edem grat a powerhoz!!!
meglátod minden pénzt megér...
amúgy meg sztem nekem véget ért a szezon
ha már egyszer szét lesz szedve megcsináltatok rajta mindent.. lehet új festést is kap de az nem most lesz... meg pénzem sincs valami sok minden a motorra ment el... úgyhogy sztem kb szept vége fele lesz kész a festés meg dec körül ha vállalja valaki télen...
hello mindenkinek..
ez nem az én napom.. ma nagy boldogan elmegyek motorozni pont jó idő volt se hideg se meleg se eső semmi... mentem és fokozatosan éreztem hogy gyengül a gép.. na mondom fasza... megyek haza fele kanyarodok egy kereszteződésbe megyek kezdem pörgetni nem nagyon csak 5-6000 ig elkezd fulladni.. na ez az felkupungolom leáll vissza a kuplung beindul pörgetem lassan akart pörögni és utánna le is esett egyből a fordulat mintha valami fogná... megállok pont haveromék előtt bementünk próbáltam indítani megszorult
sebességbe megtoltam egy kicsit utánna forgatta de lassan kiszedtem a gyertyát de sztem nem a dugó tört össze meg a gyűrű mert nem voltak fémszilánkok meg hasonló és ahogy egy kicsit ráindítóztam cuppogott szal szerintem rendesen tömít a dugó nem enged sehol úgyhogy én azt a problémát kizárnám... én arra gyanúzok hogy már csörgött egy kicsit a főtengelycsapágy és sztem az mehetett tönkre benne... szerintetek?? mikor még ment meg indítóztam valami fogta le a motort... sztem az szorulhatott meg vagy széttört vagy nem tudom... a főtengelynek ilyenkor lehet baja? utánna mikor ezt csinálta nem eröltettem szépen hazatoltam és mikor önindítőztam is akkor is csak 1-2mp-re gyertya nélkül..
na gyerekek, kezemben a power elektronika
de még mielőtt berakom, kell vmire figyelnem?
elég régóta állt a power motor, kell vmit olajozni vagy bármi?
csak hogy nehogy kiba***a nekem az elektronikát, mert én akkor meghalok
légyszi help
köcce
az eszköz papír, ceruza, és olló. meg kölcsönbe szerezz egy hőlégfúvót, vagy tescoba kapsz 3-4ezer forintért.... még mindig jobban jössz ki
na mindegy, sok sikert a plexi szerzéshez
na megcsináltam az oldalt.. még sehogy se áll de már kész a portál..
ha valaki tud és van kedve csinálhat logót.. én is csinálok.. és majd a jobbat rakjuk fel..
itt felrakja mindenki és közösen eldöntjük h melyik legyen fent... és az lesz...
ha nektek így jó...
ÁÁÁÁ ezt nem hiszem el felkelek kinézek az ablakon és szakad az eső !! Minnyá itt a suli és nem tudom kihasználni azt a pár napot se hihetetlen!!Nembaj amint kisüt a nap megyek is!! mennyetek ti is márahol nem esik!!
Sziasztok!
Nagyon tetszik a Cagiva Mito EVO!
tudna valaki írni róla pár sort (müszaki adatok, meg hogy jó e meg minden)
ahogy lerakom a jogsit tervezem egy EVO beszerzését!
segítségeteket elöre is köszönöm!
egyik barátomnak segitenem kéne eladni 1 cagiva mitot 125ős-t 60ezer semmi parája nincsen csak hitelt vet fel és kikell fizetni a részletet vagy parája lesz belöle.. akinek kell irjon ide !!!! ja és anyira sürgős hogy már holnapra kell!!!
én meg szorítok h ne legyen sok baja a mocidnak nem értek annyira hozzá h ilyenkor konkrétan mi lett a baja, de talán nem lesz vészes.