Hát én büszke vagyok magamra, még nem vagyok olyan jó, de fejlődés képes vagyok:-)))
Gondolom akkor Neked sok eredményed lehet, csak magadban tartod,,,, Te kis ROSSSI
Nem dicsekedtünk... mert van mit taunlnunk, de mi legalább igyekszünk, és nem kékhelyzetjelzőt veszek :) dehát kinek mire kell a motor.. van akinek motorozni, van akinek csajozni, bár akkor nemértem, hogy miért evot vettél :)
SRÁCOK ,SRÁCOK!!!
ahogy én látom nagyon nagyra tartjátok a motoros tudásaitokat!
az az igazi nagymotoros aki nem veri a mellét,nem dicsekszik,nem osztja itt az észt a nagy eredményiről ,hanem megtartja magába saját szellemi győzelemként!
nem ajánlom hogy személyesen találkozzunk,mert lehet hogy a faszomata szádba dugdosnám úgy hogy megfulladsz te szardarab.a másik meg az,hogy én ha rohangálok,akkor pályán rohangálok,mert ott biztonságban vagyok MOTOROS ruhában.és képzeld igen,motorbuzi vagyok,nem divatbuzi tejfelesarcú köcsög,mint te!
Én pont ilyen vagyok, monnyuk nem kipuffba teszem, mert nem férne bele,,,,de Te megint magadból indultál ki,,,, És az összes motoros motor buzi, ha nem az akkor nem is szereti annyira motorozást,,, szerintem
jó jó ha ha jót nevettem..
te mondtad hogy 5-6 ezer között tudod fordulat rémlik valami? és nem a kipufogóba van a folytás meg ilyesmi.
hanem az elektronika szabályoz le... és az nem veteted ki mert akkor ugrik a gari..
látod kiderülnek itt dolgok ecsém
Ráadásúl méghogy MI rólunk van meg az emberek véleménye mikor mindig ,ha hallok/látoky 1 gyorsaságit az mindig ilyen ruhás faszkalap(pl:te) aki lakott 30-as övezetbe 60-70-nel megy!!!!
duzzadnak az erek, duzzadnak MI?
Gondolom akkor Neked sok eredményed lehet, csak magadban tartod,,,, Te kis ROSSSI
ahogy én látom nagyon nagyra tartjátok a motoros tudásaitokat!
az az igazi nagymotoros aki nem veri a mellét,nem dicsekszik,nem osztja itt az észt a nagy eredményiről ,hanem megtartja magába saját szellemi győzelemként!
a közös férfi-férfi aktudoknál te játszod a női-segges részt UGYE?
én lezártam ezt a ruhás témát!
okos enged szamár szenved..
úgyhogy szenvedj barátocskám
sorry mindenkinek a kellemetlenségért..
te mondtad hogy 5-6 ezer között tudod fordulat rémlik valami? és nem a kipufogóba van a folytás meg ilyesmi.
hanem az elektronika szabályoz le... és az nem veteted ki mert akkor ugrik a gari..
látod kiderülnek itt dolgok ecsém
de ezt most a legkomolyabban mondom..
az az egyes és a kettes között van jobb motorokon