Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csa Dadis,aszem tied volt a citrom mito,figyelj,azt nem vagod,mi v az uresjarattal?fals levegot kap vhol,vagy mit kene megnezi?amugy te milyen bringaval csavarod most?
jah én keszthelyi vok de szoktam fel járni
vki megtudná mondani, mivel helyettesíthetnék egy sisakhálót?
környéken sehol nem kapok, pedig naon kéne
vagy rendeljek 1400+1800 pkért?
Riesen: jó volt, elmondhatatlan a különbség... de nemsokáig élvezhettem
Huntertom: aha, kanizsa city és környéke a körzet
Edem Nagykanizsai vagy?
hol tudom azt a progit letölteni?
hallod nagyon ottvan!!
megkérdeznéd nekem légyszives hogy milyen progival csinálta? és hogy hol lehet beszerezni..?
előre is köszi
macromedia dreamweaver 8 szerintem ez jó! És nem is nehéz! Meg vannak benne flashek!
outlawbikerz.uw.hu/
Nézzétek meg haverom honlapját
mármint a power
aha értem
hát reméljük hogy nem buktad!!!
és milyen volt az érzés?
jó volt, egy kört mentem vele, aztán be a garázsba... másnap reggel semmi...
sztem kivágta az elektronikát... nagy baj nincs, vagyis úgytűnik buktam sok sok zst
talán kiheverem vhogy...
ja meg még a háttérképek se az igazik azt is kell nézzek csak raktam be valamit hogy legyen..
na elkezdtem az oldalt de sztem nem lesz valami jó..
nem tud valaki valami jó honlapszerkesztőt? mert a microsoft front pager elég gagyi nem lehet semmi designes cuccot csinálni vele
de azért nézzétek meg az oldalt www.cagivaclub.atw.hu
még nagyon sok meló lesz vele és nagyon alap cuccok vannak még... majd még próbálkozok javítgatni...
és más szerkesztő után nézni
edem de működött? jó is volt?
sajnálom hogy elromlott
remélem hogy nem lett komoly baja...
na gyerekek.... egyik nap megvettem azt a hőnáhítótt power elektronikát potom 24 rugóért...
berakom, hú öcsém szuper meg minden... másnap sekép se hang.... ma baszakodtunk vele, egy mozdulás lett.... szóval meg lesz nézetve, de sztem kivágta, vagy vmi nem jó az tuti...
szóval sztem maradok power nélkül, és most már pénz nélkül
Hát innen én is próbáltam rendelni de ez nem buli. Magyarországra nem küldnek csomagot. Ha van osztrák ismerősöd akkor jó. Mert ő megrendeli és elküldi neked. Amúgy 5-7 euro lett volna a postakölcség.
sziasztok

vettem egy cagiva elefant lucky expolerer-t 50 cc-t 1994 es kiadásut, nem tud valaki segitenihol tudok szerezni rá tuning cuccot hengerileg, meg gyári matricát?
előre is kösszi.
Hátsó ülés
Nézd meg így egész olcsó csak nemtom mennyi a postaköltség
Még mindíg eladó a motorom. 2002-es mito evo 6 sebességes rendszámos törszkönyves, első magyarországi tulajdonosa vagyok. Mese szép gyári állapotban van ~5500km-rel. 759eFt lenne az ára ami még képlékeny. Gyere el nézd meg és megegyezünk. Adok ajándékba egy motortartó állványt és egy garnitúra soft gumit gyári méretben.

www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

Ui:
Bevittem márkakereskedésbe, bizományos értékesítésre. A kereskedő mesélte, hogy utána járt a folytás témának. Tehát gyárilag valami 2 lépcsős folytás van bennük gyárilag az első kivételével 170-et megy a másik ~2000euro és avval a motor 196-ot megy. Nah az lényeg, hogy az enyémben az utóbbi kinyitó kitt van. Tehát jól éreztem én, hogy nagyon megy a paripa.
Meg egy prima (talán) Evo idomokkal. Bezzeg neki van szarásig idomja, hogy fel tud vele glancolni bármit. A fejidom is lassan megy. NINCS ELFELEJTVE.
Szerintem reális ár ,de az a gondja ,hogy nincsen neki rendszáma úgyhogy abbol a 480-ból egy 30-40et minimum lealkudni!!!
Köszi a jó kívánalmat! Bezzeg néhyány barátnak tartott emberke el felejtette....
Mind1, elmehetnek a búsba... Kiegészítettem az avatarom néhány képpel uh most már azt is tudni fogjátok ki vagyok nem cska azt hogy milyen mocim van Amúgy pici csöri-zöri nekem is van de nagyon nem ajánlom hogy a főtengelyem (és környéke) baszakodjon mert akkor rettentő morcos leszek.
Na mentem melózni, majd este visszanézek mik a fejlemények. Wide Road Rulez
így utólag is Nagyon Sok Boldog Szülinapot!!!!
sajnálom hogy nem ment a moccod!!
de majd sztem a 160 henger vissza fogja adni az érzés és valamelyest kárpótol
ja jó lenne csinálni az oldalt mondjuk most az én moccom meg pont a szezon vége előtt behalt úgyhogy időm lenne csak az a gáz hogy napközbe guanó a netem csak így az esti órákban tudnám csinálni... de ráveszem magam
sztem most elkezdem...