de amúgy egyébként tudok...
vegyetek fel msn-re és majd ott megbeszéljük...
a címem: riesen@freemail.hu
vagy majd ma beszélek a csávóval és megkérdezem hogy mi a szitu és adok telefonszámot...
jah a motorra gondol???
hu az 20ropi.. lehet hogy nekem is ki kéne cserélni..
majd ma válik el...
ja és bocsi de nem csináltam képeket mert egyből vittem is szerelőhöz az meg visszaigazította fejidomot..
de a kormányról meg a horzsolásról tudok csinálni ha kell...
nem arr agondol, hanem arra amikor felnyitod a tankot és ráadod a gyujtást és a két hangot ami kiadja ami ot van a tank alatt ilyen tekercses izé :Dnah remélem rájöttetek:S:
hali! riesen@freemail.hu
ez az msn-en..
aki gondolja felvetet..
amúgy itt szarvason van egy srác akinek vannak mito-hoz alkatrészei ha kell tudok adni telszámot
én is tőle vettem a powert meg a levegőszűrőt..
Okés örülök hogy nem lett nagyobb baja!!!!
bocsi hogy így rádijesztettem...
de az enyém is elkezdett csörögni és gyengült.. 5km múlva megragadt..
kiderült hogy szétment a tűgörgő és a hajtókar belevert a dugóba abból kitört egy 2X2 centis darab
eredmény:dugó, hajtókar, csapágyak, cseréje és még sorolhatnám..
riesen!Már hétfőn elvidtem szerelőhöz;)És ma kiderült hogy a poer szelep aszétesett és bele ment a dugóba de szerencsére nem let semmi baja vagyis azt mondja a szerelő hogy még javítható a dugó:)szal holnapra ha minden igaz akkór már kész lesz a moci!na üdv és köszi az ötletet:)
uhh mito boy !
akkor gáz van az enyém is így kezdte
sztem vagy szétment a tűgörgő vagy valamelyik csapágy
vagy ami a legvalószínűbb eltört a dugó
én azt ajánlom egy 1mp -re se indítsd be
vidd szerelőhöz mielőtt nagyobbb kárt csinálna
Oksa:)
Figy. nemtudod mi lehete a mitomnak a baja?valami csörrög benne és a fordulata se olyan pergő mind szokott nem megy anyira jó..:(és tök csörrög még alapjáraton ish..:(
Ma is szaroztam vele meg is vannak a sebességek csak lefelé nem kapcsol.