Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a vázra meg a papírokra megvan a vevő, a blockra kellene vevő....
hello! ha eladnád a papírjait külön akkor az engem is érdekelne!
sziasztok.
SÜRGŐSEN eladó Cagiva Mito block.... ha érdekel keress msn(edem89@msn.com), vagy itt fórumon
hello! Nem tom hogy hányan vagyunk, egy superytis még tuti van
szia itt van plexi cagiva mithoz: www.szatuna.hu legalábbis az proneten azt irtaák hogy itt van
www.italmondo.hu itt sokminden van plexi nembiztos de lánc meg fogaskerék az tuti!
HI!!

Hol lehet rendelni, beszerezni
kerek lámpás mitora
új
plexit (füstös)
láncot és kis fogaskerekeket???

Thx a segítséget!!
Már csak azért voltam bátor érdeklödni mert én meg Tszelei vagyok 12kmre csak
Egyébként adatlapod tölcsd ki és nem lesz fölösleges kérdés !!!
S K A C O K !!!
mivan azzal a cagiva oldallal amit igértetek és már félig készenvolt 1 hónappal ezelött????
nagykátán pestmegyében miért?
Hello kontos!
Nekem is Super City-m van:)!
Hányan vagyunk itt SuperCity-sek a sok Mito között?!?!

Respect!
Jamal gyere majd MSNre csaó
Oksa nyugi nincs para messzirőlk nem is látszik csak engem idegesit és szuar kedvem lett nagyon sajnalom a kis kedvencemet mert természetesen én voltam a hibás, mert nem figyeltem
de akkor nincs para ugye.... beszél a haveroddal és akkor toljunk össze egy egy szombat reggeli időpontot az euroringre
sziasztok tudjatok a f***m kivan szakadt az eső mikor elált
elindultam, és szép ovatosan rámentem egy füves részre,
de naná h elcsusztam meggörbült a fejidomom is más baja nem lett csak nem latok a visszapillanton semmit elegem van ebből az esős időböl, aki tud olcson kereklámpás mitohoz jo állapotban lévő fejidomot szoljon!!! köszi KiCSiJuháSZ
csá nekem supercitym van
Hát láttam a tiédet tényleg látszik rajta hogy szép meg nagyon jó állapotban van,csak az a gond hogy nekem ez az ár túl magas,mármint nincs ennyi pénzem és ezért néztem mocit max 400ért.
De azért kössz
hibátlan tárcsák, hibátlan kerekek, jó gumik, jó vétel
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

Mit jelent a jó ár???
Gyári újszerű állapotban van a kicsike tényleg hibátlan fojtás mentes. Ha érdekel gyere el nézd meg és megegyezünk! Ebben a motorban tényleg nem fogysz csalódni.
Mesélj kérlek!
első hátsó kerék gumikkal tárcsákkal együtt 50...
tárcsák nélkül 30. de megegyezünk...
kerék how mutch money??
aki érdeklődik alkatrészek iránt, msn: edem89@msn.com
vegyen fel.
blockra vázra már van vevő, sorry. kerekek eladók, megbeszéljük, keressetek meg itt vagy msnen
Milyen kátán lax ??
ok de nagyon fontos lenne!amugy hol laksz csak mert én kátán ha esetleg mégis eladnád!