Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tud valaki olyan embert, vagy mo-on cagiva boltot , vagy ahol valamivel foglalkoznak mitoval kapcsolatban köszi üdv
Fiuk lanyok ovatosan es foleg ti vigyazzatok magatokra ma lattam hogy egy kisbusz nem adta meg az elsobbseget egy robogosnak es elcsapta mint az allat... Hozzateszem no volt! Van hogy nem is vesznek jarmuszamba es ha valami gaz van es meg papirok sincsenek lehet mi szivjuk meg!
Mit nevezel KOMOLY gyorsulasnak?
8sec alatt az 500 yardot?
sziasztoknekem van egy 125-ös cagiva tamanacom!nagy on keményen megy,van rajta pár extra!stb szeretnék gyorsulásra menni ha valaki tudja hogy hol van valami KOMOLYgyorsulás irj köszi szépen
Nekem van egy evo-m eladó Kecskeméten. 2002-es matt szűrke 5500km-rel rendszámos műszakis meg semmi fojtás nincs benne ennek ellenére 10KW szerepel a forgalmiban. Mese szép újszerű állapotban van a motor. Ha ezt megveszed a szervizelés egy jó darabig biztosan el felejtheted. Valamint adok hozzá egy garnitúra Michelin pilot power gumi-t és egy motor tartó állványt.

Háát a kényelem egy sport motoron relatív fogalom.

Megbízhatóság ügyileg egyik 2T sem örök élet de gondos odafigyeléssel elég sokat elmegy.

Szerintem ha ilyen motort keresel gyere el mézd meg az enyémet ebben nem fogsz csalódni. Az árba 759eFt ami alkuképes még egy bizonyos szintig ha komolyan érdekel a dolog.

06/20-6629785 (Varga Zoli)
LEGO! Hihi
Szia Bence!

Örülök, hogy rendes gazdihoz került a Szuperszitty! A rendőrök nem hiszem, hogy belekötnének a Kw-ba egy sima igazoltatásnál. Ha viszont valami kihágást csinálsz akkor elképzelhető, hogy megpróbálnak kekeckedni. Az a lényeg, hogy jogsid van/lesz. További jó motorozást kívánok neked, attól, hogy már nincs meg a Cagiva még rendszeresen olvasom a topicot, ha valami problémád lenne, akkor írj nyugodtan!
Üdv: Dia
HY mindenki én még új vok itt!
Most úgy néz ki veszek 1 125 ös motort mert most 1 TZR 80nal nyomom és csak kéne a nagyobb!
Nah az a lényeg 1 mito evo-ra gondoltam,mert nekem nagyon bejön és jól is megy-- pont ezt szeretném meg kérdezni keményebb--e mint 1 rs? illetve a szervízzel hogy áll a kicsike????
Köcce előre is széles utat és vigyázzatok magatokra!!!
Szeva!

Ha valamiért bántani fognak az nem a forgalmiba beírt kW hanem ha mondjuk 120-szal érkezel meg lakotton a yardokhoz... Amúgy ne parázz, 125-ös, nem?

Szép motor, vigyázz is rá mert a Dia nem kevés pénzt és munkaórát ölt bele, hogy ilyen szép legyen!
Ezt tanusíthatom. No lebuktatom magam, találkoztunk az adás-vételnél.

Széles utat, olcsó benzint!
edem köszi!!
örülök hogy nem lett komolyabb bajotok!!!!
és remélem te is jól jössz ki a dologból!!!!!
de azért ha mást nem megmondhatta volna hogy ez meg az a baja van és enged belőle valamennyit..
én is előtte vittem volt barátnőmet nem épp az előírt sebességgel.. 110-el ha akkor áll be blokk meg és elesünk ne agy isten valami baja lett volna meg amúgy is hogy számolok el a szüleinek "bocs" elestünk meghalt a lányod vagy nyomorék lett?
hali köszi a jókívánalmakat..
na az az egészbe a poén hogy nincs egy hónapja hogy vettem mentem vele 700km-t...
és behalt.. voltam a szerelőnél minden rossz benne.. ahogy láttam az élettől is elment a kedvem...
és a gyerek 3X is vitte szerelőhöz és állítólag az nem mondott semmit... na gondolom azt még a hülye is látja hogy az összes csapágy guanó meg minden a főtengely önindító fogaskerekei ja meg hogy nincs benne a power szelep stb... és elkezdi hogy én rontottam el.. meg nem raktam bele olajat.. vagy rosszat "mito" nevű felhasználó hozta a 710-es verseny olajat bele... erről ennyit.. szerintetek jogosan követelem? (az más hogy nem fogok sztem semmit kapni) mert szerintem senki se hagyná ezt annyiba.. ja és az egész nyaram melóval ment el hogy meg tudjam venni és volt olyan hogy 3 helyen dolgoztam reggel 7-től 10-11-ig mikor meddig... na ennyi..
uhh tényleg szép a superciyd, nekem is ilyen van.
Hello Dia!
Gratulálok a Fazer-hez!
Azt szeretném megkérdezni h nem fognak bántani a yardok, mert 22Kw van beírcva a forgalmiba is meg a törzskönyvbe is....és nekem most A1-es jogsim lesz!
Előre is köszi, és bárkitől várok ép választ!
Jaaa, és köszi a dícséretet, azért szép, mert ápolom!:)

