Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, és használtan,olcson
CSŐváz srácok!
valakinek véletlenűl nincsen eladó 1pár mito evora való visszapill. tükre???
Köcce
Hát sok sikert ehez a csodához :)
szerintem ez nem evo
csak rátették az evo tankot meg idomot
edem ugy rémlik neked volt power elektronika cserélve nem?
léci ha tudod fotozd már le nekem ha megtennéd köszi
Ugye, hogy a Kenda is f@sz@ előre? Az azt hiszem 11500 volt, az AVON hátul kb 32000.
Lehet vele supermotozni szépen! Én is nagyon csíptem a vasat. Most nincs netközelben de válaszolok helyette is: csak tankolni meg enni száll le a Fazerről szóval
edem89@msn.com
vegyétek, vigyétek de most még csak a címet, mocit még nembiztos h adom
Kasa93!
220-ig van órázva... nem azt írtad, hogy nincs km óra. Amúgy az én 94-esemen is addig van.
Amúgy ha 7 sebességes akkor max 1999-es mert 2000-től már a 6 sebességes Evo2-t gyártották (azon a km óra már mérföldben is mér és van benne citromsárga is).
De ez már tényleg csak hajszál hasogatás. Bocsi .
Akárhogy nézzük 80ezerért tényleg jó vétel volt.
Lett volna fölös pénzem, szerintem én is lecsaptam volna rá.
Grat .
hát ja..ha adnak érte 80at akkor inkább megtartom:DD
háát nemtudom még pontosan mi lessz helyette, de akinek mitoja van és ment 250essel, az tudja hogy nemnagy durranás utánna:))jogsim nemhiszem hogy lessz rá , de hát benzinnel megy nem?:))
okok persze:))
hello! edem89 van msned ha van emgadnád léci? Motorral kapcsolatban elöre is köszi
mrexx :felvettelek MSN-re beszélhetnénk ha lehetséges
csáó

ha nekem irtál tudom csak kb szar msn-m , jamal-l se tudok beszélni csak azon a szar iwiw-n, vagy itt
amugy te tudnal segiteni?
hát ezaz... én is egyben szeretném... de bontóban sztem max 80at kapsz érte, bár kitudja. mert darabokban sokkal többet kilehet árulni, csak hát az kockázatos....
én is ezért vacilálok az egészen
te milyen mocit szeretnél helyette?
Szia!

Én hívtalak az előbb. Az e-mail címem: dennym@citromail.hu
hát nemtudom mennyiért adnám be bontóba..nemtom mennyit adnának érte.93mas évjárat és nem rendszámos de megvannak az olasz papírjai..
külön külön azért nem akarom mer kitudja mikorra menne el az egész cucc és nekem meg új mocit kéne venni...:)szal egyben kellene érte a pénz..
Hali!

Tud valaki nekem abban segíteni,hogy hol lehetne Supercity-hez cuccot keresni?

Kissebb sérülések vannak a motoron,de tavaszra rendbe akarom hozni.Ja és ha valakinek van hozzá szervizkönyve,vagy valamilyen leírésa azt megköszönném!
aha meg még ma egyet veszek
nekem kéne a müszerfal tartó konzol róla de te tudod eg egy pár cucc róla
mrexx nézd meg az enyémet 80ezer volt egyben és csak a motorja ér annyit meg még ott a váz stb
mrexx mennyért adnád a motort ja és hanyas évjárat de szerintem külön külön jobban járnál
Sziasztok kicsit későn szólok bocs de ma 2kor felvonulás itt Tatabányán aki a közelben van az nyregbe és jöjjön el egész nap motoros börze stb... szoval ha vkinek kedve van az jöjjön!!
hello!
múltkor kb nekem is ennyire törött a mocim, csak ezeken kívül még egy két cucc rongyolódott...
így mennyiért adnád le bontónak?
mert erősen gondolkodok rajta h összerakjam-e enyémet, vagy eladásra kerüljön....
Helló Mindenki!Csongrád megyéből nincs vki fórumozó?!
kasa!sok sikert a legozáshoz!(remélem "nemsoká" látunk fejlődést a motorod állapotával kapcsolatban!)
Dia!És milyen A Fazer?A supercity-n vmi isten gumik vannak,az biztos h uilyen gumik lesznek rajta mindíg!azt meg tudnád mondani légyszives h az Avon(a hátsó) köbö mipénz?!Egyszerűen olyan ezekkel a gumikkal mintha oda lenne ragasztva az úthoz, eszméletlen stabil (Mondjuk a múltkor véletlen powerslideoltam egy "csöppet", meglepődtem először, aztán újrapróbáltam[kanyarban teljesen nyitni a power-t] és még akkor is kezelhető maradt).
Valami hihetetlen az egész gép:):)!

Respect everyone!
Felvettelek MSN-re Motor ügyben