Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavigőte, nem értem ezt az 50es blokkos cuccos elmagyaraznad részletesen micsinalsz vele a KF. ben? a kérdésem meg még mindig fenn áll hogy egy ducati lámpás fejidomot fel lehet e rakni egy körlámpás idom helyére, a másik, hogy van e vkinek plexije a sima kereklámpás idomra? Küldök egy képet a kicsikémről, levelibékáról
Nagyika
Nekem volt Frecciám és van első index-tükröm bal oldali (ha rajta űlök) de egy kicsit át van alakítva küldök róla képet ha küldesz egy E-mailt (lehet hogy elfelejtem a nélkül)
Amúgy van még hozzá egy rendszámtartóm hajtókarom és egy karcos hengerem (perselyeztetni kellene)
nekem van..1 komplett c12R-es moci..rendszámos..műszakis..:) 210be a tied
hali!
Nincs valakinek egy MIto első (kör) lámpája?
Mert nem nagyon akar összejönni a szerzése....
Fontos lenne. Akinek van egy felesleges, vagy tud, legyen olyan jó és szóljon
Köszi
Hello!

Csak egy ötlet a készülő tv. -hez!

125/50-es vagyok én is, de ha beigazolódik a rémálom a cagiva planetba veszek egy cagiva prima 50ccm-s blokkot és bebandukolok a KF-hez.

Majd hazabandukolok és visszahelyezem a planet eredeti blokkját.

Biztos macerás, de egy ötletnek nem rossz . Ki tudja, hátha!

Fel a fejjel, üdv: Zsolt
helósztok msot vettem a Cagiva Freccia C12 motort!! nagyon imádom nagyon jóókis gép!! És azt szeretném kérdezni hogy esetleg alkatrészek lenének hozzá?? pl: bal oldali index búra ,bal oldali tükör tartó búra. elöre is köszi a válazt
MEnnyi volt ez a bukó?
gyurcsány haverunktól minden kitelik de addig is a cagiva legyen veletek!!!!!!!!!!
Üdv! Srácok! Megvettem az új bukómat Berik Streetstar - 2
Kép az avatomban! Nekem nagyon tetszik Már csak a gépet kéne járóképessé tenni és jó is lenne a világ..
Srácok mi ez a jövő évi törvény hülyeség? Ne csináljátok!!! Most fog végre összeállni a gépem erre kiderül hogy szart se fog érni????? Ne sz..assatok! Valaki nyugtasson meg hogy ez még nem lesz behozva , de gyorsan!!! Na ügyesek legyetek és széles utak
Sziasztok, még új vagyok itt, egy hete vettem a Mitomat régi kereklámpás mito, de beleszerettem Lenne olyan kérdésem, hogy van e vkinek egy két alkatrésze a régi mitohoz, pl Plexi első idom, és a másik kérdésem, hogy a kereklámpás fejidom helyére fel lehet e rakni a Ducati lámpás idomot?
Hát ja ez motorolaj. Ezt nagyon gyorsan engedd le a váltóból.
Eeeeeez tényleg hülye
www.liqui-moly.hu/termekek.cgi...
hogy basszaaa meg az a k**va g*ci olajárus... nem át ba*zott?
az alsó olajat adta faternak... pedig az sima benzin mellé keverős nem?
pedig fater rákérdezett 10x, h bitttos h nem benzin mellé? persze, ez kell váltóba...
fater beletöltötte, most engedhetem le. visszaviszem a boltjába, és ha nem ad helyette jót, odaöntöm az asztalára aztán ba***a meg.....
ilyen hírre hazajönni.....
pedig bittos h nem jó ez nem?
Az elöttem szólok meg mondták ,de van rajta nivó pálca egyébként
szkönyv szerint is annyit. mondjuk amit leengedtem az úgy 6 deci körül volt csak... már elég ratyi volt
most 8at töltöttem.
köccce
őőőő elvileg 0,8 l ...
sziasztok.
mondanátok nekem egy gyors helpet h mennyi váltóolaj kell Mitoba?
Léggggyyyszi
Na azért én sem azért vettem a motort hogy kocsival elvigyem a ringre és fizessek hogy mehessek vele Meg szerintem más sem azért veszi (tisztelet a versenyzöknek !!!! DADIS ,GERI ,stb )
Szerintem meg menj el jogsira... és ne csessz el egy (manapság oly ritka) rendezett papíros motort...
Papírok nélküli úgyis több van meg fillérekért tudsz hozni Olaszból.
csak a biztositásnál figyelj(smkp)...ha rendszámozod a számok nehogy összefussanak a biztosito adatbázisában...
srácok énj alapból renszámost veszek a rendszámot leszedem a papirokat elrakom haverommal csinálunk egy hamis adásvételit mintha tőle vettem volna és netán ha bejönne ez a törvény akkor kapom elö a papirjait a renszámmal együt levizsgáztatom és ennyi nem olyan sok ha már rendszámos alapból
Haggyátok már a francba, nemlesz így mgé egy darabig, nemkell felgyújtani, pályázni kell vele :)
nem védem/bántásbol de én is huztam volna a számat..
húú baszki akkor nagy szarban vagyunk!!!
halljátok! majd megyünk tüntetni! de télleg!