Egy varió sokat nyomna rajta, de egy Malossi MHR-rel v. egy TOP Performances hengerszettel + hozzá egy COOL karbival.... Csak hááát, nem olcsó mulatság sajn
Hi! szöveg Nekem NRG-m volt, valós 120 Km/h-t ment, POLINI 70-es tuning, Arrow sportcső bla bla... Nekem 110-ig akkora nyomatékot adott, hogy eh... Szegény autósok... Amúgy grat a gépedhez, cool...
Helló KisJuhász!
Remélem biztonságban hazaértél .
Most értem haza Balatnról. Körbe is mentünk "motorboy"-al (neki NSr-je van).
1 hét alatt mentünk 1133km-t.
Baromi jól fogyaszt a Mito Evom. Balatonedericsre (200km) 7 literrel mentem le 6000-7000-es fordulat közt, néha (autóutakon) power fölött is jócskán 140km/h-t mentem .
És ott kb. 250 km-enként tankoltam 9-10 litert. Ráadásul 30-as karbim van és 13-as fogaskerék elöl a láncnál.
5ször kellet lefulladnom a szakadt kuplung-bowden miatt . (Baracskán szakadt végül el (50km a céltól)).
Mindent összevetve jó volt. Minden benzinkútnál leszólítottak, hogy miylen fasza kis motorok .
Csak hogy ne legyen ilyen egyszerü azért mert EU-sak vagyunk az csak az ár emelésben érint minket a rendszámba nem szóval ha behozod a motort akkor újra forgalomba kell helyezni de 10 évnél öregebbet nem engednek forgalomba helyezni !!!! A mostani regadó 0-125 köbcenteig 135 000ft jelenleg jövöre több lesz.Az új törvény meg Januártól lép életbe már bemondta a TV -Rádió minden !!!!
ha kinn remdszámos volt akkor van esély
pestre fel kell menni gyártóművi igazolást kérni ha megvan eredetvizsga kell hozzá a külföldi forgalmi is + érvényes hatósági végzés h nem lopott nincs körözve stb.
ezek után jöhet a műszaki utána ocsmányiroda és fizetheted be a reg.adót
naggyából ennyi a régi motor forgalomba helyezése
ennyi volt 2 évvel ezelőtt, ezen az enyém is átesett!!
csak akkor még kevesebb volt a regadó asszem azt is emelték!!
zsolesz: én nem tudom pontosan de talán valami új törvény... már több embertől is hallottam.. nem tudom vannak-e kiskapuk.. talán ha kint is rendszámos volt de ez nem biztos.. (saját gondolat)
mito: kussoljál mert szétboxolom a tudod mid
amúgy meg te akartad h menjek!!!
ja az adatlapot átírom mert abban igazad van
tttttttoooooottttttssssssskkkkooooosssss
Hello Riesen,biztos,h 10nél öregebb mocit nem tudok forgalomba rakni,csak mert az én mitom 11 éves,pont mostanág szeretném elintézni,jelenleg német forgalmija van csak.kicsit kellemetlen lenne.nicsenek kiskapuk?az egyik haverom a mitojához(14 éves a bringa) kb másfél éve intézte el a papirokat és forgalomba rakta.azóta volt valamilyen módosítás?
fireball!
beszéltem lallerrel.. mondta hogy ma mentek..
na mind1 akkor nekem ma meg holnap meló van...
de akkor meg megyek kunmadarasra...
pedig jobb lett volna tőserdő... na ez van...
majd beszélünk valamikor... majd szerintem felhívlak hogy ott milyen a buli
na csumi jó bulizást!!!!
csumi!
bazki.. és mit mondtak?
remélem nem büntettek meg senkit!!!!
mikor mentek utánnatok? már amikor a telekre mentetek??
tőserdőt nem tudom mert közbeugrott egy meló.. amúgy ma mennétek?
majd ma felhívlak hogy mikor mentek vagy elnézek ok??
én csak holnap délután érek rá!
amúgy a yardok mit pattogtak??
szöveg Nekem NRG-m volt, valós 120 Km/h-t ment, POLINI 70-es tuning, Arrow sportcső bla bla... Nekem 110-ig akkora nyomatékot adott, hogy eh... Szegény autósok... Amúgy grat a gépedhez, cool...
Remélem biztonságban hazaértél .
Most értem haza Balatnról. Körbe is mentünk "motorboy"-al (neki NSr-je van).
1 hét alatt mentünk 1133km-t.
Baromi jól fogyaszt a Mito Evom. Balatonedericsre (200km) 7 literrel mentem le 6000-7000-es fordulat közt, néha (autóutakon) power fölött is jócskán 140km/h-t mentem .
És ott kb. 250 km-enként tankoltam 9-10 litert. Ráadásul 30-as karbim van és 13-as fogaskerék elöl a láncnál.
5ször kellet lefulladnom a szakadt kuplung-bowden miatt . (Baracskán szakadt végül el (50km a céltól)).
Mindent összevetve jó volt. Minden benzinkútnál leszólítottak, hogy miylen fasza kis motorok .
pestre fel kell menni gyártóművi igazolást kérni ha megvan eredetvizsga kell hozzá a külföldi forgalmi is + érvényes hatósági végzés h nem lopott nincs körözve stb.
ezek után jöhet a műszaki utána ocsmányiroda és fizetheted be a reg.adót
naggyából ennyi a régi motor forgalomba helyezése
ennyi volt 2 évvel ezelőtt, ezen az enyém is átesett!!
csak akkor még kevesebb volt a regadó asszem azt is emelték!!
mito: kussoljál mert szétboxolom a tudod mid
amúgy meg te akartad h menjek!!!
ja az adatlapot átírom mert abban igazad van
tttttttoooooottttttssssssskkkkooooosssss
nem büntettek meg senkit,csak ott okoskottak,mint álatalában...
jah,ma indunuk,és hétsőn jövünk
beszéltem lallerrel.. mondta hogy ma mentek..
na mind1 akkor nekem ma meg holnap meló van...
de akkor meg megyek kunmadarasra...
pedig jobb lett volna tőserdő... na ez van...
majd beszélünk valamikor... majd szerintem felhívlak hogy ott milyen a buli
na csumi jó bulizást!!!!
bazki.. és mit mondtak?
remélem nem büntettek meg senkit!!!!
mikor mentek utánnatok? már amikor a telekre mentetek??
tőserdőt nem tudom mert közbeugrott egy meló.. amúgy ma mennétek?
majd ma felhívlak hogy mikor mentek vagy elnézek ok??
én csak holnap délután érek rá!
amúgy a yardok mit pattogtak??
Az egyik haverom nézte! Szerintem túl olcsó ahhoz, hogy most lett felújítva!