nekem senki se gratulál hogy egy mitoval 145nél többet nem ment a célegyenesben..
ja és kb 7en köröztek le :D nem baj zsír volt nekem teccet. majd belekell jönni
Sziasztok! Én is végig izgultam a hétvégét Gerivel, kint voltam Vele, hát mit ne mondjak megszolgált érte, hogy indulhasson a Mitocskával, nagyon megdolgozott érte, tegnap megragadt, csak szerszámai voltak, de megoldotta, persze ez nem iyen egyszerű, ahogy leírom, de jól megoldotta, és jól is ment, még egyszer gratulálok, jövőre Veled tartok!!!.-)))
Az egész úgy kezdődött, hogy kb 1 hete vett egy Mitot és ma meg versenyzett vele, így kell élni baszod király vagy:-DDD
na hazaértem,iszonyatdurva volt a hétvége,ilyen cifra még sohanemvolt,szétment a mitom,egész hétvégén szereltem,5. rajtkocka,de csak 7.helyen végztem,elsőre nemvolt rossz,de nagyon kemény volt a hétvége. bikepics.com/members/mitogeri/...
itt vannak képek,kevéske..
Eladó sürgösen a Mitom!
125/50es papirral a motorja nagyon jo ,esztétikai hibája van ,az oldala karcos mert csuszott uj indexek vannak rajta,minden lámpa és ora müködik rajta. Vadi uj láncot és lánkerekeket kapott!
125-ös Elefantomat átakarnám alakítani poweresre! A blokk közép teljesen meg egyezik a Mitoéval! Szóval jó rá a Mito hengere! Akkor elvileg át lehetne alakítani??? Miket kellene cserélni?
Előre is köszönöm a választ!
nekem szerelom monta hogy tápioszentmártonkátán van eggy festo ismeri a tipust és 25 ért festi ha csak 1 db szinu lessz az egéssz tobbet sajnos nem tok télen viszem hozzá azt majd kiderul hogy megérte-e!!!!
rendben ;) most jöttem citadellárol, fogtam a fejem helyben rendesen... én hülye elakarom adni a motoromat, és simán odaviszem ugy, hogy nemrakom ki rá hogy elado. szerintem hibás vagyok... na mindegy, vegyék észre neten. egy baj van a netes hirdetéssel, maksz az veszi észre aki árkategoria szerint, vagy ccm szerint keres, hyosungokat ritkán néznek az emberek - szerintem.
Háát kedves!
Ez a dolog kategórikusan nem érdekel cserébe. Oké, hogy jó.
De nekem pénz kellene, vagy esetleg valami öregebb csere (mondjuk evo mito). Egy az egybe cserébe tudok én is egy motort. Ami minden idők legszebb 250-es 2T motorja. Ami azért csak nagyobb adag élvezet mint egy 125-ös 4T. Csakhát az már tíz éves...
Akkor máshogy mondom...
Az 5-ösön lefordulsz a szélmalomnál a városfelé, és a hovány meg minden után meglátod...
Vagy dunaföldvári úton ha jössz a város központ felé akkor a hullám vendéglőnél jobbra fordulsz, és mész végig egyenesen az úton amíg nem jukadsz ki a nagybani piacra ami balkéz felől lesz...
Azt hiszem, hogy a nagybani paicot jelzi egy két tábla a gokart pálya nem nagyon van kitáblázva...
Csak ha a nagybanihoz odatalálsz akkor már sinen vagy. Mert kb 20m-re van tőle a gokart pálya és ott már meglátod. De ha végképp nem találod meg akkor bármelyik benzinkúton elmagyarázzák SZERINTEM.
kell a cagiva gyári lánc vagy nem? mert akkor meghírdetem máshol.
ja és kb 7en köröztek le :D nem baj zsír volt nekem teccet. majd belekell jönni
Az egész úgy kezdődött, hogy kb 1 hete vett egy Mitot és ma meg versenyzett vele, így kell élni baszod király vagy:-DDD
bikepics.com/members/mitogeri/...
itt vannak képek,kevéske..
Kép címe::: GSXR K6 alázás
!!!
125/50es papirral a motorja nagyon jo ,esztétikai hibája van ,az oldala karcos mert csuszott uj indexek vannak rajta,minden lámpa és ora müködik rajta. Vadi uj láncot és lánkerekeket kapott!
Előre is köszönöm a választ!
holnap a verseny lol:D
Ez a dolog kategórikusan nem érdekel cserébe. Oké, hogy jó.
De nekem pénz kellene, vagy esetleg valami öregebb csere (mondjuk evo mito). Egy az egybe cserébe tudok én is egy motort. Ami minden idők legszebb 250-es 2T motorja. Ami azért csak nagyobb adag élvezet mint egy 125-ös 4T. Csakhát az már tíz éves...
Sajnálom!
Azért sok sikert kívánok az eladáshoz.
Akkor máshogy mondom...
Az 5-ösön lefordulsz a szélmalomnál a városfelé, és a hovány meg minden után meglátod...
Vagy dunaföldvári úton ha jössz a város központ felé akkor a hullám vendéglőnél jobbra fordulsz, és mész végig egyenesen az úton amíg nem jukadsz ki a nagybani piacra ami balkéz felől lesz...
Azt hiszem, hogy a nagybani paicot jelzi egy két tábla a gokart pálya nem nagyon van kitáblázva...
Csak ha a nagybanihoz odatalálsz akkor már sinen vagy. Mert kb 20m-re van tőle a gokart pálya és ott már meglátod. De ha végképp nem találod meg akkor bármelyik benzinkúton elmagyarázzák SZERINTEM.
Akkor te milyen olajat ajánlanál (Ár,márka,...)