Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok!!!!
Ide süssetek mit hoztak anyumék Olaszból (szuvenírnek)!!
Hát nem Gyönyörű...?
Én teljesen Mito Fanatik lettem
ja,és papkeszin
ma látam kb fél 7 , 7 fele egy szürke vagy ezüsz cagiva mitot
innen volt?
és előtte ment egy (asszem) honda enduro.és a cagivas rakta visza a háccsó üléstakaróját
Köszi love600rr!!!

Holnap feltávrecsegem őket!
A henger most még nem aktuális mert a régivel beindult a moci!
4 év állás után pöccre indult
Persze olajcsere + minden után
Sajna a polini hengeres változatban nem volt télen fgyálló
Egyébként szerinted kb mennyi lehet a henger + dugó?

Üdv
kösszépen a címmel nekem is sokat segítettél
találtam képet, vki más fotózta múltkor
de az én elektronikám is ugyanilyen, csak nem ilyen kopott.
de gondolom csak forma érdekel nem? esetleg akit érdekel eladó lesz az elektronikám...
ha lesz érdeklődő, csinálok képet a sajátomról is
kössz
ricsipi
cagivatelo@freemail.hu itt 1 mail ittvan mitohoz , 160as polini henger neked
és én bontobol csak itt tudtam venni vadi uj karbit 12e ft-ért

ajanlom mindenkinek www.motorbonto.hu/
üdv

kösz edem
én holnap viszem mitomat szervizbe, azt berakják az új karbit,lengéscsilapitot,új tank ,
nézd meg itt az oldal www.misterminit.hu/
És ez fordítva is igaz? Ha megvan a kulcs, ahoz tudnak zárat csinálni? Mert a hátsó üllésemből kiesett a zár. Amúgy hol van ez a kulcskészítő vagy mi? Valami elérhetőség
Floriol? Egy eletre szolo recept!
mien olajat ajánnlotok, amitől a motorom paripa lesz???
Csáó mindenkinek!
-Szeretnék a karbimon több naftát+ levegőt nyitni, + ha kell bele akkor fúvókát is nagyobbat.. mekkoraq kell bele?
-A karbin lehet állítani a külön olajzást?
Szia!
Pedig reménykedtem hogy olcsobban elhozható a géped
Na jó nem, örülök hogy nem lett bajod...
SchreiberCsaba reszvetem. En meg elkovettem azt az reg hibat hogy reszegen motoroztam raadasul terepen max gazzal. Egy kiszaradt godorbe ugy beleerkeztem kb80al hogy alig sikerult megtartani a gepet kb 20meteren keresztul beszitalt az eleje. Tanulsag:nem kell motorozni ittasan az nelkul is konnyen megvan a baj.
ha 1kulcsos minden zár akkor jó vagy...ha nem vidd oda a tankot (ne barmold szét szerintem...)
aham
Köszönöm!
Csak az a baj hogy valahogy gyorsan ki kellett nyitni a tankot és előbújt a kisördög a fúróval
A többi zárat ugyebár én is ki tudtam csavarozni...
A végső megoldás persze az lesz amit mondtál!

Köszi +1szer!
ha megvannak a zárak a misterminitbe tudnak kulcsot csinálni hozzá..
ÜDV mindnkinek!

SEGÍTSETEK LÉCCCI!!
Vettem egy Cagiva Mitot (1993) és kéne nekem hiozzá egy kevés alkatrész!
Ha tud valaki jó bontót vagy van eladó alkatrésze kérem írja meg!!!
Elsősorban kéne az összes zár + a kulcsok mert az előző tulaj jól elhagyta
ez lenne a legégetőbb problémám!

A moci érdekessége egyébként, hogy ez volt az országban az első levizsgáztatott MITO!
Kerek 6000 Km van benne és kiállítási darab volt kemény 42 LE-vel Legalábbis az 1 gyűrűs dugattyú meg a polini henger ezt mutatják az egyedileg sorszámozott ducatti elektronikával együtt.....
Aztán lehet hogy csak kamu Csak sajnos el van repedve a henger! Majd rendelek megint polinit ha van.....

ELŐRE IS KÖSSZ MINDEN SEGÍTSÉGET!!!!!!!!
Ki volt kint tegnap motoros demonstráción?
Kicsijuhászt láttam .
Amúgy más mitósokat nem . Volt pár 125-ös speed gép (mindegyik hírességből ). A legtöbb Rs125-ből volt... 2 db 2006-osat láttam.
Csecs!
Nem tudtok valamilyen honlapot ahol le van irva h miket és hogy lehet tuningolni a miton?!!

kösszi..
részvétem várom a videót
Csá! Sikerült eldobnom egy kanyarban motort a Mátrában, meg lett örökitve a csúszás kamerán, pont látszik... majd felteszem és tnuljatok belőle:-))) Motornak nem lett sok baja, csak váltó, plexi, fejidom eltörött, meg karcos lett, de szalagkorlátnál megállt:-))) picsába vááááá
holnap fotózom...
amúgy gyerekek, kiderült még a bukta előtt h power motorral volt vmi hiba, szal nem az elektronika volt rossz. szal majd úgytűnik eladásra kerül egy power elektronika is, mert van egy jóm ha kell majd vkinek
23ezres áron(ennyiért vettem, semmi haszon)...