ja még csak annyit hogy lánckereket csak kompletten láncal és első lánckerékkel érdemes cserélni mert az egyik hibája tönkreteszi a másik ép alkatrész pl:láncot
Redna! Én most vettem láncot + fogaskerekeket 28ezer volt 125-ös mitora biztos tudnak neked is olyat amilyen kell! cim:16ker. csömöri ut házszám??? azt nem tom de olyan 110 körül van..
megrendeled és már hozzák is!
amugy nem tuggya valaki hogy lehet még porgosebbre tuningolni cagivát?
nem mint ha 6. ban 12500 nem lenne porgos csak esetleg valahogy még jobban!de az elozo uzenet tartalma fontosabb az az elsodleges problém!
hello kossz az oldalakat de cagiva hátso lánckerék ritka mint a fehér hollo legalább is 50 es super sportra a nagykerben se nincsen jelenleg ha alig használt 49 fogu 428 as hátso lánckereket valaki tudna szerezni akkor jo lenne má lassan két hete nem motoroztam mingyá megkampulok!
neked sem volt még rendes gumid.. pakolj föl a motorodra 1 dunlopot akár a d103(ami nekem is van ) is megteszi. nagyon messze van tőle a mitas.... mitas csúszkál összevissza és nem érted hogy miért fékezed el magad állandóan...
Hello srácok tegnap este hat hét fele Érden a Ritmus parkolojaban elm,ent melletem egy lila-arany festésű régi Mito ki volt az? A másik meg a Duna utcában szintén Érden egy piros eredeti Cagiva matricás régi Mito volt ha itt vagytok írjatok!!
Lánckereket + láncot tök olcsóér lehet kapni a PINKMOTORS-nál!
Én ott vettem és kurv@-jó lett!
Végre beindítottam az új szerzeményemet! (MITO)
Fú bakker! Majdnem akasztja az órát!! (200)
2-ben még kis ráhatással kiáll 1 kerékre :-) Mint egy krosszmotor!
A "kulcs"kérdést meg sikerőlt orvosolnom! Csabától (Debrecen) vettem egy tankbetöltőt kulcsal együtt és a többi zárat otthon hozzálamelláztam! 10.000-ből megvan az egész :-) ja és karcmentes a tanksapkám :-)
MAJD TESZEK FEL KÉPET :-)
Nem todja valaki hogy 1994-es mitora milyen index vagy indexbúrát lehet felrakni vagy honnan lehet gyárit szerezni????
csa mindenkinek 50 es primÁm van ÉskÉne rÁ eggy ujj vagy ujjszeru Állapotu hÁtso lÁnckerÉk lehetoleg gyÁrime igy tokÉletes az ÁtÉtel ugyhogy aki tud szerezni az irjon kossz!!!
megrendeled és már hozzák is!
nem mint ha 6. ban 12500 nem lenne porgos csak esetleg valahogy még jobban!de az elozo uzenet tartalma fontosabb az az elsodleges problém!
Mindenkinek ajánlom a Mitas gumikat...
A legolcsóbb és eléggé jó a minősége kb ugyan az mint a Metzeller....
És kb. egy 10-esssel olcsóbb...
www.hubermotor.hu
elég jó áraik vannak...
Imi
dávid azota meghalt az msn
gyere átt csináld meg mert 1 fos..
holnap jo neked??
Nemtud vki eladó rendszámos Evo-t 400körül?
2hét után ráfér hogy menjen 1 kört , 2hetet szopni 1 tank miat ááá
simsoné az tökéletes rá
de sztem az italmondonál lehet kapni gyárit is...
Lánckereket + láncot tök olcsóér lehet kapni a PINKMOTORS-nál!
Én ott vettem és kurv@-jó lett!
Végre beindítottam az új szerzeményemet! (MITO)
Fú bakker! Majdnem akasztja az órát!! (200)
2-ben még kis ráhatással kiáll 1 kerékre :-) Mint egy krosszmotor!
A "kulcs"kérdést meg sikerőlt orvosolnom! Csabától (Debrecen) vettem egy tankbetöltőt kulcsal együtt és a többi zárat otthon hozzálamelláztam! 10.000-ből megvan az egész :-) ja és karcmentes a tanksapkám :-)
MAJD TESZEK FEL KÉPET :-)
Nem todja valaki hogy 1994-es mitora milyen index vagy indexbúrát lehet felrakni vagy honnan lehet gyárit szerezni????
Üdv
szombaton kész lesz a mitom
végre együtt lehetek a szerelmemmel remélem jó idő lesz
na csak ennyi olcsó benzint és széles utat!!!!!
vkinek nicsen véletlenűl 1 pár viszapillantó tükre evo-ra KÖssz!!!
Nem b*szogatásképp, de miért kell neked egy Mito dob az rs-re?!
Bocsi, csak kíváncsi vagyok!
Respect!