Fúúú genyó ez nem semmi.
Részvét
Mostanába lehet észrevettétek hogy tv,újság csak arról szól hogy ennyien meg annyian haltak meg motorral Szóval óvatosan.
szia. sajnálom ami veletek történt, de ha a motort elakarod adni, és nem lesz ember aki megvegye (bár ugy látom ilyen nem fog törénni) akkor lécci szólj, mert engem egyben az egész motor érdekelne. köszönettel: Kontos Gábor
ui: mihamarabbi gyógyulást
CDI gyújtáselektronikát tudok neked adni egyet! Nekem sajnos kettő van, mert azt hittem az a baja annó a motoromnak. Kiderült nem, így most van kettő. 20ért póstaköltséggel együtt már küldöm is.
szevasztok szeretnék vásárolni egy cagiva mitot lehet full tuningolt és 300 ezerbe benne legyen ja és egy 95 ös mitohoz az ujlámpáshoz gyujtás elektronikát meg hogy kb mennyi pénz? előre is kössz király a klub
hát ruha..... felül ing meg jeans c**b-os bőrdzseki... védett védett, de nemeléggé... alul vászon nadrág, meleg volt, nem volt kedvem bőrgatyát venni...(most már lenne kedvem).
barinőm nagyon nagyon megúszta h rám esett... alul farmer, felül top + pulcsi.... mintha a sors keze így is bent lett volna... először halászgatyában meg simán topban akart jönni... de szerencsére visszaküldtem átöltözni... mondjuk ez se volt az a tipikus mocis cucc, de azért mégis....
a helyszínről a templomba mentem, és elmondtam egy imát értünk...
Köcce testvéreim.... Persze hálát adok Istennek h csak ennyi baj lett.... ha a barátőmnek vmi baja lett volna, én fejbelőném magam... de szerencsére nem...
Jójó, eladó lesz a moci ha nálam marad... nem kell összeveszni
megoldjuk kinek mi kell.... de holnap dől el a dolog, h mi lesz, kötözködik e a drágalátos autós...
addig is bírjátok ki az alkatrészek nélkül , akinek kell a címem: edem89@msn.com
Hallod adj már valami msn címet, mert nem írnám ide közösbe..... Nekem is volt most egy ilyen ügyem.....
És hát van egy két ötletem..... A kár amit felvetettem 540.000Ft volt......
Gyerekek Könyörgöm már az égrte vigvyázzatok magatokra!
Mondtam hogy ezeknél a köcsög autósoknál minden esetben neked kell fékezni hamarább! Remélem nem lesz maradandó a sérülés Edem89! Ezért van az hogy én is félek utadt vinni magammal, mert hát az mégis csak plussz kilókat jelent és nem ugyan úgy áll meg a motor és nem ahhoz van az ember szokva! Edem jobbulást neked is és a barátnődnek is és tedd össze ekezeid hogy így megúszta legalább ő! Vigyázzatok magatokra az istenért !
Az autós "brazil" meg dögöljön meg ha csak a szaros autójával volt képes foglalkozni ahelyett hogy nektek segített volna lábra állni, ilyenkor ez a minimum, függetlenül attól hogy ki volt a hibás, mert itt azért már ember élet(ek)ről lehet szó akár!
Más: Ha sikerül megoldani negem mindenképpen érdekelne a !!!!vázad!!!, a rendszámos-dolog miatt! feltéve ha sikerül megoldani hogy ne legyen bejegyezve az hogy a motor tk. Ha gondolod írsz és megegyezünk ! Jobbulást és legyen ez intő példa arra hogy mennyire védtelenek vagyunk és mennyire figyelni kell!!! Utassal meg főleg ésszel!!! Wide Road and Cheap Gas fellas
köcce az ajánlatot, de legjobb esetben is sztem 250et kapok... és nem lenne zsm a tiédre, minden zsm elment mostanában.... és apuci pénze nem kell, szal vagy lesz egy ilyen állapotú másik, vagy 1-2 évmúlva újabb...
nekem is az volt az első... sérülésektől függetlenül felpattantam aztán a fejének akartam ugrani... de mocis társak leállítottak, közeli kocsmából jöttek segíteni a rendes mocisok
örülök h megúsztuk, főleg h a barinőm nem sérült meg... aztán reménykedem h jogsi is marad, meg pénzt is kapok.... a napokban eldől...
suliba nem megyek, mert felkéne épülni... alig tudok járni, térdeim durvák
Új árba???
De jó is lenne...
Attól fűgg hány éves mert van neki évülése ezt pontosan nem tudom de nyilván 3 éves koráig van az hogy az új alkatrészek árát fizeti ki. De ha sérül a futómű akkor totálkár. Csak mindenképpen úgy intézd, hogy Gazdasági totálkáros legyen mert akkor nem kell a rendszámot leadni vagy ilyesmi.
Gyalázatos lett a gép.
Sajnálom.
De ha kifizet a biztosító és egy nagyon jó és megbízható gépet szeretnél akkor hívj fel. És egyezzünk meg az enyémre. Még akár az is lehetséges, hogy be tudnám számolni a roncsot.
sajnálom...barna bőrű volt mi?4...a kurva annyukat...ne mezen a napon barnultak hogy mennének vissza ahonnan jöttek.áááááááááá...én elém kijönne lelőném...
még nem volt a kárszakértő, 24órán belül telefonál... elvileg... de hát tudod, biztosító új árakat néz...
és első+ oldalidomok, villa, műszerek.... elég sokba llenne, szal sztem totálba lesz..
Ismerős a motor! Tőlem vetted. Minden rendben van vele? Nekem azért hiányzik, bár én tegnap lettem hivatalosan is újra motortulaj.
Üdv: Dia