Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és Dadisnek mi áll a garázsban, hogy ő is megválik tőle?
jééézusom egy rsv... kép van róla?
mert kell az ára,itt áll a garázsban az rsv-m,és mert nem kell rendszámos motor,nem megyek utcán-
Miért válsz meg tőle?
Skacok! eladó a 600rr-em,2005.04,4200km,two brothers kipuff,power commander,pilot power gumikkal,,ha tudtok rá valakit,msn-en,telefonon,emailen jelezzétek má,köcc(további infó sok aprohirdetéses oldalon)
iá:1599e
06705540998
hát nincs bajom az af1-el még megbízhatóbb is sztem, de állítólag jobban ragadnak a rotax blokkosak..
én nem tudom eddig amiket láttam af1-eket mind lemaradtak a mito-tól gyorsulásra meg hangra is..
lehet hogy azok épp kakkok voltak nem tudom...
hát szentem is ott van az af1 a mitok mellett az RS nem sokkal megy jobban az AF1ektöl hiszen abba is Rotax 123 van
mi a bajod az AF1ekkel??? A Futurámmal úgy toltam le az útról a Mitokat hogy csak néztek...
csáó sing ugy volt hogy keddre ittlesz a lánc? nem sürgetlek de péntekig legyen meg köszike
Hello üdv köztünk !! Vértesszöllősi vagy ?????? mert én Tatabányai ha van kedved majd vmikor összefuthatunk persze ha jó(jobb) idő lesz !
Igen néztem az alapjáratot de a hangján is hallani h nem változott semmi csak a mutató mutat sokkal többet mint a tényleges érték na mind1! azért kösz!
Sziasztok!
-Hát már én ish mitos rider vagyok
Szombaton vedtem egy 1994-es évjáratú mitot ,nagyon szép állapotú és nagyon jól megy ..mind a többi.. :) Remélem megbízható mocik :)de sztem igen..
-Na jó motorozást ..bár mostanság nagyon hideg van
-Baleset mentes közlekedést mindenkinek!!!Csáó
Szia alapjáratot nézted már hogy ne -e állitodot el ugy mert hidegen mindig alacsonyabb,ahogy melegszi ka moci ugy áll be a megfelelö fordulat
Köszönöm szépen az Infokat!
töb mint vszinű hogy tag leszek!
ja 13ezer mikor meghallottam majdnem dobtam egy hátast motoring mi ujs már a gépeddel ?
Szerintem nem gond, ha eredetviszgára nem 100-as a motor...
Talán még jó is ha mondod, hogy leszedted az idomot.
Csak megnézik a motorszámot és az alvázszámot azt kész.
Csak a pénz érdekli őket (13.000Ft asszem).
Hellósztok!!!

Elkészült egy új motoros oldal!!! WWW.PANNONBOYZ.AT.HU !!!

Nézzétek meg!!! Még fejlesztés alatt van de igérem nem fogtok csalódni!!!

És regisztráljatok minél többen!!!
hát a fogyasztás az nagyon sok mindentől függ
pl az enyém ha húzom a bajuszát akkor 7lityi körül
de ha tatásan elmegy 4,5-5 literrel
hali!
hát jó dolog? sztem kategóriájában a legjobb
végsebesség egy gyári gép mito 1, olyan 160-170km/h ezt biztosra tudom az evoknak én hallottam hogy 180-190 a vége de ezt nem tudom biztosra..
húzni is nagyon királyul húznak sztem
hát viszont elég romlandóak sztem vagyis az enyém az mondjuk igaz hogy eléggé el volt hanyagolva az előző tulajnál szal álltalánosságba nem tudom... hát ilyen apróbb hibák mindig lesznek erre készülj fel!
alkatrészt is aránylag könnyen lehet szerezni kivéve hátsó ülést mert az hiánycikk
de az biztos hogy ha veszel nem fogod megbánni mert mindenért kárpótol...
sztem a mito is néz ki a legjoban a kategóriájában..
hát remélem te is tag leszel
nsr, af1, meg ezeknél 1000X jobb az tuti..
hát az rs vetekszik vele
de egy mito az egy mito és nem csupán egy motor szinte már egy fogalom és ezt ne felejtsd el!!!!
én az enyémet nem cserélném el semmi másra (nsr ilyesmi)
sok sikert!!!
háát az az igazság ,hogy sokfajta mito van: van széthajtott,megkímélt,jó,szar,öreg,fiatal,erős ,gyenge.
Hali Cagiva rajongók! Valószínű hogy veszek egyet :)
Mondanátok nekem pár jót és rosszat a MITOkról?
Mennyire romlandó? Teljesítményben holvan a többihez, alkatrészellátottság?(hol mit)
1-2 végseb info esetleg mért táv? fogyasztás? Meg egyéb ami eszetekbe jut kérlek Írjatok!
Eredetvizsgára ha viszem egybe kell lennie a motornak? az nem probléma ha idomok és fék nincs? :D
Köszönöm előre is az infokat!
7737. hozzászólás ott megtalálod a választ a telókra
Hello!Valaki segítsen már hogy holtudnék 93mas cagiva mito-hoz olcsón burkolatokhoz és telókhoz jutni!!!(nem fordított villás)...Előre is köszi szépen!
Szevasztok! Olyan gondom van hogy pár napja a fordulatszámmérő spirálom nem ugy müködik ahogy kéne !Nekem kb 1300as fordulat az alapjárat és most a mutató alapjáraton 3000-et mutat és nem áll meg 11000-nél ha kihuzatom a motort hanem kiakad a mutató ! nemtudja vaki h mi lehet a baja ??ja és szétszedtem és nem láttam a spirálon semmi elváltozást lehet h nem is a spirál a rossz ?? Vki vmi ötlet ??
Köszi Szépen!!!!!!
rajta vagyok