Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerős a helyzet. Én egy hónapja vesztettem el kb.
a *urva életve már nemigaz.....
befürödtem azzal a rohadt power elektronikával, erre elvesztem a hátsó ülést.... hát nemigaz már....
HAHAHAHAHAHAHA már csak 330000-ért adja miaz tán rájöttél ,hogy nekem van igazem NAGYMENŐ
Hello sráco! Eladó 125-ös Honda NSR-em! Ha tudtok valakit akit érdekelne kérlek szóljatok! Felújított motorral, egyedi fényezéssel, 10kw-os papírral, friss műszakival (2008.06.07.-ig). Csere érdekel! Az ár irányár!

333 000 Ft.

svensr...@freemail.hu
06305046548
helló tudnátok nekem segíten kéne nekem
egy cagiva freccia C12 höz légszűrőház komplett!!!!
sűrgős lenne köszi!!
az eleje vagy a hátulja?
elszállt a telód... mind a kettő para, az elejét ugye nem kell ecsetelni miért, a hátulja is szar amikor elpattan, és közben kipörög a kerék... nekem is elpattogott de kicseréltem a hátsót, bontóban 8000 ft volt
Köcce, én is ezekre gondoltam...
De sztem én fúrok neki helyeket a műanyag sárvédőbe, mármint ilyen kis fém füleket amik nem látszanak, és abba akasztom majd a kampókat... na mindegy, megoldom vhogy.
azért köcce szépen

Képzeljétek, a végén még feléled a power elektronikám úgytűnt kivágta, visszaraktam megint jó.... sztem az a baja, h túl szoros a motornál a bowden.... és nem bírja huzogatni. egy kis zsírzás, olajozás megoldja a problémát szerintetek?
NEm traktor ez. Menj vele jó uton. Vagy pályán. Ott faxa lesz.
Bukósisak háló .
Ha nem viszek nagy cuccot, vagy csak az ülést tartom a helyén, akor én alul kötöm át a farokidomnál, úgy hogy a kampókat egymásba akasztom. Amúgy meg bukónál, az idom szélébe, de olyankor "kipárnázom" nehogy karcolja az idomot (zsepi, vagy valami puha izé ).
köszi szépen!
akk szar a telód...
150es körüli
Srácok lenne egy fontos kérdés!egy 125ös motorba mekkora a főfúvóka?(konkrétan egy NSR ről van szó csak ott basznak válaszolni a szomszédomnak...) előre is köszi!
szasztok!
Meghajtottam az előbb a pici Mitomat Fóton meg Mogyoródon
Lehet h én vettem észre rosszul de az uttartása nem a legjobb elpattog egyeletlen uton az aszfaltról. Vagy ez ilyen??
hello srácok ha valakit érdekel van egy eladó cagiva planetem www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
ha valakit érdekel az irjon:slam001@freemail.hu
mert a mocit beindítottam, semmi baj, csak az égő nem ég.... így lehet vele menni, és csak égő problem?
légysssziiii
sziasztok.
please help, nagyon fontos lenne, 1 órán belül kell a moci
ha gyújtásnál nem ég az oil lámpa az baj, vagy csak kiégett az égő?
Kerekes? nemis tudtam, miért van síléces is? :))))
helló kerekes cagiva freccia C12 hez légszőrő ház közép csavart!! előre is kössz
Eladtad a mitot?
Enduro csere?
Amugy az enyém is eladó ha valakit érdekel:http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/120804
50-es speedesek: Nektek mekkora a fogaskerék elől-hátúl, vmint mennyit megy a paripátok?
Várom a válaszokat: Előre is köszönöm!
hát,most egyenlőre egy 125ös 2t enduro,mer kell uccára is ,meg terepre is...
enduro vagy krossz? 2t vagy 4t?
Jól teszed !
elattam a mitomat,most endurora váltok...