dáki: én mondjuk nemtok mit mondani ,de azé részvétem a barátod elvesztése miatt .
És ez tanúlság lehet minden motoros számára ,hogy FŐLEG ESTE nem szabad hajtani!!!
Amugy most én sem motorozok mert vmi szétment a hátsó kerekembe sztem a csapágy lesz az vagyis remélem h semmi komolyabb ja meg hátsó fékbetét csere most lesz és még az sincs benne! remélem mihamarabb kész lesz mert már 2 napja nem motoroztam és megőrülök!
t-bone és edem89 köszi szépen!! Hát ugy történt hogy a bicós nem volt kivilágítva és a Roland asszem meglátta és meg akarta elözni kb olyan 150-el mehetett és vhogy belement nemtom pontosan és elszakadt a sisakjának a szíja és lerepült a sisak a fejéröl és megsérült a koponyája !!Sajnos igy történt!
úgy másfél hónapja egybe lett rakva úgy, h egy karc nemvolt rajt.....
de jött az a bizonyos nap.... szeptember 2. elémhajtottak, elkerülhetetlen volt, aztán csatt
és eléggé összetört a moci, kellenének rá alkatrészek, de nekem nincs időm keresgélni, szal eladó.
elég nagy bukta volt, meg is sérültem rendesen, barátnőmnek hála istennek nem igen lett baja.
valami véget ért.......
dáki!
Őszinte részvétem a barátod miatt és bár hál istennek nem tudom milyen elveszteni egy barátot mélységesen át tudom érzeni a helyzeted és mihamarabbi megbékélést kívánok már ha lehet ilyenkor ezt jókívánságnak venni .
Valójában hogy történt a eset? Kivilágitattlan biciklisbe beleszált a srác hátulról sötétben ? Nem találgatok ha úgy érzed elmondod.. És legyen ez az eset szintén tanuló lecke minden motoros számára, akárcsak Edem89 hasonló esete ami szerencsésebb körülmények között végződött, hogy elmondhassuk (még ha nem is büszkén) de, hibájából okultunk és halála nem volt hiába való...
Személy szerint több embertől vártam volna (még ha csak pár szavas is) részvét nyilvánítást.
Azt hiszem ennyi jár és ez ilyenkor (szinte) mindennél többet jelent!
hát,végülis van 1 oshiro dobbal ellátott gyári kipuffom,egy detto ugyanolyan mitorol mint a tied:)
most nézem,hogy te halásztad el előlem a bitubo telót :DDDDD
ha gondolod,és érdekel,nagyon pöpec hangú cucc,pattog mint a picsa:)
jólenne ha indulnál teis,full egyforma géppel mennénk:)
Most eladtam a mocim és úgynéz ki hogy szombaton megyünk az evo-ért.szóval mostanában gyalogolok a csajommal.Pont jöttem hazafele suliból és a koli előtt egy mito 2 állt alsó idom nélkül és rá volt írva hogy Mito50. Hmm kiváncsi leszek kié
www.brorganisation.hu
itt nézelődj,most lesz a dunlop trophy 125cc utolsó futama,okt 7-8,,,helyszínen is lehet nevezni,széria motorral lehet versenyezni(müszaki kiírásban bennevan mit lehet módosítani) és utcai gumival,ergo vágott slick kilőve.
én már 99,9% hogy indulok,én leszek a sereghajtóa sok rs között,habár csaknem:D
Már nem szoktam a főtéren a padoknál üldögélni. Régebben rendszeresen ott találkoztunk a többiekkel.
Ha megyek motorozni, akkor is inkább kimegyek a környékre valahová.
Pénteken például Nyíregyházán voltam, tegnap pedig Ajak, Rétközberencs volt az úticél.
De gyakran elmegyek egy Kisvárda-Kékcse-Veresmart-Döge-Kisvárda minitúrára. Vagy a régi 4-esen Záhonyig.
Rendszeres úticél Dombrád és Ugornya is.
Egyszóval a városban ritkán.
De téged szoktalak látni a városban motorozni esténként, amikor a görényt viszem a Szent István szoborhoz kapirgálni.
Gyerekek vigyázzatok magatokra az istenért!!! Tegnap elveszítettem egyik BARÁTOMAT balesete volt éjszaka és nem élte túl megőrülök istenem olyan rossz ilyenbe még belegondolni is!szóval óvatosan!
És ez tanúlság lehet minden motoros számára ,hogy FŐLEG ESTE nem szabad hajtani!!!
de jött az a bizonyos nap.... szeptember 2. elémhajtottak, elkerülhetetlen volt, aztán csatt
és eléggé összetört a moci, kellenének rá alkatrészek, de nekem nincs időm keresgélni, szal eladó.
elég nagy bukta volt, meg is sérültem rendesen, barátnőmnek hála istennek nem igen lett baja.
valami véget ért.......
de mi történt a motorodal? 2hete kb még hogy kész van , v történt valami ?
amugy a kiput mennyiért adnád?:) arát mondj és perkálok már is :) köszi csáó
Vigyázzatok magatokra kérlek titeket.
Őszinte részvétem a barátod miatt és bár hál istennek nem tudom milyen elveszteni egy barátot mélységesen át tudom érzeni a helyzeted és mihamarabbi megbékélést kívánok már ha lehet ilyenkor ezt jókívánságnak venni .
Valójában hogy történt a eset? Kivilágitattlan biciklisbe beleszált a srác hátulról sötétben ? Nem találgatok ha úgy érzed elmondod.. És legyen ez az eset szintén tanuló lecke minden motoros számára, akárcsak Edem89 hasonló esete ami szerencsésebb körülmények között végződött, hogy elmondhassuk (még ha nem is büszkén) de, hibájából okultunk és halála nem volt hiába való...
Személy szerint több embertől vártam volna (még ha csak pár szavas is) részvét nyilvánítást.
Azt hiszem ennyi jár és ez ilyenkor (szinte) mindennél többet jelent!
most nézem,hogy te halásztad el előlem a bitubo telót :DDDDD
ha gondolod,és érdekel,nagyon pöpec hangú cucc,pattog mint a picsa:)
jólenne ha indulnál teis,full egyforma géppel mennénk:)
kipuffogot nem tudsz mitohoz geri plz irj ! köszike
itt nézelődj,most lesz a dunlop trophy 125cc utolsó futama,okt 7-8,,,helyszínen is lehet nevezni,széria motorral lehet versenyezni(müszaki kiírásban bennevan mit lehet módosítani) és utcai gumival,ergo vágott slick kilőve.
én már 99,9% hogy indulok,én leszek a sereghajtóa sok rs között,habár csaknem:D
mitogeri mien kupa lesz , és hol tudsz valami linket adni nekem? köszi
Már nem szoktam a főtéren a padoknál üldögélni. Régebben rendszeresen ott találkoztunk a többiekkel.
Ha megyek motorozni, akkor is inkább kimegyek a környékre valahová.
Pénteken például Nyíregyházán voltam, tegnap pedig Ajak, Rétközberencs volt az úticél.
De gyakran elmegyek egy Kisvárda-Kékcse-Veresmart-Döge-Kisvárda minitúrára. Vagy a régi 4-esen Záhonyig.
Rendszeres úticél Dombrád és Ugornya is.
Egyszóval a városban ritkán.
De téged szoktalak látni a városban motorozni esténként, amikor a görényt viszem a Szent István szoborhoz kapirgálni.
De név alapján nem ugrik be ki vagy,merre szoktál motorozni?
jön valaki innen dunlop trophyra?