hát igazából egyben szeretném eladni szal nem külön külön mer akkor megvan az esélye annak hogy rámmarad a fele...teló, felni , eleje, lámpa, kormánycsutka, meg a 2 oldalsó spolier sérült, a többi hibátlan állapotban van szal váz meg minden jó benne....
Jamal már akartam kérni vmi telefonszámot, vagy msn cimedet vagy vmi ma reggel ott áltam a plusnál és ott mentél felfele integettem mint a barom! de csak mentél előre igfen megyünk be elég sokan, jelezz légyszi hogy jössze jó lenne ha jönnél, ha esetleg nem olvasnád el akkor vki meg tudja adni Jamal msn címét???? üdv köszi
Ha valaki tudna nekem abban segíteni ,hogy Cagiva supercity-hez az első lámpa alatti távtartó idomot tud szerezni,vagy meg tudná adni a méreteit,vagy körbe tudná rajzolni,akkor megköszönöm!
hello....van egy balesetes mito-m nemtudnátok ajánlagni valami bontót ahol letudom adni, vagy ha valaki elviszi azis jóh...mrexx@freemail.hu akir érdekel írjon
szerintem 2000 - 2001 mert már 220 ig van órázva de csak e lámpa meg idom meg e fék munkahenger kell rá és lehet vele menni de nem bánom ez volt az álmom és csak 13 éves vagyok ja meg versenyezni tökéletes holnap megyünk motort venni még egyet majd küldök róla képet
megyek tuti föleg hogy most kell 1 uj tank
meg találtam 1 fasza bontot, és most rendelem a cuccokat..
most a mito-ba, powerszelepnek hány alkatrésze van?
aki tudna segiteni irjon köszi!!!!
Végülis pont bele tenyereltél a lecsóba. Mert ezek pont azok az alkatrészek amik fehér holló ritkasággal fordulnak elő akárhol is. Azért sok sikert hozzá!
Szekszard Kia szalon ott foglalkoznak cagivaval is de csak megrendelesre nekem egy hetig tartott amig megjott egy fekpar betet, azonkivul pecsen is van de pontos elerhetoseget nem tudom nezzetek utana!
na igen :Djavascript:smile(document.frmmsg.body,"16");document.frmmsg .body.focus()
javascript:smile(document.frmmsg.body,"16");do cument.frmmsg.body.focus()
1 kérdésem lenne.
vettem 1 új karbit,meg gumit hozzá,meg 1 lengéscsilapitot, légszűrőt.
kb mennyi lehet a berakása?
valaki választ plz köszi csáó