Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem rs re nem tok csak mitóra :(mitó idom nem kell vag y tudsz valakit akinek kéne ?
Rs-re nem tudsz véletlen vmi hasonló okosságot?
hello.nem kell valakinek egy teljes versenyidom szet CAGIVA MITO EVO-hoz?
max hivjatok:06706231390
vagy msn:oglig2@freemail.hu
Csak annyit mondok:

Jó munkát! (meg vastag buxát)
mennyiért vetted?
Sziasztok! Nem tud valaki pontos méretet mondani Mito2-es csapágyáról, mert már elkopott és nagyon cserélni kéne!!!????
tudna valaki olyan embert mondani aki kintről tudna hozzni nekem a 94- mitom-hoz cuccokat, ha igen irjon be msn,vagy email cimet köszi HELP !!!!!
képes voltál ezt megvenni?
Sziasztok!
Nem tud valaki Cagiva W8, Super City 50 vagy 125 (mindegy) tankon lévő idomot mind2ő kéne...
grat!!!
sok sikert hozzá!!
széles utat és olcsó benzint!!
JA ÉN IS CAGIVA TULAJDONOS LETTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csá mindenkinek kellene egy cagiva mitohoz az uj lámpáshoz egy : ELSŐ FÉK MUNKAHENGER , FÉK KAR , PLEXI , KOMPLETT ELSŐ LÁMPA , MŰSZERFAL TARTÓ KONZOL , KOMPLETT OLDAL IDOM BAL- JOBB , HÁTSÓ SÁRVÉDŐ , HÁTSÓ ÜLÉS !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAGYON FONTOS ÉLETBE VÁGÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de nekem használt is jó :
Na fiúk megszabadultam a robesztól és keresek Evo-t olcsón rendszámosat,de ha körlámpás van jó állapotú akkor az is érdekelhet.
milyen tüntetés lesz???
egy ngk gyertya 2-3 rugó körül van
Aki tud régi Mitohoz fejidomot plexivel együt kéne, meg első lábtartókat az szóljon könyörgöm nagyon fontos!!!!!
Üdv KicsiJuháSZ és az ő levelibékája
Nah most szedtem szét elöször a motorom karbiját!rohadt csavart alig bírtam kilazítani!!!!
+ az a kérdésem ,hogy egy NGK sport mittomén gyertya mennyi rugóba kerűl?
Srácok Innen Érdről eddig kb 30an vagyunk megyünk a tüntetésre!!! komoly lesz!
új mito? vagy használt? venni akarsz vagy javítattni?
szarvason vagy egy cagiva bolt ott lehet rendelni motort is meg alkatrészt is asszem
meg békéscsabán van egy italmondo nevezetű bolt ott minden alkatrész van
Sziasztok! Szombaton reggel 9körül indulunk (Eddig egy RS-es meg Én!) Mátrába kanyarvadászatra, tudok utat (szerpentin 30km hosszú), állati jó minőségű utak, jó kanyarok.... Este vissza jövünk a ,,tüntetésre" !!!!!
Ha valaki akar jönni hívjon : 06-20-5432-761 !!!!
Szia!

Szerintem sem lesznek problémák vele! Ha alkatrész kellene, akkor szólj, van bontott City-s forrásom.
Ezen a címen elérhető vagyok: belgarda@gmail.com (képek is jöhetnek majd )
Jó motorozást!!!!
Köszi Dia!Bár én remélem h nem sokszor kell majd gondokkal hozzád fordulnom!
Egyébként egy kisvárosvban (36.000fő) lakom, és az előző motorommal (Simson sb51 enduro "kisdöme edisön" :)) már sokszor volt gondom a yardok miatt....(ha érdekel csinálom róla képet és megmutatom...:))
Remélem,hogy akkor a kW miatt nem lesz gond.A city-vel MEGPRÓBÁLOK (muszály volt kihangsúlyoznom ) normálisan közlekedni!
Full!Volt egy halovány sejtésem a képeid alapján,hogy Te lehetsz az, de nem mertem mondani!
No, halló mindenkinek!

Respect!
csak h tudd a következő euroring időpontja 23 v. 24.. amikor jobb az idő meg a pályán a lehetőség!
Szevasztok kellene ujlámpás cagiva mitohoz alkatrész lámpa előre hátulra műszerfal ,műszerfaltartó konzol,komplett oldal idom plexi stb . vagy egy olyan hely ahol ilyeneket lehet vásárolni nagyon fontos szín mindegy csak legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Valaki ma egyet Visegrádi szerpentinre??? KÉne egy kamera is..... Hívjatok, kb 4-5 felé indulok.... 06-20-5432-761!!!!! MOTORING NEM JÖX? vagy este Nyugatihoz?????