tudja valaki mennyire változott az évek során a mitok felépítése? most nem az idomokra gondolok, meg a többi "kiegészítőre", hanem elsősorban a blokk belsejére...vagyis egy régebbi modellhez használhatók egy újabb alkatrészei?
csáó gondolom jó volt én szoptam..
amugy csaba hol vetted a kipuffogot, vagy hol intézted meg?? léci irj köszi
amugy dávid holnap felhivlak 3fele csőcső gl
Állati volt a pályanap, írtam neked Rs fórumban is, köszönök még egyszer mindent, király vagy!!!:-)))
Itt egy kép, tudom, lehet még dönteni, meg lában lehetne spiccen, de lábamat még meg kell szoknom, dönteni meg nem mertem tovább, mert kopott elsővel mentem és mindíg elkezdett beszitálni,,,,, de első pályázásom azé király.-)
tényleg amúgy mennyi egy pályanap?
vagy mikor szokott lenni idén lesz még?
légyszi aki többet tud megtenné hogy elmond egy pár infót és szól hogy mikor és hol lesz.. lehet majd érdekelne.. előre is köszi
meg van valami kötelező ruházat vagy ilyesmi? vagy kötelező dolgok?
hali mindenkinek!
na mi a stájsz manapság..?
így a döntögetésekről amit írtatok én is kedvet kaptam
nem is gondoltam hogy ilyen faszául lehet.. mondjuk annyira nem tudtam az útviszonyok miatt de jövő héte n ha lesz még lesz jóidő sztem letakarítjom az utat és megnézem hogy mennyit tudok
nagyon zsír érzés sztem
UHHHH máma eléggé meleghelyzetben voltam!!!
kicsapódott a 20-as biztosítékom és még kellet volna 40km ,hogy hazaérjek !
hálla az utántöltésnek : for.szálmláló , világítás + minden elektrónikai izé nélkűl hazaértem!!!
ennyit az mito-ról megint bebizonyította ,hogy mennyire minőségi!!!
Én csak annyit szólnák hozzá hogy nincs rajta rendszám és nagy tényező a vételnél
Szerintem olvas vissza egy pár oldalt és rájösz hogy miért írom
Egyébként meg semmi közöm hozzá a te pénzed
Sziasztok! Hazaértem Eringről, állati volt, nagyon király,,, 1mm-es lett a paracsíkom..... Jó volt nagyon, legközelebb Ti is gyertek,,,,
Majd rakok fel képeket
A fiam meg a mocim