Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy nekem vmi verseny lánc van fennt vagy mi a fene nem tom pontosan de azt igen hogy az átlagnál erősebb.
Csaba ezt a számot hívd fel: Bálint László:06-30-904-00-54 (motorszerelő és alaktrészek olcsón)
Szevasztok! Milyen láncot vegyek? Hol? MEnnyibe kb??? Valaki valami tapasztalat?
( Cagiva Mito II 125)
ha műszakis akko hol a p..ba van rola a rendszam?:D a masik meg h örülj,ha a felét odaadja vki érte...
Szevasztok!
olyan kérdésem lenne, h polini tuninghengeres Cagivámba (elephant) a gyári fúvóka meg lett fúrva 96-osról 144-esre. ez jó lesz így szerintetek?még csak az előbb tettem bele, de nem akartam már az utcában üvöltetni vele..a levegőcsavaron még kell állogatni. szerintetek ez nem lesz túl nagy?
segítségeteket előre is kössz!
Baszki 330alatt adtad el a mitod?
Az biztos hogy én 350 alatt egy pengövel se adom.
Sziasztok! Valaki nem jön most délután gurulni egyet??? Margit hídtól indulok, Szentendre iráyába és megcélzom a Visegrádi szerpentint!!!! Ha valaki jönne 06-20-5432-761!!! GYertek bátran!!!! TAlálkozhatunk bárhol....
Cső én Debreceni vok sztem már láttalak is
Vegyél fel Msn-re
Most Vasárnap akarunk menni gurulni egy jót
ja és ha lenn hozá kapcsolási rajzotok azt is megköszönném de ha valkit érdekel elcserélném mitora vagy valami hasnonlóra 84 es évjárat 50 esként hajtom
cagiva elephant 125 hoz kéne nekem km ora spirál akinek van azonnal szoljon megveszem
amúgy sajnos van vele:S ezért kellene hozá pár cuccos:)
akkor boccse, ne is legyen vele gond
ez nem hiszem h az mert nem netről vettem hanem ismerőstől
vagy mondjuk ez lehet nem az, de amiről beszéltek az is 150ezer volt, piros moci fehér kerékkel
te, nemlesznek bajok azzal a mocival?
olvass vissza pár oldalt a fórumon, ott vki leírta a hibáit...
150ezer volt:)
ÜDv Endrew
mennyiért vetted a szépséget?
Ezek kellenének: kilométerora spirál akksi tükrök hátsólámpa búra fékkar hozzá fékolaj tartály meg egy hengerfej se ártana:) köszzi:)
Hali emberek:) mist vettem egy mitot:) csak kicsit necces és szeretnék hozzá alkatrészeket ha valakinek vannak cuccai szoljon pls:)
hát nemtom, vagy nem zártam be, vagy már alapból is lötyögött, és kirázkódott....
de még szerencse h ilyen fabrikálós a faterom meg én is... múltkor megcsináltuk plexit, meg műanyag hegesztéseket mocin, most egy ülés már meddig tart....
3/4ig már kész is, már csak be kell húzni
holnap már új űléssel száguldozok
hú hogy akarod te ezt 330-ért eladni nekem a mitom nem vitték el annyiért...
Hétvégén jön valaki a Tószegi motoros talira??
Nagyon eggyre gondoltunk
De hogy szórjátok el azt a kibaszott ülést?
de ,hogy bírjátok elveszíteni a hátsó ülést???
nem zárjátok le???
vagy mi?