Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok akinek van mito evo-ra dobja az szóljon mert kéne nekem az rs-re mert elvileg jó rá....
Srácok FIGYELEM FIGYELEM! Ákciós áron eladó a Primám 135 000!Fix ár, azt hiszem ez azért elég baráti...Akit érdekel írjon és megbeszéljük.
nincs de majd lesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem Tudja Valaki egy 2000 res mitonak hogy mennyi km et megy el miután a sárga lámpa kiggyulladt 50el 60 al 70 el 80 al FONTOS
Üdv! Tud valaki Mito I.-hez plexyt?
Cső Dadis!

Gondolom értesz a mitokhoz És azt akarom kérdezni hogy a körlámpás mitokon, a sima telosnak sokkal szarabb az uttartása mint a forditott villásnak?
Nem.
hello nem tud valaki olajpumpát cagiva mito evo-hoz?
Ne értsd félre
Csaba szólj ha megvan a video légyszi kiváncsi vok üdv!
Gratu kasa nagyon szép vanm rola nagyobb kép is?
Vettem motort pirosat !!!! naon király
Majd látod!

Ezt a motort nyugodt szívvel tudom ajánlani neked, vagy bárki másnak. Mert ebben hiba nincs, és párját ritkító állapotban van. Hát 5500km-t futott a gép. Magáért beszél... Valamint nagyon jól megy...
Egyébként már hitelre is el lehet vinni a gépet, mert Cagiva márkakereskedésben van, ahol tudnak intézni hitelt.
hmm ez lényeges kérdés.... mivel mindkettő agyon van fojtva nem hiszem hogy nagy különbség lenne max légellenállás miatt
Kössz zotya! Anyuékkal még megbeszélem de szerintem érkelel, vagy lehet ha kicsit hidegebb lessz mert pénz meg bla bla de tuti kell! más!
Gyorsult már valamelyikőtök gyári evo val gyári RS ellen???
ELőre is kössz
én nem tekergetném, ha sokat is kap egy kicsivel lagalább biztos nem ragad meg ha meg véletlün keveset kapna az állítás után akkor megragad mint a szar
Hi!
Az olajpumpa csapját meddig kell, h kinyissam, azt honnan tom h kapja az olajat normálisan?
(sztem most sokat kap)
Mellesleg mire megveszel ahol a mitohoz mindent, hogy evo legyen, akkor közel leszel 200-hoz, úgy, hogy a villát nem is számoltam. MErt ugye az a villa ami abban van, azsem evo, és más a hossza. tehát így ránézésre, villa, fejidomtartó, lámpa, kapcsolók, gyújtáskapcsoló????!!!! mert ez nem is evo váz, szal azfelejtős :) plexi, hűhh, ezmár jóval több mint egy 100-as :) És akkor lassan gondolkozhatsz, hogy télleg megérte-e megvenni...
Nekem is van olaszban öüsszeszedtem egy párat ugyan ez A szürke mito KTM450 SX IIDUKE Yamaha raptor 770 Kawasaki ninja Mv augusta stb... van nekemis sok :P:D
De van, mikell? Amúgymeg mito-lager.de
nincs valakinek alkatrésze új lámpás mitohoz ?? mindegy mi csak legyen irjátok meg mitek van mennyiért és válaszolok hogy kell vagy nem vagy egy pár cim is joljönne kérlek segítsetek
nekem is van kis mocim kb 100 - 110
nekem is van pár mocimodellem, bár sajna RS még nincs meg :(

Te motoring, azt az apriliás zászlót nem adod el???
Nekem is vannam modelleim és van MITO-m is!!
Csak, hogy én is dicsekedhessek modellgyüjteményemmel:D.
Szülinapomra megdobtak haverjaim néhánnyal .
Háttérben hatalmas Aprilia zászló (egy szuvenír 2004-5 szilveszterről az Üllői útról ).
Kis-pici 1:18-as modell!
De tök apróléákos és Maisto modellről lévén sz még rugós felfüggesztése is van
Ami persze teljesen hülyeség és értelmetlen egy modell esetében de nekem naon tetszik!!!
Ezek a hülye olaszok....
Sose hittem volna hogy meg lesz a mocim modellban
(bár az enyém nem duc-szi lámpás de ez most mellékes)
Uh kétszeresbüszke mito tuléajdonosnak vagyok kikiáltható