Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mito
De ide az van írva hogy "benne van még a gyári fojtás"--erre értettem
Azért ez nem ilyen egyszerű sajnos
Üdv.Cagiva mito eladó motor érdekelne.Ha van vkinek,írjon nyugostan.THXXX
de gondolom nem a folytott verzió (15 Le-s). biztos valahogyan ki lehet szedni belőle a folytást
de amúgy a fojtás nem azért van benne hogy ne dögöljön meg?
egyébként kössz
nincs rajta rendszám,de én még nem nagyon láttam 2000-res evot ilyen árba.
már egy ideje keresek,igazából rendszámosat szeretnék de úgygondoltam hogy ez a moci ennyit megér.mostanában egyre kevesebb evot látok hirdetve és nincs nagy választási lehetőség
Ha esetleg tudna rendszámosat jó árba akkor vevő lennék rá
ha rendszámos akkor megéri ,ha nem akkor kicsit drága!!!
Hali srácok!Evo-t akarok venni és néztem egyet ami megtetszett és gondoltam írhatnátok róla véleményt
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...

Előre is kössz
Thx "Romet" az infót!

Edem, nekem csak a váz kéne meg a blokk a motorszámoddal, meg adásvételi meg átiratás... és mindezt egybeforrasztanám "125/50 tipusú" mitommal
és kapnék egy "legális mitot"... vagy nem_?!
rx supermotosítás? nekem is meg lesz jövőre...
Hali
A felniket külön eladod tárcsával??Mennyiért??
Csá nekem van egy Metzeler gumim ha érdekel középen kicsit kopott de nagyon jol tapad és még bőven jó.Ha érdekel dobok fel képet,és 3 ropiért odaadom.Szolj ha érdekel
hát figyu.... ennyire nem aprózom el egyelőre a darabok árulását.... napokban eldől a dolog, megbeszéljük
Tipikus esete, annak, hogy többe kerül a leves mint a hús!
Megintcsak az lenne a kérdésem h régi mitot át lehet épiteni a ducati lámpás mito idomjaira? hu ezt jo magyarosan fogalmaztam meg de remélem értitek a lényeget
www.oring.hu itt bármilyen szimeringet megtalálsz a motorosbolti ár feléért.(remélem jól írtam a címet:))
Köszönöm a tippet,de 50 euró egy k*rva tanksapkáért...akkor inkább veszek 60 euróért egy egész tankot
Ha van valakinek elérhetőbb áron tanksapka,az írjon!

üdv Bogie
www.mito-lager.de itt tudsz hozzá rendelni üdv
Sziasztok,nekem egy 1993-as Cagiva Mito-m van,és erre keresek egy tanksapkát!
Esetleg van valakinek valami ötlete,hogyha nem találok,akkor kompatibilis-e valamilyen motor tanksapkája erre?

üdv Bogie
hello!!!!!!!!!! figy multkor eltortem a jobb oldali lábtartomat igaz az enyém 50esprima super sport de ha jo leenne kompletten fékkarral eggyutt az enyémhez akkor megvenném surgosen de tényleg!!!!!!!!
ha darabokban lesz eladva akkor oks..... ha gondolod vegyél fel msnen, aztán majd ott tudjuk tisztázni a dolgokat: edem89@msn.com
edem nekemlehetz kémne egy pár dolog rola pl a kormányon a kapcsolók, az első és a hátső lábtartók, a kipufogo dob