Érdeklődnék hogy a 90-es évjáratú mito-ra szerintetek jóe fordított teló....szedem össze a cuccokat rá és nemtom, ezért megköszönöm ha valaki tud segíteni
Elado a mocim, megjott a kedvem egy nagyobb gephez. Ha valakit erdekel nezze meg a kepeim kozt.
125cc, 2utemu sportenduro,50es papirral biztositva is van, elol hatul brembo tarcsafek, 1997es evjaratu, power szelepes, Ar:250 000 Adok meg hozza egy 125os Cagiva elefant blokkot es van meg hozza egypar alkatresz is!
nem nem..pedig enyim is hasonlo allapotban van mint tied..és műszakis is.. mitora pályázok 1előre..v af1..esetleg.. semi baj a frecciámmal.csak ez igazabol turamotor...és nem hasznalom ki.viszont egy kis könnyű sportgépet ki tudnék..
Szerintem furcsán áll rajta a hátsó lábtartó lehet hogy elvan tekeredve 1 kicsit
Nem akarok senkit megsérteni ha esetleg tévednék elnézést ez csak észre vétel
Mikey még te sem tudtad eladni a vasat? sajna még én se
pedig rendszámos
ha vkit érdekel nézze meg az adataimnál vagy a www.hasznaltmotorok.hu/hirdete... -n
árban megegyezünk!!!!
nekem kopp-ra u.iylen féynezéssel van,csak c12R-es ,kisebb az első sárvédőm..ha érdekel fenn van a hasznaltauto.hu-n is + az adataimnál.. 70-367 46 95..oktoberig műszaki
Ja még eszembe jut a témához hány segédmoci van az országban? Hány KPM műszaki állomás, ahol közbe végzik a soros autó nagymoci vizsgákat is + adminisztráció? Mikorra végeznének xszázezer kis zümivel?
Ha erre a törvényre is annyit kell várni beharangozásától mint amenyit az új fegyvertörvényre (5-6-év) és az amit elfogadnak csak anyira hasonlít arra mint amiről szó volt akkor nem kell félni! Abban a flóberteseket szivatták meg de a harmadik póthatáridő lett csak a végleges, és a kb 200.000-re becsült flóbi tulaj közül csak 7500 kért engedélyt a játékpisztolyára úgyhogy gyakorlatilag totál bukfenc lett. Más helyeken meg "gyengitett" az új törv.
Érdeklődnék hogy a 90-es évjáratú mito-ra szerintetek jóe fordított teló....szedem össze a cuccokat rá és nemtom, ezért megköszönöm ha valaki tud segíteni