csá mindenkinek kellene egy verseny rendszer miora vagy egy hely ahol van ilyesmi az ja és holvannak benne a folytások? az évjárata 2000 előre is kössz
csáó
sing engem érdekell,képet kérnék róla thx!
mitogeri holnap tudnék lemenni hozzád du fele jo neked?? ja és mien az a kipuffogo, karbon,kevlar,vagy sima alu ? köszi elviszem mindenkép! csak ne valami ütőt kopot legyen
Jah.. Őszinte részvétem a barátodért!
Nemrég olvastam, hogy kötelező lesz este viselni a fényvisszaverő mellényt városon kívül biciklizve. Először berágtam, de mostmár nem is tűnik nagy baromságnak...
M
Unokatesóm is így járt, de szerencsére túlélte.
Lakott területen kívül, este tök sötétben, 70-el mentek hazafelé és kivilágítatlan kerékpárossal találkoztak.
A rendőrségi vizsgálat is igazolta a 70-et.
Saját elmondása szerint mentek az úton és filmszakadás.
Nem is látta a kerékpárost.
Utána arra emlékszik, hogy a mentősök ébresztgetik és ők mondták neki, hogy elütött egy bicajost.
Motor jól összetört, gumi kiszakadt stb.(ETZ 250)
Mindkettőjük sisakjának plexije kettérepedt.
Zúzódásokkal és ficammal megúszták.
A kerékpáros sajnos meghalt.
Jogsit elvették egy évre. Most augusztusban kapta vissza.
Na ez egy kicsit hosszú lett, de okulásul írtam le.
Hello azt szeretném kérdezni, hogy most kell uj fogaskereket venni és milyet vbegyek hátra hogy jobban huzzon? és hol tudok venni előre hátra uj fogaskereket meg láncot
én motorom abszolút semmi extra,max velem meccselsz! lejöhetsza kipuffért,jó az!
nézz be az alpok-adria kupa topicba,ott sokminden levan írva a versenyről,a nevezés díja 18e áfástul,plusz a helyszínen kell váltani napi licenszet.ez kb 3e.
msn-ed nincs?ott eccerűbb beszélni.
enyém: balatonmotors@hotmail.com
Igen! Itthon versenyeztek ezekkel a gumikkal. Egyik évfolyamtársam ebben a szezonban az RS kupában versenyzett/versenyzik, tőle vannak. Ezek voltak a legelfogadhatóbb állapotban ezért kerültek hozzám.
hi geri megveszem kipuffodat, postan vagy ha lemennék hozzád és kifizetem neked, akkor megtudjuk oldani? amugy meg ez a kupára 26e bekell fizetni és mehec vagy mi ? mert nem igazan értetem hajnali 3kor olvastam el de szivesen megyek veled, persze csak akkor hogy ha nem ilyen világpró mocikal mennek ott?!?! köszi ha tudsz még irj !
itt lenne a lánc
sing engem érdekell,képet kérnék róla thx!
mitogeri holnap tudnék lemenni hozzád du fele jo neked?? ja és mien az a kipuffogo, karbon,kevlar,vagy sima alu ? köszi elviszem mindenkép! csak ne valami ütőt kopot legyen
akit érdekel gyári cagiva új lánc az üvöltsön 6 ezeré viheti:-) estére teszek fel képet rola.
vagy e-mail: mrexx@freemail.hu
Nemrég olvastam, hogy kötelező lesz este viselni a fényvisszaverő mellényt városon kívül biciklizve. Először berágtam, de mostmár nem is tűnik nagy baromságnak...
M
Részvétem a barátod miatt!
Unokatesóm is így járt, de szerencsére túlélte.
Lakott területen kívül, este tök sötétben, 70-el mentek hazafelé és kivilágítatlan kerékpárossal találkoztak.
A rendőrségi vizsgálat is igazolta a 70-et.
Saját elmondása szerint mentek az úton és filmszakadás.
Nem is látta a kerékpárost.
Utána arra emlékszik, hogy a mentősök ébresztgetik és ők mondták neki, hogy elütött egy bicajost.
Motor jól összetört, gumi kiszakadt stb.(ETZ 250)
Mindkettőjük sisakjának plexije kettérepedt.
Zúzódásokkal és ficammal megúszták.
A kerékpáros sajnos meghalt.
Jogsit elvették egy évre. Most augusztusban kapta vissza.
Na ez egy kicsit hosszú lett, de okulásul írtam le.
nézz be az alpok-adria kupa topicba,ott sokminden levan írva a versenyről,a nevezés díja 18e áfástul,plusz a helyszínen kell váltani napi licenszet.ez kb 3e.
msn-ed nincs?ott eccerűbb beszélni.
enyém: balatonmotors@hotmail.com
hát télleg levan gyalázva a széle,nemtudom kibírná e ez nekem azt a hétvégét.
ha kijössz hringre felis viszem