mi is holnap megyünk kb 8-an de mi sajna csak 10-kor indulunk mert a többieknek az a jó
király lesz remélem az idő sem baszik ki velünk megin úgy mint május elsején!!
csá merre lesz a mocis találkozó nekem egy frezziám van egyébként előre is köszi! itt van a moci a képen szerintetek milyen és milyen változtatást csináljak rajta szerintetek?
Vettem 278Ft-ért egy Simson gázbowdent (házzal együtt). Remélem az is megteszi.
Ki is cseréltem, de csúnyára szabtam véletlen (egy-két szál már el is szakadt) ezért újra kicserélem . Meg a "dió" a végén; a csavar feje letört ezért most csak valami otromba nagy diót sikerült találnom ami elég szarul illeszkedik.
Egyelőre működöképes .
Csőváz!
vki megtudná mondani ,hogy az evonak 7. sebességbe milyen a fordulatszám és a sebesség mértéke?
vagyis pl: 7.-ben 7000-rel 8000- 9000-10000-11000-rel hány km/h-val megy. KÖSSZ
mi is holnap megyünk
ti merre mentek?
mi szarvasról indulunk... reggel 8-körül..
utánna mezőtúr, túrkeve, kisújszállás, karcag, kunmadaras...
ez az útvonal.. ha valaki gondolja és még ma ír találkozhatunk és bandába megyünk
motoring!
cagiva mito-hoz jó az mz kuplungbovden is... (kisebb átalakítással) de szerintem neked se mind1 hogy 10.000-ért veszel egy mito kuplungbovdent vagy 500ft-ért egy mz-t és 5percel tovább tart berakni... eddig az enyémen kívül 2mito-val mentem de mindkettőn mz bowden van és semmi változást nem észleltem.. de ők mondták hogy 1X utánna kellett állítani... mondjuk az mz-jé nem olyan tartós de sztem még mindig jobbban megéri.. mondjuk te tudod én csak ezt úgy mondtam hátha segítek
tényleg nem jön senki innen kunmadarasra??
mi "mito"-val megyük...
Kuplung bovdent keresek a Mitómhoz.
Hol lehet Budapesten kapni .
Egy bovdennek milyen paraméterei vannak? Pl. egy Aprilia RS 125 bovden is jó lenne bele?
Mike
2 évvel ezelőtt lett csinálva a papír már akkor is öregebb volt 10 évesnél
azért kell a gyártóművi igazolás! ez azt jelenti h megnézték és megfelel a jelenleg érvényben lévő (vagy a 96-os) környezetvédelmi előírásoknak
Azéret gondoltam, mert a Cagiv a forumon vagyunk, jo mindegy attol még nem kell h cagivaja legyen az embernek csak rtippeltem, akkor mid van és Msned van?
Hello Motoring köszi szépen minden rendben volt 20 percre rá hozták a benzint aztan haza Érdre trepni :D 160-170nel legalabbis az ora azt mutatta és neked milyen volt a haza utad? van MSNed?
király lesz remélem az idő sem baszik ki velünk megin úgy mint május elsején!!