Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mitos társaimhoz szólván:
Valaki tudna mutatni egy képet, vagy tanácsot, h hogy a legegyszerűbb felrakni nagy bukósisaknak a sisakhálót? Vagy h ti hogyan oldottátok meg... please help
előre is köszi
Na látod, sztem is még ugyan f*sza!
Az F12-nek mennyi CASH-t gondoltál?
Bazz nem is érdekel a festés most h így látom oldalról nem is rosz.
Teszik a festése csak anyira az első sárvédő zavarja a szemem + egy gondom van még h előbb elkéne adjam az f12őt mert addig nincs pénzem
Balko, igaza van a testvéremnek! 20ért csinálnak neked fényezést ami már elég jó minőségű. Ha esetleg érdekel vegyél fel msn-re vagy küld egy mailt: tomasszojer@freemail.hu.
A tied festése az tetszik
Persze csináltatnál neki vmi egyedi design-t.
Pfff, jut eszembe, az enyémnek tetszik a festése?
Szerintem meg ha venni akarsz egy full gyári gépet, amiben megbízhatsz, akkor ezt vedd meg, sztem.
Fényezés, ugyan már, az megoldahtó.
Itt az enyém, egy 20asért lefestik ienre...
Persze kérdés, hogy mennyiért adja Rabó.......
Rabó????
Tudom nem akkarlak megbántani csak nekem a tied nem tetszik mármint a fényezése.
És mennyi?
nekem eladó a Primám
Nekem az volt, és ÉN vettem meg
neked nem eladó a primád mintha látam volna a neten?
3r!k: Csá! Nemá, megfúrattad? Vagy a Dio-t?
Úgy mint a másikat csak tovább egy kicsivel
csá van egy kérdésem a furt hengert hogy kell járatni ?
jaja ok
riesen jo 5let az oldal elkeszitese sok sikert hozza !!
-d , +s
És HB-i, sőt szűkítsük a kört, Db-i motorodok???
VANNAK ITT KISKŐRÖS környéki motorosok???
Csá! Én ha gondolod segíthetek szerkesztgetni, mert valamelyest értek hozzá. Amit itt a srácok mondtak progik azok tökéletesek. A BikerBoyz-nak(www.bikerboyzcsepel.gportal.hu) is van egy oldala(mi klubbunk, én vagyok a szerkesztő) de ez egy elég elhanyagolt oldal, vagyisnem lehanyagolt, csak gportalos, ott meg semmi jó dolgot nem lehet csinálni...a hülyegyerek is megtudja csinálni. Majd szólj, hogy hogy legyen.
B. Mikit, Mikeyt ismered? ő Letenyei, vele szoktam összefutni... meg most suliban is lesz pár új mocis ismerős...
ha gondolod, egyszer összefuthatnánk, megbeszéljük...
itt könnyebb: edem89@msn.com
ja,amugy ki repkedett a soroksari kek mitoval?farnko hangja v.de lattam a part fele elfüstölted a gumid erosen.
Hát annyit tudok hogy "paint shop pro X"-al csinálta és sztem google-be beírod és meg is van.