sportkipufogót érdemes venni? Mennyivel jobb? Ha jobb akkor vennék, tudtok eladót?
Bukógombát lehet evora rakni? Ha igen akkor hova?
JET karbival hogy megy a moci?
Tudtok valami jó oldalt ahol ruhát tudnék nézni?
Tudom kicsit sok kérdést tettem fel, de nem tudom mástól megkérdezni ezeket. :(
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv: Gábor
Ez soft gumi nem slick.
Ennyi!