Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zotyi$mito kössz ! de mondjuk az a 1-2 forint nem vág oda ,de a 99-es tempó vagy mi a szar az már azé odavágott!
végülis nem a lámpával van a baj. mondjuk a három felfüggesztésből csak 2 tart. az első idom a szar, tulaj külön vette rá, és elvileg kivan vágva nagyobbra a két kör.... mert a lámpa gyári, de hát látod, nem akar illeszkedni jobban
vagy ígymarad, vagy lehet lesz rá előre egy plusz darab műanyag, mint a képen. dizájnos
szúnyog! ma voltam fent a Hungaroringeseknél (Aprilia rs) olajtémában és kérdeztem az üzemanyagrol is h mejiket rakjam a mitomba és azt mondták h bőven elég a 95 mert a 98-tol semmivel sem megyjobban csak drágább!(bár az a pár forint lof... !igaz nekem nem evom van de egykutya mind a kettő..
Én eddig mindig 98-ast vagy esetleg RITKÁN mol99-est tankolok ,de nemtom ,hogy a 95-ös jó -e bele .Próbáltátok már a 95 -öt evo-ba?
motorring tod amit msn-en beszéltünk hogy kéne gurulni szerdán vagy kedden kéne menni mert csütörtökre nagy esőt mond de sztem szerdán menjünk addig spórolok össze eg ykis benzint meg addig hátha marci is szerez olajat az nsr-be
majd egyszer talán gurulhatok a mitoddal lightosan motorring?
de ha nem megértem
akkor gurulunk úgy hogy minden ki a sajátjával az is nagyon jó sztem
Elvileg bolhafingnyit erősebb mint az RS-ek (legalábbis a régebbiek). Az új RS szerintem erősebb, de az 1 éves fejlesztés se, míg a MITO EVO-t legutóbb 2000-ben újították.
Tuningolni alapból nem nagyon érdemes. Egy sportkipuff még elmegy . De ilyet, hogy 160-as henger már nehezen visel a főtengely. A tuning-légszűrőtől, pedig elvileg hamer besül.
Nekem csak 30-as karbim van a 28 helyett és 13-as lánc-fogaskerék a 14-es helyett.
(én úgy vettem, hogy gyári , ezek a kisebb tuningok később derültek ki )
Szép a moci ,de mi van az első lámpával ?? Kicsit furán áll !!!
Végre egyben a mocim:)
A plexi 3ezer forintba került...
szentem jó gép
nekem evo-m van, de inkább nem nyilatkozok mert elfogultsággal vádolnának
ja amúgy mi a tapasztalatok a mito evoról???
Milyen bajai szoktak lenni??
milyen tuningot lehet rá kapni..... stb... érdekelnek az ilyyen infók amúgy jobb mint az rs125??
kicsijuhász érdekes a mitod oan kawás de teccetősen nézz ki
sztem elég sokat mert mondjuk ha nyelezed neki keményen akkor megeszik 8-9etz bőven ismerősömnek 160as polini van rajta és nagyon durván zabál, de cserébe úgy is megy:D
1-2 litert.inkább csak másfelet
CSŐváz!
srácok szerintetek mennyit dob a 160-as polini az üzemanyagfogyasztáson?
mi Sátrazni megyüönk haverokkal szabadifürdőre, és ketten megyünk motorral az én kis Mitom m eg még eghy srác egy új Mitoval
persze, hogy lehet :)
cső!
Olyaan kérdésem lenne h a mitonak (125)-ös , lehet e kuplung nélkül váltani 2. után??
Előre is Köszi!
aha, mögé hajolsz v. mi?
Nekem nagyon nem tetszik (főleg az átláthatatlan).
Kicsit sötétített még elmegy. De maradok inkább az átlátszónál .
Amúgy mi a véleményetek a sötétített esetleg sötét, nem átlátszó plexikről?
Hi!
Szerintem nem éri meg kockáztatni... Inkább egy A korl. v. A1 esetleg A jogsi, igaz az + pénz ...
Hello,na még egy utsó kérdés ehhez a témához:mi van ha még idén 125/50be repkedek,és elkapnak,de mire behívnának bemérésre,tavasszal eladom.akk nem fizetek még több bírságot,h eladtam,meg...egyszerűen simán azt mondom,már nem az enyém és kész?mi van,ha megkeresik az adás-vételi alapján az új tulajt,bemérik,aztan csak még többet fizetek,nem?
látam tegnap 1 gyöngyörű piros mitot püspökladányban itt van a gazda?