Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jamal, te nem szoktál vinni egy leányzót? Mert ha igen akkor multkor kb 2hete te áltál be mellénk a Kati Mami pékségnél nem?
CSAOKAAA!!!! ÉN VOLTAM A ZÖLD!!! a piros m,eg piros fehér volt a legjobb baratom hol intettél? sztem, latalak:)IRJ!!!
Na annyit tudtam meg erről az "50es rendszámozás" -os dologról hogy beszéltem egy rendőrrel igazoltatás közben egész jóhaver lett és azt mondta hogy minden kapitányságra mennek csávók és megkérdezik hogy támogatják e azt hogy 50esnek is legyen rendszáma.és azt mondta hogy nagyon valószínű hogy bejön ez a dolog De még semmi se biztos.
köszi az infót, bontó címek, telefonszámok érdekelnek. ide küldd légyszi kiwimango@citromail.hu
köszi Tamás
5-6 igazi nagy markolás volt az ára...
Szép gép, papíros, rendszámos? Mennyi volt, ha szabad tudnom?
2006.aug. 10-e óta kb fél 7-kor írtuk alá az adásvételit
azóta vagyok együtt a szerelmemmel...
hali!
hát nem tudom van-e még új tulaj de én egy mito büszke tulajdonosa vagyok
Sziasztok! Újra itthon vagyok....... Aktív vagyok meg minden....
Egész nyáron velem volt a Mito Balcsin, jó volt végig!!! Egyszer kellett csak ráköltenem 8000ret, mert elszállt minden elektronika, de minden, és egy szerelő csinálta meg... itthon gondolom 2000 lett volna kb...:-) Történt valami érdekes a nyáron? új Mito tulajok vagy valami?
edem88
én nem tudom pontosan egyszer olyas valamit hallottam hogy 30ropi...
akkor a 22 reális... sztem de javítsatok ki ha tévedek..
de csak az elektronika részét
és egyébként mennyi a rendes ára a powereknek.
22ért reálisan kapom?
a power minden pénzt megér
egyébként csak annyi a teljesítmény mint egy mz-nek kb..
a mito a powerrel teljes... az első power feletti érzés egy orgazmus
és ha egyszer rászoksz nincs kiút
hali!
mi szombat vasárnap voltunk...
nem csak kempingeztünk
csak a motorok maradtak ott egyedül én kerültem egyet...(ott gyalogosak voltunk)
mi végig a nézők közt voltunk
le is barnultunk mind a ketten itthon alig ismertek ránk..
gyerekek ezek hallatán, nem hagyhatom ki
igaz kicsit fájni fog a zsebem, de hát ha kell akkor kell
kanizsán megjelent egy ,,lukis,, prima. vki túrából, vagy új szerzemény kanizsára?
Megéri!!!!! Pályán kanyarban mikor lapon a gép szépen dolgozik a hátulja. meg kigyorsításkor! NAgyon fontos dolog!
Tuti KicsiJuhász volt! Neki van zöld Mitoja, meg a haverjának 2001-es Evoja.

A powert én úgy érzem mint a videójátékokban a Nitro... tehát nagyon fasza. Mindenképp megéri.
Tegnap este megint láttam a 2 mitot Érden egy zöldet meg egy piros evo-t... a pirosnak intettem is hogy fasza a gépe és akkor kicsit oda pörkölt vele ....ki volt az???
Szerintem megéri olyan érzés mikor kinyit mint akit segberúktak ugy megindul
sziasztok.
múltkor ajánlottak egy power elektronikát Mitoba 30 ropiért. most lenne egy 20-22be, szerintetek megér annyit?
próbálta már a mociját vki power meg anélkül? mekkora a különbség? megér 20 ezret az az érzés? vagy nincs akkora különbség? please help, tanácstalan vok, mert azért ez már nem kis pénz, ha saját zsebből van
Nem tud vki kereklámpás Mitohoz fejidomot?SÜ
RGÖS LENNE!!!, és hátsó lábtartók is!
Egy ilyen versenyteló miért olyan jó .
Megéri a pénzét?
Már megrendeltem az újat, de azért köszönöm!
Sziasztok! Ezt nézzétek mit találtam cagivához: www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
Csabi_senda nem adtal meg email cimet es semmi elerhetoseget a reglapodon lattom h esetleg erdekelne w8 nezd meg az enyemet, karban tartott gep