Halálosan jól megy !!! mostnemakarom az evot isteníteni ,de 250 suzukit odavertem szzem vmi rvg volt nemtom már gyorsulásban ,de avégsebességet még nemmentem mert nagyon nincsen hely ahol lebírnám mérni! szarok az utak meg nem olyan hosszúak ,de ennek az az átka ,hogy rohadtúl sokat fogyaszt!!!
xlzx: nézz kicsit szét, az összes W8-as 6 sebességes, de szerintem egy olyan gyárnak, aki komoly motorokat gyárt nem lehet különösebb probléma egy már meglévő blokkba építeni egy 6 sebességes váltót, meg különben is enduroba rövidebb áttételek vannak. legalábbis én ezt gondolom
jaaajjjj annyit eszik ez a 160 (polini) evo ,hogy a gatyámat is el kell már adnom ---csak annyi a baja .
Az nsr 125 meg az rs 125 mennyivel fogyazt kevesebbet???
nembírom már sokáis üzemeltetni még a 11 litert is beszippantja 11500-as fordulatnál!!!SZERINTEM!!!
ha nem a csörög zörög a blokk akkor megéri....blokk-kipu-fékek-felnik-telók-váz-csúnya idomok+hátsó lámpa -kormány(talán kapcsolók is)-ülés-fék-kuplung kar stb....de már képről is nagyon lelakottnak tűnik szentem szar ahogy van...habár ha 80ra letod alkudni...
vagy elírtad vagy szar a motorod.....cagivának nincs 6sebis 125ös blokkja(csak az új) ami a tiedben van az van a mitokban,supercitykben és az elephantokban is és 7 sebesek.szal vagy elírtad vagy nagyon nincs meg az 1ik...
Csabi_senda nekem W8 van eleg brutal a gep tokeletesen megvagyok vele elegedve, ez egy versenyenduro powerrel porgetni kell es megy mint a diszno csak kapaszkodni kell. Egyebkent meg elado mert valami 250esen gondolkozom szinten nduroba v supermoto. A HUSABERG FS650 SUPERMOTO kibaszottul teccik de sajnos nincs ennyi penzem meg fel sem tudnam tartani szoval marad valami olcsobb rendszam nelkul termeszetesen. A mostani az 50/125 (falura siman jo:P ). Amugy itt a hirdetes rola:http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor_vpage.jsp?id=4 2240
Jo motorozast mindenkinek!
Az mi lehet, hogy ilyen csörgő hang jön a blokkból néha de egy 1-2 km után már elhallgat. Kicsit aggaszt ha valaki tudja akkor légyszi modja meg. köszi
gyorsulás?végsebesség?
Nagyon tetszik, csak még nincs rá meg a pénzem, szeptemberben ha még meglesz, elviszem!!!
Az nsr 125 meg az rs 125 mennyivel fogyazt kevesebbet???
nembírom már sokáis üzemeltetni még a 11 litert is beszippantja 11500-as fordulatnál!!!SZERINTEM!!!
Ez tök olcsó. Mi lehet a baja? Egyszer eldölhetett füvön .
Amúgy meg kamu hogy 2001-es és 7 sebességes. A kettő üti egymást . És a szinezés is régi.
Jo motorozast mindenkinek!
Oda jön valaki?