szia sing felvettelek msnre ezzel a cimel " highskill@freemail.hu " többit megbeszéljük.
Csaba van kedved velem lejönni szombaton eringre kockulni? ha tudsz vegyél már fel msnre lécci thx csáó
Aki nem tudja: Nyár elején megszorúlt a motorom. Dugó+hüvely csere volt. Több mint fél 100-ba került, de megvolt.
Véletlen, de elkeveredtem egy másik szerelőhöz, akinek mondtam, hogy ez és ez volt a motorral, de most már megvan a csere. Erre ő elmondta, hogy nem lesz jó, mert Cagivához CSAK gyári nicaszilos hüvelyhez gyártanak dugót és nem vashoz (más a tágulásuk). Mondta, hogy megint megfog szorúlni olyan 3000km múlva. Ezt elmondtam a szerelőmnek, de ő biztosra állítota, hogy rengeteg ilyet csinált, meg nincs vele gond, jó ez így. Mondtam, hogy hívja fel a másik szerelőt (ismerősük), de mondta, hogy rosszba vannak ezért NEM. A másik szerelőnek meg nem volt ideje, és mondta, hogy nyugodtan szóljak a szerelőmnek, majd elintézik... Nem lett belőle semmi.
Vége lett a nyárnak. 3900km-et belepakkoltam, úgy hogy egyszer se mentem vele 140 fölött!!!
Szeptember 17.-én autópályán baktattam haza, gondoltam már nem lehet semmi gond. 155-ig pörgettem és mentem olyan 3km-et folyamatosan ilyen sebességen és egyszercsak PAFF! besült.
Mivel volt már rutinom, egyből kuplungoltam és kigurultam.Vártam 1 órát hogy lehüljön, de nem indult be...
18.-án felhívtam a szerelőt, hogy gáz van és ezt illene orvosolni. Mondta, hogy 1 hét múlva vigyem, mert nincs rá ideje.
25.-én el is vittem hozzá, mondta, hogy 2 nap és szétszedi.
Október. 10.-én sikerült szétszednie .
Ez bele is férne, nincs vele gond.
Tegnap átmentem és kérdezgettem mindenfélt, hogy most mi van meg hogyha ugyanígy megcsinálja, akkor újra ez lesz. Mondta, hogy jó, felhívja a másik szerelőt, de nem szivesen beszél vele, mert rosszban vannak. (Én is ott voltam). A másik szerelő tök korrekt módon elmagyarázta hogy mi is a gond ezzel a dugó-hüvellyel (Át kell szerkezteni egy picit a dugót, de azt csak 1 ember tudja egész magyarországon, ő ismeri és vigye el neki nyugodtan a szerelőm, mert ő majd elintézi).
ENNYI. Most még mindig itt állok motor nélkül és egyenlőre csak elméletben tudják megszerelni, de akkor k. jó lesz mint ha új lenne... elvileg.
Összegezve: EGYETLEN telefonhívásában került volna a szerelőmnek és most nem lenne semmi gond (lenne motorom és nem ért volna senkit anyagi veszteség (erről még csak keveset tudok, de már nem is nagyon érdekel, fő, hogy jó legyen)).
Úgy érzem, hogy valamilyen szinten miattam alakult ki a vita.
Nem akartam senkit sem megbántani!
Nem kívánom senkinek, hogy bármilyen balesete legyen!
Akinek nincs pénze motorosruhára, azt sajnálom.
Aki nem akar venni, az az ő dolga.
Jobb a mások kárán tanulni.
Szúnyog!
Ezt te írtad:
"Amúgyis én nem úgy megyek mint a "vadbarom" vigyázok magamra ,megfontolt,ovatos vagyok!!!"
Nem akarok vitázni senkivel! Sem veled, sem mással!
Hogy baj legyen, nem kell úgy menni mint a "vadbarom".
Mások is közlekednek az utakon. Nem csak te hibázhatsz.
És, hogy ne csak az autósokra gondolj:
Unokatesóm pl. hátulról nekiment egy kivilágítatlan kerékpárosnak, akit észre sem vett, ezért nem is fékezett.
A mentősök mondták neki, amikor magához tért, hogy elütött egy bicajost.
Unokatesóm bizonyítottan 70-el ment lakott területen kívül.
Eredmény: bicajos meghalt, motor összetört, jogsit elvették egy évre, két sisak csere, motoros és utasa zúzódásokkal megúszta.
Na de biztosan sokan tudnának mesélni baleseteikről, amiben nem ők voltak a hibásak.
Ez szívhez szóló volt:-DDDDDDD nagyjából igazad van!!!
(csak így kettőnk között:::: Tényleg beszélgetni szoktál a szomszéd macskájával???)
Bocsi, csak fáradt vok MOTOROZZATOK
Mitogeri!
