Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok a termosztát drága az evok-ba?nehéz belerakni?
Én már ez kifejtettem neki
De hát probálni lehet (Ted vagy ne Ted ,de soha ne probáld !!!!)
Akkor valamilyen féle Áfát is kell fizetni, ugyanis nem uniós ország. Tudtommal. De én nem vágnék bele a helyedban a rendszámoztatásba. Nekem is anyázós volt. És most már pedig olyan kúrva sokba kerül, hogy ha a végén kiszámolod akkor kaphatnál annyiért egy rendszámosat is vígan.
310-ért vetted, regadó 70e+áfa egyedi forgalombahelyezés ~24eft +átíratás stb. ~40eft. Tehát elég súlyos meg hurcolni ide oda. Ugyanis nekem nem engedték Kecskeméten intézni a forgalombahelyezést ugyanis másik megyében lett vámolva. És ott lehet elindítani a forgalombahelyezést, ahol vámolták (abban a megyében).

DE LEHET, HOGY AZÉRT VOLTAK VELEM ILYENEK, MERT NEM VOLT ISMERŐSÖM SEHOL.

De az biztos, hogy mégegyszer én nem vágnék bele.
És is csak a haja miatt gondoltam:) De csak nincs olyan sok Lucky-s evo az országban. Mennyi lehet?
nem úgy nézett ki mint egy suna de lehet nem láttam annyira
És nem egy lány ült rajta? Ma a Pilisben láttam.
Kivolt az a Lucky-s evo aki szembejött velem Érden a Bajcsin ??
Szal innen vitted, Akkor azér volt nekem olyan ismerős
Kössz mindenkinek!
Baján vettem tegnap kb.1000km tőlünk :D
25 nél olcsóbban? hát egy jobb festék kerül ennyibe...és akkor hol a munkadíj, a lakk..stb.
Rednaa!

Jó festőt keresel, aki 25-nél olcsóbban átfest egy motort?
Szerintem olyan nincs.
Ennek a festése 65-be került.
Ha jól emlékszem 22 elemet kellett festeni.
Merre laksz? Csak azért, hogy a környékeden tudjon valaki ajánlani festőt.
Grat a vashoz!
Hol vetted? mert nekem nagyon ismerős?
Gratulálok a géphez!
Sok-sok balesetmentes kilométert!
Cső! Kössz!
310be mert van pár javítani való rajta ilyen pl.hogy hátsó ülés kéne rá mert csak rávan csavarozva mert nincs benne zár meg plexi mert nem a gyári van rajta.de motorikusan nem csörög nem zörög,pöcc röff.remélem nem lesz vele semmi gondom.
Ti hallottatok arról hogy a rendszámozásnál nem mind1 hogy honnan hoztad be?mert a volt tulajnak mondtam ezt a 10évet hogy már nem lehet rendszámozni és azt mondta hogy nem mind1 hogy honnan hozták be.Ezt például svájcból.
Spearow, grat hozzá meg vigyázz rá!!

mennyibe hoztad el?
csáó geri , sry de nemtudtalak felhivni , fülkéből kicsit cink.. holnap felhivlak és beszélünk csáó
Istenem de rossz is ezt kimondani h ma volt a temetés naon szép volt mikor engedték le a koporsót egyszercsak elkeztek a parkolóba tiltani a motorok áá naon szép volt!! Nyugodjék békében!!!
cs nem tuggyátok hogy mischelin meg pirelli gumit hol lehet olcson kapni méretet most nem tok mondani háturra kéne megvalami jo festot ami cagiva primát 25 nél olcsobban átfest meg jo lehetoleg 100% os szintetikus 2 utemu olajat szintén olcsobban elore is kossz!!!!!!!
csak kéne rá egy plexi meg egy hátsóülés.Nemtud vki olcsón?
Nagyon szép gratulálok!!!!!!
Hali srácok megvettem az Evo-m kurva jó csak van pár apróság amit megkell rajta bütykölni
Ezt
mivan srácok mindenki mocizik? én 1 lusta geci vagyok
oks geri hivlak, mindenféleképen hivlak téged!! reggel 11körül csáó!!!
figy,hívhatsz,lehet elsőre nemtudom felvenni,mert suliban leszek,de hívj,összefutunk
ha tudsz irj vissza , és akkor holnap hivlak!