csumi mindenkinek!
mit szolnátok egy mito-s oldalhoz??
vállalom a szerkesztését..
képek kerülnének fel hozzá szöveg (saját motor jellemzése) hasonlóan mint pl a 125vilaga stb...
fórumunk már van
oda még egy cset ablakot és jóidő
kerülnének fel még észrevételek segítségek (leírások hiba kijavítására stb..)
házilag készített kis videók
sztem téli hónapokban jó lenne egy kis időtöltésnek...
akit érdekel az írjon meg akit nem az is hogy mi róla a véleménye...
köszi mindenkinek előre is
széles utat és olcsó benzint!!!!!!!!!
helló!
köszi szépen!!
hát sajnos csak 125/50 jogsira már nem volt pénzem
az ára 270-en volt.. új gumik elöl hátul, új lánc, új indexek ilyen kicsik , új kuplung(komletten), 21000km van benne, karbon dob, hát így nagyjából ennyi...
Helló!
50 ccm-es mocinak mennyinek kell lenni a kompressziónak, kb. hány bár ??? (Primám van)
Robogóolajat használok, az jó bele??? A robogóolajnak nagyobb a kenése, nem? Szal akkor nem is megy úgy a masina, mi?
Lécc, írjatok, köccke!
Na elmondom.
Vékony kartonpapírból leszabtam a mintát. Azt be üveges-plexis
boltba.
Anyag plusz méretrevágás= 2920 ft. Itthon beállítani az ívet hőlégfúvóval, és kész is.
tehát 3000ezer forint. ha 5 db-t elrontasz, még mindig 15ezernél tartasz.
múltkor meg többiek mint mondtak? feketét hoznak 25ezerért.... feketéből ez 500 ftvel lett volna drágább.
szóval érted... kis kézügyesség + egy hőlégfúvó csodákra képes.
Zsebpénzbarát ajánlat
Csak ügyesen
Hahó Jamal! Nincs kedved talalkozni?? Itt Érden minden este a Riminyáki S kanyarbanlévő Plusnál szoktunk összegyülni, ha van kedved gyere arra és ha látsz m inkt gyere be oda! vAGY ha latod vhol a zöld mitomat keress meg ott vok vhol én is üdv itt egy kép magamrol az adatlapomon, de elég ha a zöld mitot keresed üdv Érdi Motorosok
Csá éc,lehet hogy hétvégén megyek vagy nem jössz te?Fireballal mi van???Azt mondta hogy lehet hogy kell neki a dugóm.Pista nyilván megvette a banditot.Mekkora seggfely, fasz, barom ,idióta ,seggfej ,köcsög.... Csak azt nem tom ha olyan oksnak hiszi magát akkor jogsi nálkül merre akar menni?
Ja,vagyis szombat déltől vasárnap délutánig.Amugy csak este voltunk a sátornál amugy nem voltunk ott csak nem volt kedvem azon a szar csapáson menni motorral.
Szevasztok!
Tegnap előtt beszéltem MSN-n egy gyerekkel...
Azt mondta, hogy a Prima-ja 99-es és 13 ezren (11,7 -nél nem tilt ) 120-at megy.
És ezt most higyjem el neki????
( Cagiva Prima R -ről van szó )
Kell etgy ilyen oldal, de miéret nem lehet Cagiva oldal, ne csak mito, nekem is mitom van d egondoljunk a többiekre is
50-es Cagiva elefánt endurohoz keresek lendítőkereket. Az eredetiben széttört a mágnes.
minden ami mito és prima jöhet.. azt rakunk fel amit ti akartok... csak mito legyen a téma..
Waaoo!
mit szolnátok egy mito-s oldalhoz??
vállalom a szerkesztését..
képek kerülnének fel hozzá szöveg (saját motor jellemzése) hasonlóan mint pl a 125vilaga stb...
fórumunk már van
oda még egy cset ablakot és jóidő
kerülnének fel még észrevételek segítségek (leírások hiba kijavítására stb..)
házilag készített kis videók
sztem téli hónapokban jó lenne egy kis időtöltésnek...
akit érdekel az írjon meg akit nem az is hogy mi róla a véleménye...
köszi mindenkinek előre is
széles utat és olcsó benzint!!!!!!!!!
köszi szépen!!
hát sajnos csak 125/50 jogsira már nem volt pénzem
az ára 270-en volt.. új gumik elöl hátul, új lánc, új indexek ilyen kicsik , új kuplung(komletten), 21000km van benne, karbon dob, hát így nagyjából ennyi...
Hétvégén (vasárnap) mennek e turázni Mogyoród környékéről vkik?Hozzájuk csapódnék a drótcsacsimmal én is..!
Páá
50 ccm-es mocinak mennyinek kell lenni a kompressziónak, kb. hány bár ??? (Primám van)
Robogóolajat használok, az jó bele??? A robogóolajnak nagyobb a kenése, nem? Szal akkor nem is megy úgy a masina, mi?
Lécc, írjatok, köccke!
Vékony kartonpapírból leszabtam a mintát. Azt be üveges-plexis
boltba.
Anyag plusz méretrevágás= 2920 ft. Itthon beállítani az ívet hőlégfúvóval, és kész is.
tehát 3000ezer forint. ha 5 db-t elrontasz, még mindig 15ezernél tartasz.
múltkor meg többiek mint mondtak? feketét hoznak 25ezerért.... feketéből ez 500 ftvel lett volna drágább.
szóval érted... kis kézügyesség + egy hőlégfúvó csodákra képes.
Zsebpénzbarát ajánlat
Csak ügyesen
Lehet hogy engem is érdekelne
Ez kellet már nekem
Tegnap előtt beszéltem MSN-n egy gyerekkel...
Azt mondta, hogy a Prima-ja 99-es és 13 ezren (11,7 -nél nem tilt ) 120-at megy.
És ezt most higyjem el neki????
( Cagiva Prima R -ről van szó )