Oksa nyugi nincs para messzirőlk nem is látszik csak engem idegesit és szuar kedvem lett nagyon sajnalom a kis kedvencemet mert természetesen én voltam a hibás, mert nem figyeltem
sziasztok tudjatok a f***m kivan szakadt az eső mikor elált
elindultam, és szép ovatosan rámentem egy füves részre,
de naná h elcsusztam meggörbült a fejidomom is más baja nem lett csak nem latok a visszapillanton semmit elegem van ebből az esős időböl, aki tud olcson kereklámpás mitohoz jo állapotban lévő fejidomot szoljon!!! köszi KiCSiJuháSZ
Hát láttam a tiédet tényleg látszik rajta hogy szép meg nagyon jó állapotban van,csak az a gond hogy nekem ez az ár túl magas,mármint nincs ennyi pénzem és ezért néztem mocit max 400ért.
De azért kössz
Mit jelent a jó ár???
Gyári újszerű állapotban van a kicsike tényleg hibátlan fojtás mentes. Ha érdekel gyere el nézd meg és megegyezünk! Ebben a motorban tényleg nem fogysz csalódni.
aki érdeklődik alkatrészek iránt, msn: edem89@msn.com
vegyen fel.
blockra vázra már van vevő, sorry. kerekek eladók, megbeszéljük, keressetek meg itt vagy msnen
SÜRGŐSEN eladó Cagiva Mito block.... ha érdekel keress msn(edem89@msn.com), vagy itt fórumon
Hol lehet rendelni, beszerezni
kerek lámpás mitora
új
plexit (füstös)
láncot és kis fogaskerekeket???
Thx a segítséget!!
Egyébként adatlapod tölcsd ki és nem lesz fölösleges kérdés !!!
mivan azzal a cagiva oldallal amit igértetek és már félig készenvolt 1 hónappal ezelött????
Nekem is Super City-m van:)!
Hányan vagyunk itt SuperCity-sek a sok Mito között?!?!
Respect!
elindultam, és szép ovatosan rámentem egy füves részre,
de naná h elcsusztam meggörbült a fejidomom is más baja nem lett csak nem latok a visszapillanton semmit elegem van ebből az esős időböl, aki tud olcson kereklámpás mitohoz jo állapotban lévő fejidomot szoljon!!! köszi KiCSiJuháSZ
De azért kössz
Mit jelent a jó ár???
Gyári újszerű állapotban van a kicsike tényleg hibátlan fojtás mentes. Ha érdekel gyere el nézd meg és megegyezünk! Ebben a motorban tényleg nem fogysz csalódni.
tárcsák nélkül 30. de megegyezünk...
vegyen fel.
blockra vázra már van vevő, sorry. kerekek eladók, megbeszéljük, keressetek meg itt vagy msnen