Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali srácok!
Ha vkinek van Cagiva Prima motorja és megszeretne vállni tőle légyszi szóljon már!
Haverom most akar venni és mondtam neki hogy itt biztos van egy pár.
Hi!
Értem. És mi van ha a kompresszió 8 Bar feletti, a vége meg 90 Km/h?
Cgivások, segítség!!
Van egy Elephant 170-esem, de a közeljövőben w8-t szeretnék, 50-es papírokkal. Minden érdekel, tapasztalatok, vélemény, minden, van hozzá alkatrész?
cső
bazki,most értünk haza nemrég,leraktam a mocit a telken,laller,janika meg boc ijött sziunyóval velem,azok dög angosak mint,és vki beszólt a yardoknak,és jöttek utánunk,majd ott pattogtak
kurva szájukat
jösz akkor tőserdőre?
Hali én is 125/50 vok de lekopogom engem még nem kaptak el, de ismerősömet már elkaptak a mitojaval és a hülyének nem volt fent a burkolatat és látták, hogy 125cc és azt mondtak hogy most az egyszer elengedik, de ez volt neki 4edszerre , a nagyrésze meg lepénzeli a rendőröket, tehat nagy baj ugyse lehet belőle, sztem, remélem további szép estét én mentem motorozni
szivesen!
bár nem valami sokat tudtam segíteni de ezt én így tudtam...
amúgy én is 125/50 vagyok...
de az előző tulaj 2 évig így használt neki nem volt problémája...
én annyit csináltam hogy levettem a hátsó lábtartókat... és van rajta egy mito 50-es matrica..
egyébként sztem ha tényleg nem állatkodsz bent a városba vagy valami településen akkor nem fog szivatni... de ha meg szenya a walker akkor mind1 lehet 30ccm is akkor is valamibe bele fog kötni...
neked is széles utat!!!
és olcsó benzint!!!
Dadis bocs igazad volt az a1 jogsival. Szóval bocs ha bunkó voltam. r.3.14 megmutatta a paragrafust Szóval cbr-ke lesz vagy vmi kis 125ös sportgép
jó hát az 50es égpek is óra szerinte mennek 100at ami valóban 80....ott a 130 az 110 körül volt de a mito meg az rs se megy 180at valójában csak 150-160 köül...
Soha nem ment az 130-at, max óra szerint :)
mérj 1 kompressziót,ha több mint 8 akkor kéne még teljesíteni ezt a tempót,nekem supercity 70 volt,9 bar kompresszióval és 130at ment
Bocsi: 100-110.
Sziasztok!
Van egy Cagiva Prima-m, teljesen gyári beállításokkal, valamint most egy 90 Km/h-s végsebességgel.
A vele azonos gépek, nemcsak a Prima R , ( bár ezt nemtom, hogy R -e?) 100-100-et mennek végre. Szal: Akkor az enyémen a karbi beállításain kellene módosítani, v. min?
Várom a válaszokat!
Előre is köszönöm!
Köcce Riesen!
Széles utat!
A büntetés felső határa: 150.000Ft
+ kiszabható:
- 30 napig terjedő elzárás (ha nincs jogsid motorra és nagyon kecsegek)
- 2 évig terjedő járművezetéstől való eltiltás
Meg a motoroddal is lehet némi herce-hurca.

Hozzá kell tennem, hogy ez a törvények által lehetővé tett maximum.
Még soha senkire nem szabta ki ezeket a bíróság, de az unatkozó
falusi "Körzeti Meghízottakkal" jó vigyázni.
az fasza hogy jó lett, a motornak nem kéne gyengének lenni, az tuti hogy jó irányba akarja húzni?
vagy próbálj neki segíteni amikor erölködik
zsolesz sztem ha rendesen jársz nem téped a városba a száját és meghúzod magad.. kicsi az esélye hogy megbüntessenek... amúgy nem tudom hogy mi a bünti sztem max 30ropi
Hello srácok,nem tudjatok véletlenül,mivel jár az,ha elkapnak 125ös mocin,amin nincs rendszám.Mondjuk 50es van az adás-vételibe írva,de gondolom,azt biztos nem veszi be.
csövi! 1 kérdésem lenne hozzáértő kolegákhoz.a képen a motorom van.motorikusan full tuningolva.kb 40-42paci.most vettem bele 1 vertex verseny cross dugót. BEKELL JÁRATNI? mert valaki azt mondja h a veseny dugót nem kell merthogy üzemórás és addig hajtsam amég megy max 50-60km.h picit összekopjon,de megszprulni nem tud.viszont valaki azt mondja h ezt is be kell járatni.
Helló Petermann. kössz a tippet.megcseréltem a 2 vezetéket és jó lett az a része, de még mindig nem működik. A 2 bowden nélkül jól működik, de ha rárakom a bowdeneket meg se mozdul csak erőlködik. pedig maga a szelep és a bowdenek nem szorulnak. Lehet hogy gyenge a motor??És ha kicserélném a szénkeféket?
Hello,350,tegnap lett lemüszakizva,kapott hátsó gumit uj a festés a motor is fel lett ujítva.Az adatlapomon megnézheted.
jóvan akkor várom a szálítmányt
OK jó lesz.
Megkérdezem a postán hogy hogy lehet elküldeni postai utánvételen Vagy estleg tudja valaki?
Írd meg E-mailban a neved címed (pontosan)
Ma nem biztos hogy fel tudom adni, holnap 6-18ig dolgozok tehát valószínű hogy pénteken adom fel
figyu el lehet postai utánvételen küldeni 3 ezer jó lesz?
Pont most sikerült kiszedni nekem 8 hogy mennyi nem ezen akarok meggazdagodni írj egy árat
Postai után vételen el lehet-e vajon küldeni? hogy megy az?
ne bunyolítsuk túl
ezért mennyiért adod oda az egész tükröt és akkor inkább azt megveszem és nem kel itt variálni!!!!!!