Balko! mito a nagy (125) prima a kicsi (50)! A primárol amiket én tudok az h 3 sebességes 110km/h körül van a vége és 11000-et pörög. A hibáirol ne kérdezz mert fingom sincs...ha vmit adatot rosszulirtam akkor bocsi..
hy! olvastam pár hozzászólásba tőserdőt.lesz valami motoros tali a közel jövőben tősbe? ha lesz szolhatnátok mert itt vagyok 1 köpésre és elunom az életem.rendezhetnénk valami cagiva találkozót ha gondoljátok
Csá srácok,aszem eladom a mitom,nagyobbat veszek,meg mar beleroppan az agyam a papirokba,mhogy német papirjai vannak es itthonra megcsinalni kicsit kemeny melo.ha vkit erdekel pesten van.gyonyoru darab.az ara 330.
Tyt! Látom, te még a kákán is csomót keresel . Nem bírod ki... ugye?
Ez a simo egy több gépből előállított járgány. Enduro kipuff van rajta, meg kormány és hátsó rugó... asszem.... Tudom, hogy az Enduróknál a blokknál fut egy merevítés még pluszba. Fogalmam sincs, hogy pontosan mi ez a hibrit, de az oldalára ez volt matricázva.
hello! pont most voltam a polgárdi bontóban,és volt nekik fekete burkolat!!!! www.hasznaltmotorok.hu itt oldalt bontók és telefonálj!
és itt 1 hirdetés Cagiva Supercity 50 bontott alkatrészei eladók (blokk alkatrészek, idomok stb.) Ár: 1-40 eFt-ig.
30/9506-752.
Van egy Cagiva Supercity 50cc kismotorom.. Igazából már több éve csak egy supniba árválkodott ezért úgy döntöttem most szabadidőmbe nekilátok felújítani.
Szóval segítségre lenne szükségem honnan tudok rendelni hozzá burkolatot!! (egyáltalán nem szoktam motorral foglalkozni nem tom mi a neve )
Meg légszűrő is kéne..
Aki tud valamit segíteni írjon!!
Köszi, sziasztok!!
hali mindenkinek!!
nem volt senki innen madarason??
mi voltunk "mito"-val két egyforma lucky exploleres mito 1-el...
de ott csak két evo-t láttam egy pirosat meg egy szürkét...
tényleg amúgy jövőre minden motoron rendszám lesz??
és akkor mi lesz a 125/50-ekkel??
kezdjek el darálni?
de amúgy ez már biztos h rendszám lesz vagy csak ígérgetik mint azt hogy 125ccm is segédmotor lesz..
valaki tud erről valami konkrétumot??
amúgy láttam egy ducati-n cagiva tanksapka volt vagy nem tudom mi a neve olyan mint a mitomon ez gyári vagy már csak a gazdája rakhatta rá??? képem is van róla
Szeva Kontos remélem rendben hazaértél nekem nem ázott be a Powerem de a nagyinak igen és pöcre indul a kicsikém, átmentem Timihez átöltözni aztan jöttem én is nah mek alduni csaoKA JO8
szép lett öcskös..akkor mehetünk is gurulni:)..nefélj..jövö szezonban nyomonba se érsz majd:DDDD na ..télleg örülök h klész a gép meg a jogsi..holnap lenen leszek balcsin péntekig..ha van kedved nézz ki
Én csak 95-öst tankolok az EVO-ba.
Elvileg nem éri meg a jobb, mert ezeket a motorokat 95-sre tervezték és fölösleges jobbat beletankolni, mert nem használja ki.
Amúgy egyszer tankoltam bele 98-ast... semmi.
És egyszer megpróbáltam a 95-ös V-poweres benzint a Shell-nél (kék színű). Talán picit szebb lett a hangja és annyi. Teljesítménybeli változást nem tapasztaltam.
Ez véletlen nem Dadis volt Mitoja ??
Ez a simo egy több gépből előállított járgány. Enduro kipuff van rajta, meg kormány és hátsó rugó... asszem.... Tudom, hogy az Enduróknál a blokknál fut egy merevítés még pluszba. Fogalmam sincs, hogy pontosan mi ez a hibrit, de az oldalára ez volt matricázva.
az rohadtul nem S51 Enduro a képen!! :)
és itt 1 hirdetés Cagiva Supercity 50 bontott alkatrészei eladók (blokk alkatrészek, idomok stb.) Ár: 1-40 eFt-ig.
30/9506-752.
remélem tudtam segíteni
Van egy Cagiva Supercity 50cc kismotorom.. Igazából már több éve csak egy supniba árválkodott ezért úgy döntöttem most szabadidőmbe nekilátok felújítani.
Szóval segítségre lenne szükségem honnan tudok rendelni hozzá burkolatot!! (egyáltalán nem szoktam motorral foglalkozni nem tom mi a neve )
Meg légszűrő is kéne..
Aki tud valamit segíteni írjon!!
Köszi, sziasztok!!
nem volt senki innen madarason??
mi voltunk "mito"-val két egyforma lucky exploleres mito 1-el...
de ott csak két evo-t láttam egy pirosat meg egy szürkét...
tényleg amúgy jövőre minden motoron rendszám lesz??
és akkor mi lesz a 125/50-ekkel??
kezdjek el darálni?
de amúgy ez már biztos h rendszám lesz vagy csak ígérgetik mint azt hogy 125ccm is segédmotor lesz..
valaki tud erről valami konkrétumot??
amúgy láttam egy ducati-n cagiva tanksapka volt vagy nem tudom mi a neve olyan mint a mitomon ez gyári vagy már csak a gazdája rakhatta rá??? képem is van róla
Elvileg nem éri meg a jobb, mert ezeket a motorokat 95-sre tervezték és fölösleges jobbat beletankolni, mert nem használja ki.
Amúgy egyszer tankoltam bele 98-ast... semmi.
És egyszer megpróbáltam a 95-ös V-poweres benzint a Shell-nél (kék színű). Talán picit szebb lett a hangja és annyi. Teljesítménybeli változást nem tapasztaltam.