Mitos társaimhoz szólván:
Valaki tudna mutatni egy képet, vagy tanácsot, h hogy a legegyszerűbb felrakni nagy bukósisaknak a sisakhálót? Vagy h ti hogyan oldottátok meg... please help
előre is köszi
Balko, igaza van a testvéremnek! 20ért csinálnak neked fényezést ami már elég jó minőségű. Ha esetleg érdekel vegyél fel msn-re vagy küld egy mailt: tomasszojer@freemail.hu.
Szerintem meg ha venni akarsz egy full gyári gépet, amiben megbízhatsz, akkor ezt vedd meg, sztem.
Fényezés, ugyan már, az megoldahtó.
Itt az enyém, egy 20asért lefestik ienre...
Persze kérdés, hogy mennyiért adja Rabó.......
Rabó????
Csá! Én ha gondolod segíthetek szerkesztgetni, mert valamelyest értek hozzá. Amit itt a srácok mondtak progik azok tökéletesek. A BikerBoyz-nak(www.bikerboyzcsepel.gportal.hu) is van egy oldala(mi klubbunk, én vagyok a szerkesztő) de ez egy elég elhanyagolt oldal, vagyisnem lehanyagolt, csak gportalos, ott meg semmi jó dolgot nem lehet csinálni...a hülyegyerek is megtudja csinálni. Majd szólj, hogy hogy legyen.
B. Mikit, Mikeyt ismered? ő Letenyei, vele szoktam összefutni... meg most suliban is lesz pár új mocis ismerős...
ha gondolod, egyszer összefuthatnánk, megbeszéljük...
itt könnyebb: edem89@msn.com
Valaki tudna mutatni egy képet, vagy tanácsot, h hogy a legegyszerűbb felrakni nagy bukósisaknak a sisakhálót? Vagy h ti hogyan oldottátok meg... please help
előre is köszi