Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sima Mito és Evo közt annyi a különbség, hogy változtattak az áttételeken és a gyújtás elektronikán + a külsőn. De 2000-ben is változtattak rajta, csak nem olyan sokat (felniket lecserélték többküllösre és 7 helyett 6 sebességes tehát az áttételeken is buheráltak valamit.
Amúgy pl. az NSR-hez is 10 évig nem nyúltak hozzá és 2003-ban áltak le a gyártéssal. És az Aprilia is csak az RS-nek a 4. fajtáját adta ki idén.
Amúgy meg minek fejleszteni. A csúcson kell abbahagyni, nem igaz?
Ma megint megszorúltam . Megint az M5-ösön. Igaza volt annak a szerelőnek!!!
de jobb mint 1 rs
Én olvastam valahol cagiva történelmet... és nagyon elvolt csórósodva a cég ezért volt annyi motorjuk amennyi....
na jó nem 20-at ,de lényegeseebben többet mint a cagiva
ennyi idő alatt az aprilia 20 sportmodelt gyártott 125-be
Hát igen tulajdon képen csak az eleje változott.
WAzze az evonak a szériája már 94" óta megvan kb. 12 éve és nem igaz ,hogy azok a f.sz cagiva mérnökök nem tudtak kitalálni vmi új szériát (mert a mito I és az evo között sincs nagy különbség!!!)
Sziasztok!
ELADÓ a mocim!!!
A motorra kell: km óra, km óra tartó konzol, első idom, és a képen látható két felső oldalidom, első lámpa.
Ez úgy max 70-80ezer forintba van szerintem.... És pöpec mocid lesz...
Ár: 130.000-140.000 forint, power elektronikával, vagy anélkül.... megegyezünk...
A motor rendszámos, minden papírja rendben van. műszaki most szept. 30ig van rajta.
A részletekért itt elérsz: edem89@msn.com
Megéri megnézni, nem bánod meg.
Egyelőre így egészben eladó a motor, de ha lesz rá érdeklődő, külön külön darabokban is elvihető a motor megegyezés szerint!
Széles utat!
Ui: a képen nincsenek rajt az ép oldalidomok, és azóta már a sebváltó kar is megvan csinálva.
ÉS KERESEK MÉG: új láncot, fogaskerekeket, valamint egy füstös plexit...
(Tata vagy Bp és környékén elsősorban)

Kinél, vagy hol tudok ilyet (újonnan!) beszerezni?!
Friss motoros vagyok, ezért nincs sok ötletem

Köszönök minden segítséget:
marci.tata@freemail.hu a címem (MSN-is!)

ÜDV:M
Üdv minden Cagivas-nak!

HELP!

KERESEK Cagiva mito-hoz (1991) : vízpumpa (kering) tengely SZIMERINGET, duplaajkas, 10mm széles (-
cagiva w8 125 sportenduro 230Huf
Elvitték a Kawazöld Freccám :D

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHH

szal most mocit keresek.. vlakai valmit ajálana?
Szioasztok Mitohoz szeretném kérdezni, hogy van e vkinek korményra való kapcsolok index duda stb üdv KJ
Köszi szépen majd megprobálom de még nem most kell csak azé édeklödtem me télen lesz a motor újítgatása és muszály hátsó gumit vennem me ez már majdnem slick na mind1 köszi!!
Szeva! Tbányán nem vagyok ismerős, de Fehérváron több helyet is tudok!
Kendát és Mitast kapsz jó áron az RMC-ben (valószínűleg rendelésre úgyhogy hívd őket 22/379043)
Heidenaut a Dankovicsnál (ha a 81-esen érkezel fehérvárra a Fehérvár tábla után az első utcán balra ott lesz a ház aljában) Az RMC szintén a 81-esről, egyenesen be a városba, kb 1km a nagy templom(bal oldal) után a jobb oldalon az út mellett.
Sziasztok nem tuggya valaki hogy hol lehet 160/60 as gumit kapni nem muszály a legmárkásabb gumi jó nekem a heidenau is csak hol lehet és mennyiért kösz!!
jova kossz akko majd ne felejsd el
rednaa ,holnap megyek arra,majd elkérem a telszámot,ha nem felejtem el
jaja gyári
én most megrendeltem használtan és nagyon koszos de amugy jo csak le kell tisztitani , ja és 2ezer anyiért vettem anyiért adom ha kell irj ide
vagyis ha eggy teflonszámot tudnál szerezni jo lenne!
ja meg zotyismito ha megtudnád nézni nekem me elég messze vagyok a helytol428 as 49 fogas kéne de csak ha nem gáz
na nem vok olyan hukye hogy csak hátsot cseréljek mer lánc meg elso kerék van má csak a hátso hiányzik de kossz a tippet majd megnézem!
na meg most jut eszembe hogy multkor kissé ossze tortem a gépet mindkét oldalidomot ki kéne cserélni vagy a repedéseket valami hozzá érto emberkének meg kéne gyogyitani ha tud valaki idomokat cagiva prima50super sport-hoz vagy emberkét aki meg gyogyitja akkor szoljon!
kossz az oldalt de má monták meg is néztem ok is a nahggykerbol rendelik és nincs a nagykerben ugyhogy eggy idejik vagy nem motorozok vagy visszarakom a régi szart azt azzal zárom az évet motorugyben
helló
engem a légszűrő lehet érdekelne..
gyári amúgy?
és megvan minden komlett hozzá háza minden?
és mit kérsz érte??
amúgy kész a mopedem