Tavigőte, nem értem ezt az 50es blokkos cuccos elmagyaraznad részletesen micsinalsz vele a KF. ben? a kérdésem meg még mindig fenn áll hogy egy ducati lámpás fejidomot fel lehet e rakni egy körlámpás idom helyére, a másik, hogy van e vkinek plexije a sima kereklámpás idomra? Küldök egy képet a kicsikémről, levelibékáról
Nagyika
Nekem volt Frecciám és van első index-tükröm bal oldali (ha rajta űlök) de egy kicsit át van alakítva küldök róla képet ha küldesz egy E-mailt (lehet hogy elfelejtem a nélkül)
Amúgy van még hozzá egy rendszámtartóm hajtókarom és egy karcos hengerem (perselyeztetni kellene)
hali!
Nincs valakinek egy MIto első (kör) lámpája?
Mert nem nagyon akar összejönni a szerzése....
Fontos lenne. Akinek van egy felesleges, vagy tud, legyen olyan jó és szóljon
Köszi
helósztok msot vettem a Cagiva Freccia C12 motort!! nagyon imádom nagyon jóókis gép!! És azt szeretném kérdezni hogy esetleg alkatrészek lenének hozzá?? pl: bal oldali index búra ,bal oldali tükör tartó búra. elöre is köszi a válazt
Üdv! Srácok! Megvettem az új bukómat Berik Streetstar - 2
Kép az avatomban! Nekem nagyon tetszik Már csak a gépet kéne járóképessé tenni és jó is lenne a világ..
Srácok mi ez a jövő évi törvény hülyeség? Ne csináljátok!!! Most fog végre összeállni a gépem erre kiderül hogy szart se fog érni????? Ne sz..assatok! Valaki nyugtasson meg hogy ez még nem lesz behozva , de gyorsan!!! Na ügyesek legyetek és széles utak
Sziasztok, még új vagyok itt, egy hete vettem a Mitomat régi kereklámpás mito, de beleszerettem Lenne olyan kérdésem, hogy van e vkinek egy két alkatrésze a régi mitohoz, pl Plexi első idom, és a másik kérdésem, hogy a kereklámpás fejidom helyére fel lehet e rakni a Ducati lámpás idomot?
www.liqui-moly.hu/termekek.cgi...
hogy basszaaa meg az a k**va g*ci olajárus... nem át ba*zott?
az alsó olajat adta faternak... pedig az sima benzin mellé keverős nem?
pedig fater rákérdezett 10x, h bitttos h nem benzin mellé? persze, ez kell váltóba...
fater beletöltötte, most engedhetem le. visszaviszem a boltjába, és ha nem ad helyette jót, odaöntöm az asztalára aztán ba***a meg.....
ilyen hírre hazajönni.....
pedig bittos h nem jó ez nem?
Na azért én sem azért vettem a motort hogy kocsival elvigyem a ringre és fizessek hogy mehessek vele Meg szerintem más sem azért veszi (tisztelet a versenyzöknek !!!! DADIS ,GERI ,stb )
Szerintem meg menj el jogsira... és ne csessz el egy (manapság oly ritka) rendezett papíros motort...
Papírok nélküli úgyis több van meg fillérekért tudsz hozni Olaszból.
srácok énj alapból renszámost veszek a rendszámot leszedem a papirokat elrakom haverommal csinálunk egy hamis adásvételit mintha tőle vettem volna és netán ha bejönne ez a törvény akkor kapom elö a papirjait a renszámmal együt levizsgáztatom és ennyi nem olyan sok ha már rendszámos alapból
Nekem volt Frecciám és van első index-tükröm bal oldali (ha rajta űlök) de egy kicsit át van alakítva küldök róla képet ha küldesz egy E-mailt (lehet hogy elfelejtem a nélkül)
Amúgy van még hozzá egy rendszámtartóm hajtókarom és egy karcos hengerem (perselyeztetni kellene)
Nincs valakinek egy MIto első (kör) lámpája?
Mert nem nagyon akar összejönni a szerzése....
Fontos lenne. Akinek van egy felesleges, vagy tud, legyen olyan jó és szóljon
Köszi
Csak egy ötlet a készülő tv. -hez!
125/50-es vagyok én is, de ha beigazolódik a rémálom a cagiva planetba veszek egy cagiva prima 50ccm-s blokkot és bebandukolok a KF-hez.
Majd hazabandukolok és visszahelyezem a planet eredeti blokkját.
Biztos macerás, de egy ötletnek nem rossz . Ki tudja, hátha!
Fel a fejjel, üdv: Zsolt
Kép az avatomban! Nekem nagyon tetszik Már csak a gépet kéne járóképessé tenni és jó is lenne a világ..
Srácok mi ez a jövő évi törvény hülyeség? Ne csináljátok!!! Most fog végre összeállni a gépem erre kiderül hogy szart se fog érni????? Ne sz..assatok! Valaki nyugtasson meg hogy ez még nem lesz behozva , de gyorsan!!! Na ügyesek legyetek és széles utak
hogy basszaaa meg az a k**va g*ci olajárus... nem át ba*zott?
az alsó olajat adta faternak... pedig az sima benzin mellé keverős nem?
pedig fater rákérdezett 10x, h bitttos h nem benzin mellé? persze, ez kell váltóba...
fater beletöltötte, most engedhetem le. visszaviszem a boltjába, és ha nem ad helyette jót, odaöntöm az asztalára aztán ba***a meg.....
ilyen hírre hazajönni.....
pedig bittos h nem jó ez nem?
most 8at töltöttem.
köccce
mondanátok nekem egy gyors helpet h mennyi váltóolaj kell Mitoba?
Léggggyyyszi
Papírok nélküli úgyis több van meg fillérekért tudsz hozni Olaszból.
halljátok! majd megyünk tüntetni! de télleg!