Csá!!!! 2 percre lakom NYugatitól (Margit hídnál) Nem nagyon szoktam ott látni 125öst, mikor vagytok kint???? Amúgy minden este vannak ott!!!! Még hajnal felé is..... De soxor előfordul, hogy csak ilyen villogósok vannak, aztán lenéznek.... mind1, meglehet szokni:-))))
Múltkor mentem 5 full bőrben, új gépekkel rendelkező egyénnel, egy kört a városban, Budára is át....
Hát az egy élmény volt, mikor stopiet nyomják, meg egykereket városban leírhatatlan jó:-)))))
csá éc!
hallod csendbe legyél!!
mert : "hallottam hogy mész te szemét" (remélem beugrott)
meg a ropogót is nyírtad..
úgyhogy ez a minimum.. hogy odaadod 1-2X a másik meg hogy még így is lógsz vagy 2-3 roundal
ja amúgy azért szaggatott szerintem mert szét volt égve belülről a gyertya pipa meg a kábel vége is korom fekete volt... és már magasabb fordulaton nem húzott át...
Öhöm,öhöm....
Power az én gépemen?
Nagyon elbíztad magad kiccsávó
Jah amugy lehet hogy a tömítést olcsóbban megúszhatod ha csináltatsz,elviszed a mintát(a mostanit).Ja de ha jól emlékszem akkor a tied csak fbs-el van benyomva,és amikor nekem először lett széthuzva akkor se lett véve tömítés,ugyhogy lehet hogy olcsóbban is kijössz de azért én nem sajnálnám ki belöle,föleg hogy normális gépet akarsz.
Ott a nyugatinál mikor szokott lenni motoros találkozó?
Előző tula mondta, hogy oda járt ki a Mitoval meg a DunaPLázához gyorsulgatni.
Egyszer majd benézek .
hehe...né azért örültem neki izévan van a bank és azzal szembe szinte pontosan van egy kisebb tér és ott. én ne mmindig vagyok ott csak 1 héten párszor. deminden este van ott valaki
06-os RS-t nem nagy dicsőség lenyomni kiscsákó
Ha van egy jobb simód,azzal is megteheted
Hogy a faszba nem látlak én soha sem benneteket a nyugatinál........
jaj srácok mit csináltam ma este bent a nyugatinál... ott szoktunk összegyúlni motorosok, és jött egy srác RSel, volt benne 2000km-er és azt mondtasemmi fojtás már benne...mondom jólvan akkor mennyünk ki a lámpájoz azt toljuk erre a srácot enyhén lerajtoltam, és kb 60 méteren rávágtam 10 métert szal ennyit az új RS-ről...meg sztem tuti volt benne még vmi folytás, meg hát tudni kell kezelni...az én kis 92-es Primám ennyit tud
de egyébként még a főtengelycsapágy is nagyon csörgött sztem az a kakk benne.. az meg sztem széthúzással mindennel lesz vagy 30 ropi... mondjuk csapágyakat azt talán tudok szerezni.. 10e a tömítő készlet vagy nem? meg sztem a széthúzás is vagy egy 10-es.. egyébként köszi a tippet!!!!
aha mozgatja és kompresszió is van de sehol nincs fémszilán ilyesmi a gyertyán se sehol.. amúgy megvolt szorulva egy kicsit de szerintem nem a dugó mert megtoltam és megmozdult.. addig az önindító csak kattogott nem bírta...
Hallod Riesen a dugót megmozgatja, ha probálod tolni, vagy meg van szorulva az egész? mert akkor dugócsere, ha enm akkor tuti hogy eltört a gyűrű ha igen mázlid van max 6-7ezeről megvan oldva!
Helló!
Van itt valaki, akinek van/volt Cagiva W8-asa, vagy ismeri ezt a típust?A vízhűtéses típusra gondolok.
Ha van,légyszi osszátok meg velem a tapasztalatokat, képeket, videókat!
annak örülök!!
és tényleg remélem sikerülni fog!!!
én ma 4-5X átéltem a power feletti érzést
de egy darabig nem fogom tuti
majd "mito" nevű felhasználó gépén
köcce. én is nagyon remélem
mostanában nagyon összejött minden... ez a hét is, jobban telt mint az egész nyár egybevéve...
ha ez is sikerül.... hú bárcsak...
kemény 5 vagy 6 vezetéket kell a helyére dugni...
nem azzal van a baj.... ha rossz a power motorom, és berakom az elektronikát.... azonnal kivágja, és ugrott az elektroniká,, és vele együtt 24 ezer... szóval érted
köszi szépen.. hát én is remélem hogy nem lesz vészes...
egyébként sok sikert a power berakáshoz!! és sajna nem értek hozzá nem tudok segíteni..
de amúgy sztem ha mást nem tudsz szerelő 1-2 ropiért beköti neked szerintem... és az azért sztem mégis biztosabb mint ha te csinálod...
feltetttem motor.hu-ra egy keresek power elektronika hirdetést... egyszer csak jött a teló, h lenne egy.... két napon belül ide is ért, csak nem merem berakni
nehogy kivágja mert meghalok
Múltkor mentem 5 full bőrben, új gépekkel rendelkező egyénnel, egy kört a városban, Budára is át....
Hát az egy élmény volt, mikor stopiet nyomják, meg egykereket városban leírhatatlan jó:-)))))