Szevasztok!
olyan kérdésem lenne, h polini tuninghengeres Cagivámba (elephant) a gyári fúvóka meg lett fúrva 96-osról 144-esre. ez jó lesz így szerintetek?még csak az előbb tettem bele, de nem akartam már az utcában üvöltetni vele..a levegőcsavaron még kell állogatni. szerintetek ez nem lesz túl nagy?
segítségeteket előre is kössz!
Sziasztok! Valaki nem jön most délután gurulni egyet??? Margit hídtól indulok, Szentendre iráyába és megcélzom a Visegrádi szerpentint!!!! Ha valaki jönne 06-20-5432-761!!! GYertek bátran!!!! TAlálkozhatunk bárhol....
ja és ha lenn hozá kapcsolási rajzotok azt is megköszönném de ha valkit érdekel elcserélném mitora vagy valami hasnonlóra 84 es évjárat 50 esként hajtom
hát nemtom, vagy nem zártam be, vagy már alapból is lötyögött, és kirázkódott....
de még szerencse h ilyen fabrikálós a faterom meg én is... múltkor megcsináltuk plexit, meg műanyag hegesztéseket mocin, most egy ülés már meddig tart....
3/4ig már kész is, már csak be kell húzni
holnap már új űléssel száguldozok
( Cagiva Mito II 125)
olyan kérdésem lenne, h polini tuninghengeres Cagivámba (elephant) a gyári fúvóka meg lett fúrva 96-osról 144-esre. ez jó lesz így szerintetek?még csak az előbb tettem bele, de nem akartam már az utcában üvöltetni vele..a levegőcsavaron még kell állogatni. szerintetek ez nem lesz túl nagy?
segítségeteket előre is kössz!
Az biztos hogy én 350 alatt egy pengövel se adom.
Vegyél fel Msn-re
Most Vasárnap akarunk menni gurulni egy jót
olvass vissza pár oldalt a fórumon, ott vki leírta a hibáit...
mennyiért vetted a szépséget?
de még szerencse h ilyen fabrikálós a faterom meg én is... múltkor megcsináltuk plexit, meg műanyag hegesztéseket mocin, most egy ülés már meddig tart....
3/4ig már kész is, már csak be kell húzni
holnap már új űléssel száguldozok
nem zárjátok le???
vagy mi?