hello MikeWhite,ha így van,nagyon durva a helyzet,akk végülis csak alkatrésznek franko a bringa?most végre rászántam magam,h papirokat hozzá,ne kelljen örökké gengszterkedni,és nem lehet?nincs aki megkenhető,vagy ez nem olyan,mint a vizsga.ha igen,kit és mekkora tétel?
Augusztus 20-án reggel 7 órakor gyülekező majd motoros felvonulás (reggeli ébresztő) és utána 10 órai kezdetel YAMAHA bemutató. Gyülekező szín helye Kunszentmiklós a Református templommal szemben. ( Minden út ami Kunszentmiklós felé vezet oda vissz be )
Ezek a törvények már most érvényben vannak !!!
Jövöre csak az jön mellé hogy minden motor rendszámos lesz és azonositható.
Szóval olyan nem lesz hogy 125/50 mert vázszám alapján beazonositják hogy milyen és mekkora a Moci.
Hello MikeWhite,akkor szted jövőre nem tom forgalomba ütni a 11 éves mitot?az eléggé szigorú lenne.most nincs zsetonom ezzel pöcsölni.szted jövőre sehogy se lehet összehozni.itt nem lehet kicsit trükközni,mint a vizsgáztatásnál,egy kis plusz zsvel?fu,ez nem jó hír
ne legyél hülye. nem kell tudni hány L es.tankold tele, menjél vele valamennyit, mondjuk 50 km-t hogy számolni se kelljen, megint tankold tele, és amennyi belement, szorozd meg 2-vel. Na pont annyit:)))
Csöcs mindenkkinek!
Valaki segitsen már h milyen olajat tegyek a mitomba 125ös! valami jobb félét mondjatok! A STILL olajrol mi a véleményetek?bele merjem rakni?
Előre is Köszi!
ezt a linket találtam regadó
De lehet hogy ez a tavalyi árakon van !!!
Augusztus 20-án reggel 7 órakor gyülekező majd motoros felvonulás (reggeli ébresztő) és utána 10 órai kezdetel YAMAHA bemutató. Gyülekező szín helye Kunszentmiklós a Református templommal szemben. ( Minden út ami Kunszentmiklós felé vezet oda vissz be )
Jövöre csak az jön mellé hogy minden motor rendszámos lesz és azonositható.
Szóval olyan nem lesz hogy 125/50 mert vázszám alapján beazonositják hogy milyen és mekkora a Moci.
és ennél nem egyszerűbb ha 100 km-t megy??????
le akarom mérni a fogyasztását...
Ez nagyon jó és aránylag olcsó is Meg gyárilag AGIP-ot használ a Cagiva is.
Valaki segitsen már h milyen olajat tegyek a mitomba 125ös! valami jobb félét mondjatok! A STILL olajrol mi a véleményetek?bele merjem rakni?
Előre is Köszi!
7-ben 7000-nél kb 105km/h. Utána minden +1000-nél plusz 15km/h. Szóval 8000-nél 120 és így tovább..
Én raktam fel rá, Honda CBR-re való gomba. A faridom K4 gixxer
Csaknem engem láttál?
Üdv: Zsolt