Respect!:):)
Milyen 106??
Mit rimánkodsz nem azt mondtad hogy kell a dugóm?
Na mindegy ne itt válaszolj mahd felhivlak holnap nem tudok feljönni sőt szerintem már a héten se.
Riesen: Hát akkor nem csak én jártam pórul Remélem megoldódik a problémád, ez így nem passzol az tuti... sok sikert az ügyhöz!
Mocimat totálba vették, szal roncs marad az enyém... de még megvárom h mennyi pénzt kapok, persze ha kapok mostanában, mert drága autós kötözködik.... és akkor vagy eladásra kerül, vagy összerakásra... de sztem előbbi mondjuk ez jó nektek, akinek kellenének a cuccok...
hát ez stem is baszott nagy bunmkóság volt...kifizeti a lóvét saját pénzből, nem cigánykodik erre így bassszák...RÉSZVÉTEM!!!:(:(:(én is most szeretném eladni a primát, de azt tudom hogy amit én cseréltem bennne az jó, a motorjához az a pár hónap alatt ne mnyúltam míg nálam van/(volt) szal...nah hát én is csak sok szerencsét tudok kívánnni!írj majd a fejleményekről!
Hali!
Van egy eladó 99-es Cagiva Planetem! Ha valakit érdelkel, írjon az mviktor78@freemail.hu-ra!
Szerintem....hát igy jártál (HASZNÁLT MOTOR!)ha nem értesz hozzá miért nem vittél valakit aki látott motort,sok sikert a feljelentéshez/veréshez.....
Szia!

Köszönöm szépen! Nekem is nagyon tetszik, ezzel egy régóta dédelgetett álmom vált valóra, túlzások nélkül. A Super City sem ment rosszul, de tényleg nem lehet összehasonlítani a két motort. Szerencsém volt, alkalmi áron jutottam hozzá, így a vége kiegészítőkkel együtt 670 volt.

és, hogy ne legyek offf:

FORZA CAGIVA
DennyM! Te jártál tegnap a Westend felé úgy negyed 7 körül?
Mert láttam pont egy olyan Mito Evo-t mint a tied.
Annyira megörülök az iyleneknek .
sziatok.
tudnátok mondani egy oldalt ahol megtudom nézni a mitom eurotax árdolyamát? vagy ilyet neten nem lehet? please help, nagyon fontos lenne. előre is köszi
hali mindenkinek!!
bocsi de most nincs időm a lapot csinálni meg netem sincs már..
melóznom kell
na a csörgés meg a ragadás okozója: a dugóból le volt törve egy 2X2 centis darab a hajtókar tűgörgők szétmorzsolódtak és beleégtek a dugóba meg a henger tetejébe.. az összes csapágy gatya... akkor kiderült hogy nincs benne power vagyis az elektronika megvan csak a szelep nincs... a szaggatás a trafó miatt volt kiszakadt a gyujtó kábel.. akkor az önindító fogaskerekei ledarálódtak.. mindkét fogaskerék a láncnál cserére szorul...a gumimembrán ami az előző tulaj szerint rossz volt és azért szaggatott stb (fordítva volt belerakva)... ja és azt mondta amiatt van a sebesség csökkenés hát nem... 95e HUF lesz a javítás szereléssel együtt és a power nincs benne... az még +11 szal 106e.. ja és a gyerek fizetni fog ha nem akar feljelentést mert ez rejtett hiba volt ezekről nem szólt mert állítólag nem szedte szét.. de elárulta magát mert a kuplung ki volt cserélve kompletten ő is mondta szal tudhatott róla sztem nincs olyan szerelő aki nem mondta volna neki hogy ezek rosszak.. sztem csak nem foglalkozott vele mert úgy volt hogy elajda és nem érdekelte... és én most guanóba vagyok mert 18éves vagyok tanulok és most hétfőig szerezzek 100e forintot.. mondjuk hála istennek egész nyáron melóztam és pont akkor kapom meg a fizetést úgyhogy talán nem lesz para... na mind1 de ha a gyerek nem fog fizetni nem érdekel hogy motoros vagy nem szét fogom veretni a pofáját meg jómagam is adok neki... tuti nem fogom annyiba hagyni.. semmi se volt jó a motorba... és rendesen kifizettem a 270e a motorért nem cigánykodtam vele ez meg így átvág? szerintetek ez fer?? ha valakinek van valami ötlete hogy tudnák pénzt kiszedni belőle minden tippet szívesen fogadok!!
edem mielőbbi gyógyulást!!!!!!!!!
Üdv!
Keresek:
egy "91-es mitohoz 1db füstös plexit. Hol lehet ilyet beszerezni?
Thx
Szia Dia!

Hát nem semmi a géped Gratulálok hozzá. Mennyiért lehet ilyet kapni? Gondolom enyhén szólva is jól megy a cagivához képest

Üdv
Nyugi ecsém, neked is Mitod van csak magasra nőtt!
A motorja és minden egyéb 100% Mito az utolsó reléig!

Megy a paripa? Szép!