Edem89 mondta hogy a te vázad (papírokkal) is eladó, nekem az övé kellett volan de úgy néz ki egyben adja el a mocit! Neked mennyit érne meg? Nekem egy valag pénzt!!!!
Na de komolyra fordítva... Mennyit kérsz érte? És légyszi ne vitázzatok! Olyan rossz látni a feszkót, ahelyett hogy örülnénk a magunk és a másik sikereinek! Nem csak az a jó motoros aki magában tartja az érdemeit mert az önző mással megosztani! Az a jó ha el is éred amit kitűzöl, később azt van kivel meg is oszd és persze bizonyos határok között némi szerénységgel adod elő, nem pedig akkora arcal hogy rá omoljon a vakolat az illetőre! De ez az én véleményem!!!! Én is mindíg megosztom veletek a pozítív és negatív élményeimet is egyaránt mert ez így fer és jól is esik hogy van kiknek elmondani mert nektek tudnotok kell értékelni és nem olyan mintha anyámnak vagy a szomszéd macskájának mondnám el ! De nem okoskodok nincs értelme, mindenki úgy alakítja a dolgait ahogy neki tetszik, csak van akinek könnyebb lesz és lesz akinek nehezebb, de ez az ő bajuk lesz!!
(és amúgy én is védők nélkül motorozom ((ráadásul a nagyvárosban)) és ennek az az oka hogy nem szeretem magamon a szkaffander jellegű ruhákat, de igyekszem úgy közlekedni hogy ne essen bajom se nekem se másnak, ha nem sikerül így jártam)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ARANY SZABÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Ha motorra ülsz BUKSZ!!!!!!Nincs kivétel max az idő hogy mikor! Mindenki bukik a kérdés hogy fel állsz onnan és elsétálsz vagy elvisznek zsákban!Innentől kezdve a döntés ate kezedben és senkit se hibáztathatsz érte!!!"
HA MOTORRA ÜLSZ BUKNI FOGSZ!!!!! erre jobb ha mindenki felkészül met nincs kivétel.. EBBEN NINCS!!
Jók legyetek és ne veszekedjetek! Wide road and cheap gas!
Bocsi skacok én szúrtam el.. sajnálok mindent. de tényleg ne veszekedjetek.. mindenki menjen motorozni ki hogy érzi pólóba vagy rendes ruhába hiába írtok itt mindent mindenki a saját kárán fog tanulni ez 100...
én most értem haza hogy a további veszekedéseket elkerüljük alkalamhoz illő ruhában
mostmár egy kussba maradok egy darabig... nemhogy mégegyszer ilyen vita legyen ez a a fórum nem erre való... elvileg mindenkinek cagiva-ja van összetartás mond valamit? sztem inkább ezt kéne... (magamat hogy védjem tyt-nek rs-e van )
na mindenkinek jó motorozást!!!
inkább használjátok ki a jó időt amíg lehet..
Az a szitu, hogy az önindítóban sérült két kis fogaskerék, amit le akartam gyártatni, csak a baromarcú szerelő akinek odaadtam elvesztette, úgyhogy nincs etalon. Még péntekig várok, ha nem oldja meg valahogy mennek a kopaszfiúk. Ezért kéne valami műszaki rajz, vagy egy mintafogaskerék, ha komplett önindító nincs.
a kibebaszot kurva isten faszáért mi a geciért kell mindig felbaszni agyilag az embert nem Értem ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Sok hülyeségen vitázni
Akinek van pénze ruhára az vesz magának,akinek nincs az megpróbál összeszedni lóvét hogy vegyem vagy úgygondolja hogy nincs rá szüksége mert nem hajt mint a feszett.
Ezt mindenki maga tudja.Attól hogy mindenki ugatja hogy mit kéne attól még aki nem akar az úgyse fog venni.Ennyi.
Én is azt mondom hogy jó ha ruhába motorozol,mivel nagyobb biztonság érzeted van,de mindenki azt kezd az életével amit akar.
ki akartalak küldeni a shoxba h vegyél nekem fékfolyadékot de végül mégsem mert a fékcsővem csak jövőhéten érkezik, de a fogaskereket már holnap veszem át...
szúnyog gratulálok. rólad az a vicc jut eszembe amikor a medve mindig leszopatja a vadászt. te sem fórumozni jársz ide hanem szopni
kiváncsi vagyok bőrruha nélkül h néznék ki....
te a motorodat mire használod egyébként?
de felismerném csak a másik srácnak zűzös élete van és nemszeretném a motoromat összevervelátni.
Dehát mimondjak neked te a motorozáson kívűl mást nem csinálsz
Csaba van kedved velem lejönni szombaton eringre kockulni? ha tudsz vegyél már fel msnre lécci thx csáó