Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi is holnap megyünk kb 8-an de mi sajna csak 10-kor indulunk mert a többieknek az a jó
király lesz remélem az idő sem baszik ki velünk megin úgy mint május elsején!!
Csoki!láttam ma egy Mitot itt Csepelen a Csepeli stadionnál itt a gazdája?
csá merre lesz a mocis találkozó nekem egy frezziám van egyébként előre is köszi! itt van a moci a képen szerintetek milyen és milyen változtatást csináljak rajta szerintetek?
brutál az a gixer faridom
Csáó!
Mennyi egy hátsó munkahenger?
Előre is köcc!
rolio!
lehetne egy pár kérdésem?
a bukó gombát te rakattad már rá??
ha igen mennyi pénz??
és a faridom az miről való??
előre is köszi válaszod...
Hi!
250-ért valaki? Sztem megéri...
Hi mindenkinek!
Cagiva Primához nem tudjátok, hogy mennyi pénz egy hátsó munkahenger?
Vettem 278Ft-ért egy Simson gázbowdent (házzal együtt). Remélem az is megteszi.
Ki is cseréltem, de csúnyára szabtam véletlen (egy-két szál már el is szakadt) ezért újra kicserélem . Meg a "dió" a végén; a csavar feje letört ezért most csak valami otromba nagy diót sikerült találnom ami elég szarul illeszkedik.
Egyelőre működöképes .
Csőváz!
vki megtudná mondani ,hogy az evonak 7. sebességbe milyen a fordulatszám és a sebesség mértéke?
vagyis pl: 7.-ben 7000-rel 8000- 9000-10000-11000-rel hány km/h-val megy. KÖSSZ
ma láttam bent a városban 2 új Raptort a 4es6os vonalán, kurva szépek voltak
mi is holnap megyünk
ti merre mentek?
mi szarvasról indulunk... reggel 8-körül..
utánna mezőtúr, túrkeve, kisújszállás, karcag, kunmadaras...
ez az útvonal.. ha valaki gondolja és még ma ír találkozhatunk és bandába megyünk
meik nap mész???? mi holnap meünk
motoring!
cagiva mito-hoz jó az mz kuplungbovden is... (kisebb átalakítással) de szerintem neked se mind1 hogy 10.000-ért veszel egy mito kuplungbovdent vagy 500ft-ért egy mz-t és 5percel tovább tart berakni... eddig az enyémen kívül 2mito-val mentem de mindkettőn mz bowden van és semmi változást nem észleltem.. de ők mondták hogy 1X utánna kellett állítani... mondjuk az mz-jé nem olyan tartós de sztem még mindig jobbban megéri.. mondjuk te tudod én csak ezt úgy mondtam hátha segítek
tényleg nem jön senki innen kunmadarasra??
mi "mito"-val megyük...
Kuplung bovdent keresek a Mitómhoz.
Hol lehet Budapesten kapni .
Egy bovdennek milyen paraméterei vannak? Pl. egy Aprilia RS 125 bovden is jó lenne bele?
De azota változott a törvény mint észre vettü
Mike
2 évvel ezelőtt lett csinálva a papír már akkor is öregebb volt 10 évesnél
azért kell a gyártóművi igazolás! ez azt jelenti h megnézték és megfelel a jelenleg érvényben lévő (vagy a 96-os) környezetvédelmi előírásoknak
Azéret gondoltam, mert a Cagiv a forumon vagyunk, jo mindegy attol még nem kell h cagivaja legyen az embernek csak rtippeltem, akkor mid van és Msned van?
honnan veszed hogy cagivám van?
Csaóka hol lesz ez a talalkkozo pontosan mi vasarnap szeretnenmk lemenni irj légyszi pontosabb infot köszi üdv KJ.
Hello Érden hol lax és milyen Cagivád van most ebben az utobbi egy honapban mindneki Cagiuvát vett és sokan vagyunk irj ha van msned add meg üdv KJ.
Hello Motoring köszi szépen minden rendben volt 20 percre rá hozták a benzint aztan haza Érdre trepni :D 160-170nel legalabbis az ora azt mutatta és neked milyen volt a haza utad? van MSNed?
ismerem az egut onann van a dob sajna nincs pénzem most tuningolni
Ha lesz valami akkor nekem is szólhatok