Csaó srácok!
Hát em nagyon vagyok boldog ... Pedig ma töltöttem a 20-at de az én drótcsacsim még mindíg nem nagyon akarja az igazságot... Most összeraktam a "25-ös hengerrel de valamiért a hengerfej tömítés (már másodjára )átereszti a hengerbe a hűtővizet és a "csacsi" prüszkölve megmakacsolja magát és se előre se hátra egy métert se... És mindez kb négy óányi összeszerelás után és kb öt kilóméter megtétele után! Mérges ugyan nem vagyok mert ezt most csak unalomból rkatam össze így, a 160-as henger még a perselyezőnél van és az lesz a végeleges de azért örültem volna ha szülinapom alkalmából tötyörészhettem volna egyet a városban... Na mindegy... Olyan türelmetlen vagyok már!! Legyen már kész az a henger mert már hív az aszfalt!! Na mindegy igykeszem valahogy túléni. Széles utat srácok!! Jah és favorizálom én is a mito-s oldal elkészítését és sztem semmi baj nincs azzal ha kimondottan csak a mitokra szoritkozunk!! De ez csak az én véleményem azse baj ha cagiva lesz végül is mindegy. Na jók legyetek és rugjátok le az összes köcsög autós tükrét ha szemétkednek .
Nekem kipörgi simán a 6.-at! Igaz most lett felújítva! Az óra szerint megy 140-et! Elöl 16-os lánckerék van! Nekem 125ccm-es! Még nekem is a gyári fúvókák vannak benne! Én meg vagyok elégedve! Egyszer nem te írtál nekem egy e-mailt, hogy láttad a gépem a Bikepics.com-on??? Viszont keresek hozzá jobb oldali idomot(ami az akksit takarja) és önindító alkatrészeket vagy kompletten is érdekel! Akinek van az legyen szives szólni! Köszönöm!
sztem elég faszányos a gép
de kérj a felújításokról valami számlát vagy valamit mert mindenki mondhatja hogy fel lett újítva... én is így szívtam meg..
mateo 14..
szeritem a csörgés az nem egészséges dolog.. az enyém mondjuk állandóan csörgött...
de amúgy olyankor nem vetted észre hogy egy kicsit gyengébb lenne vagy nem úgy megy ahogy szokott??
mert ha igen akkor baj van...
szerintem ha van úgy zséd akkor nézesd meg szerelővel nehogy nagyobb kárt csináljon... de nem akarok vészmadár lenni.. ez személyes tapasztalat... most én is parázok hogy nehogy a főtengelynek is valami baja legyen..
CagivaR: Nekem is ilyen van csak nem indítós, meg nem ilyen tankkal, fejidommal, szal még a régebbi, de a blokk ugyanez.Polini nagy hengerrel, nem az igazi, hatodikban új dugóval, csapágyakkal meg szimeringekkel nem pörög semmit holnap megyek nagyobb fúvókáért, mert még a gyári van benne, remélem azzal változik...a tied hogy megy? mi a vége, mert az enyémnek olyan 100 körül Na ehhez szóljatok valamit! Amugy a nyomatékával falat lehet bontani
Aki irta hogy nincs 6 sebesseges a cagivaba az tevedett ezek a W8ak mind 6sebessegesek kis attetel viszonylag nagy hatso lanckerekkel. Lattam meg 2 masik hirdetest is a hasznaltmotor.hun de egyiknek nagyon sok az ara es sehol nincs a masik meg 130ert olyan is lehet. Nekem mondjuk annyira nem surgos eladnom mert neha ha van idom kiszoktam menni endurozni. De egyebkent a cagiva elefant 125cc-k is 6 sebessegesek. Amugy ezek a gepek azt szeretik ha huzatva van akkor agya le igazan az erejet de akkor szakit butykos gumival siman megyek 110et de ez a gep nem arra valo szal rendes uton inkabb nem is koptatom a gumikat.
Csabi rendben majd ha aktualis lessz beszelunk, biztos meglessz nem igazan kapkodnak alltalaban.
Hello!
Nekem is nemrég veszett el. Én is minden pénzt megadtam volna érte de így sem tudtam szerezni. Pedig ezer bontót felhívtam meg megkérdeztem mindenkit. Úgyhogy a hivatalos márkakereskedötöl rendeltem meg. 19000Ft+postaköltség az ára
izééé pénteken érden a spáten előtt/mellett állt egy mito evo de rendszám nélkül szal szerintem 125/50-es volt.... este volt nem nagyon láttam de valami lucky-s volt talán.... valaki?
Hát em nagyon vagyok boldog ... Pedig ma töltöttem a 20-at de az én drótcsacsim még mindíg nem nagyon akarja az igazságot... Most összeraktam a "25-ös hengerrel de valamiért a hengerfej tömítés (már másodjára )átereszti a hengerbe a hűtővizet és a "csacsi" prüszkölve megmakacsolja magát és se előre se hátra egy métert se... És mindez kb négy óányi összeszerelás után és kb öt kilóméter megtétele után! Mérges ugyan nem vagyok mert ezt most csak unalomból rkatam össze így, a 160-as henger még a perselyezőnél van és az lesz a végeleges de azért örültem volna ha szülinapom alkalmából tötyörészhettem volna egyet a városban... Na mindegy... Olyan türelmetlen vagyok már!! Legyen már kész az a henger mert már hív az aszfalt!! Na mindegy igykeszem valahogy túléni. Széles utat srácok!! Jah és favorizálom én is a mito-s oldal elkészítését és sztem semmi baj nincs azzal ha kimondottan csak a mitokra szoritkozunk!! De ez csak az én véleményem azse baj ha cagiva lesz végül is mindegy. Na jók legyetek és rugjátok le az összes köcsög autós tükrét ha szemétkednek .