Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendben . ha nem viszi el a biztosito akkor ha eladnád akkor szolj áés megeggyezünk
én is sajnálom
még nemtudom mi lesz a biztosítóval, lehet totálba veszik, és viszik a roncsot... de ha nem viszik, akkor eladásra fog kerülni... én már szerintem nem rakom össze
hát ez nagyon nem faxa :( sajnálom:( minden rosszindulat nélkül ha a mitot el akarnád igy adni szolj.
szerintem az iris nem olyan jó lánc,egy reginaval,vagy diddel jobban jársz kérdezd meg a motorradban esetleg
Csá Fullsyntetic!!!!
Hallod megkérdeztem 17.000.... Ez nem is gond, de az mind1, hogy hány szemes????
És máshol valamit lehet kapni??? Vagy tuti jól bírja ez az IRIS???
Várok még tippeket mástól is....
hello,lenne 1 kérdésem,a freccia 3 ágú felnije ugyanaz mint a mitoé?
szombat este 11.... minden elszállt...
főúton közlekedtem városban (úgy 60al, de jöttek közelből motorosok, és segítettek nekem h szabályosan max 50el mentem)keresztbe elém autós.... moci fekszik, elkerülhetetlen volt... mi repültünk...
nem én vok a hibás, de annyi szépséghibája van az egésznek: kezdőjogsival utassal, a1es jogsival forgalmiban 15 kw.... szal lehet ráfázok.... az autós (barnult bőr), a végén perre viszi, de ráfázik...
a kocsiban elposszant 3 légzsák, meg a szervó elment... más baja nemlett
térdeim tropák, lehet műteni kell, kezemen zománc noku... de más bajunk nemlett... utas rám esett, egy pici horzsolás a baja...
motort szerintem totálba veszik, eleje gally, a képeken nem látszik, de idomok roggyantak, első villa roggyant, lánc beékelődött elől... totál...
szal nemtom még mi lesz, de lehet szülők átkényszerítenek 4 kerékre emiatt.....
az autós meg ott sajnálta az autóját... hü**e k*cs*gje...
gyerekek, vigyázzatok magatokra!
Széles utat, olcsó benzint mindenkinek!
sajna nem:D
bár téll kéne beszerezni számot
hallod,tudnál mondani olasz bontókat?
hát amig én olaszba voltam addig kurva sok ducatit lattam :S
Ma "találkoztam" (mentünk együtt egy jó darabon) egy lánnyal, itt Csepelen(Asszem EVO-ja volt:D:D). Nincs itt véletlenül?
írtam neki mailt,köszi...kérdéses h ugyanolyan 3 ágú e...
és ez sajna kép nélkül www.hasznaltmotorok.hu/alkatre...
tudom kösz de 65ért adja ....az most kicsit sok. mert tudok pl tdr kerekeket,brembo fékekekkel meg mindennel 50ért....szóval.... csak hát a tdré nem fordítható meg míg a mitoé igen és nekem olyan kell...
Itt egy hírdetés itt van kerék
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
Hát 15:00-17:00 gyülekező. Aztán viszonylag pontos 17 órai indulással lerobogtunk a hegyről, át az Erzsébet hídon, vissza a Lánchídon aztán picit észak felé és végül végig a Duna parton (Budai oldal).
Elvileg tökölre mentek, de mi (haverom és én) a Lágymányosi hídnál elkanyarodtunk és mentünk haza .
Amikor egyszer megálltunk mert csak lassan lehetett haladni, volt egy öreg néni aki megfogta a kezem és azt mondta, hogy; "Ti vagytok Magyar ország büszkeségei!" .
Jól esett .
nem tud vki eladó mito felniket olcsón?(gumival,tárcsákkal,áttétellel) kb 50ezret szánnék rá.... vki plz help...
4500 1 liter jaja jó olaj... kaptál 450ft értékű ajándékot hogy szokott lenni ez a citadella? hánytól hányig stb stb? március-április felé kész a jogsi és akkor megyüüünk.... (persze akkor már supermoto rx lesz )
Tegnap volt valaki közületek a citadellai motoros talin?
Én kint voltam, de csak egy citromsára Mito Evo-t láttam.
Tök király, ingyen adtak 1Dl eper illatú 2T motor olajat . Ipone... az jó márka?
Sziasztok hazajöttem egy hétig voltam olaszba, ösz visz egy db Cagivát láttem egy Mito Evot, Akkora DUCATI mania van mindgey azért jo volt
Sziasztok. Van egy 1986-87 körüli Cagiva elephant 125 ös endúrója a haveromnak, aki el akarja adni. Baráti áron, 75ezer ft-ért magkapom, de előtte szeretném megtudni, mire kell egy ilyen motornál odafigyelni, mik a gyakori hibái ennek a típusnak, és örülnék pár gyári adatnak is ( súly, lóerő, fogyasztás...stb) Aki tud, kérem segítsen, javasoljon, adjon tanácsot. Előre is köszi!!!
IRIs 520-as, O-gyűrűs 15 ropi körül az RMC-ben pl. Lánckerekeket is vegyél hozzá különben a kopott kerekek hamar kukába küldik az új láncodat!
144 lehet, hogy sok lesz... Ha fulákol meg állandóan beköpi a gyertyádat akkor biztos.
A Frecciám 165-ös hengerrel a 118-ast szerette, kisebbel melegedett, nagyobbal meg fulladt
nagy fordulaton.
Bocs...

1. Kétüteműből csak Cagivára bukunk
2. Ha nincs rajt a rendszám akkor vajon fizeted-e rendesen a kötelezőt?
Különben rettenet nagy cumi annak aki megveszi és megpróbálja átiratni...
3. Fényezésből inkább a korának megfelelő gyári, mint az egyedi narancsbőrös...
4. A felújított blokk nagy lutri... Inkább vettem Frecciát szétküldve kosárban
darabokban és megcsináltam magam. Legalább tudom mi kolompol alattam
és hogy nem fog otthagyni az isten háta mögött! Ja, 50ezerért, nem 333.333-ért...

Tényleg bocs. Nem személyesen rád irányul hanem mindenkire aki ilyen debil dumákkal
akar motort elsózni! Még az kéne, hogy "Hölgy tulajtól" aztán tényleg betelne a pohár!
Végre újból jóidő van és még sok motoros is motorozik!!!