Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nemtom biztosra de nekem az itteni rendőrök magyarázták hogy lesz vmi kis matrica amit már le is küldtek nekik és felkellesz ragasztani.Hasonló lesz a rendszámhoz,és ez alapján nyilván lesz tartva minden motor,vmint gyorshajtásnál is könyebb dolguk lesz. De ez még egyáltalán nem biztos mert lehet hogy csak azért mondták hogy szarjuk össze magunkat. majd kiderül
MRá 2-3 éve erről van szó, hogy majd januárban behívják, aztán még mindig nemlett belőle semmi és nemis lesz... Ez biztos.
Télleg be kell majd méretni az 50-esket?? De majd megmérik teljesítményt meg ccm-et meg mindent és valami rendszám is vagy valami megkülömböztető vagy marad minden a régi?? Valaki tudná ezt részletezni.
Mi lesz januártól az 50-esekkel?Nekem ez új.Bemérik a teljesítményét vagy mi a szar....
Végülis ennyi pénzért mindenképp megérné ha motorikusan jó állapotban van,de ha tényleg januártól behivatják az 50-eseket akkor szopacs és akkor ha rászámolod a büntetést meg azt hogy levizsgáztatást,akkor már jobban jársz ha veszel egy rendszámosat meg olyat ami nem volt törve vagy legalább is ki lett javítva rendesen.
most mejik gépről ban szó és mennyiért
jaa nem cksa az olasz forgalmiban van 11kw irva... szal ez is 30LE körül van
nah beszéltem vele msn-en
olasz származási, pereceltek vele mert azt modnta tuti nem gyári a féynezés, és az idomok helyenként töröttek ,karcosak.
DE EZ CSAK 14 LÓERŐS. AZ NAGONY GYENGE...
és ha megnézed ott van hogy további motorok ugyanitt.
bocsi a nagybetukert csak rossz a billenytyuzetem raontottem a baraczklevet es beragadt shift
hát ha megnézed a képet amit készültek róla a háttérben láthatod ablakon át hogy motorok vannak odabennt!
Ki mondta hogy kereskedésben van? én email cím alapján felvettem msn-re
és megnézni se tuom mert bptől kurva messze van
pedgi enyni lóvém lenne!
csak félek...
engem érdekelne mert most veszek motort csak félek hoyg vmi széthajtott vagy vmi mert gyanusan olcsó.
ja és márkakereskedés... szal óvatosan....
Mito
Hali srácok!A Mito még megvan ha érdekel vkit mert beszéltem a sráccal,csak annyi a gond hogy nincs rendszám rajta
Ja amúgy a hátsó nyergét senki ne veszítse el! Most rendeltem meg a márkakereskedőtől és 19 ezer forint Többet már én se fogom elveszíteni. Jobban vigyázok rá mint az életemre
"Nem mindennapi látvány, ahogyan a gyári MITO bedönthető a kanyarban. Ha bárki, bármilyen más gyártmányú széria(!) - tehát nem tuningolt - 125-ös motorral eléri ugyanezt a dőlésszöget - elmondhatja magáról, hogy igazi motoros. Viszont a MITO nyergében az átlagos rider is képes erre!"

Idézet a Cagiva honlapjáról
:D hiánycikk, sokan keresik, magyarországon nem hiszem, hogy találsz.
Tiszteletem srácok, lányok!

Cagiva Mito Denim-em van 1993-as. Elszállt rajta a kipufogás elektronika. Ha valaki tudna segíteni szerezni alkatrészt használtan olcsón, annak nagyon örülnék.
Email címem: schiwo@citromail.hu
Hali srácok!
Help please váltóolaj témában
MIlyen kell? Mondjatok példákat légyszi, ha tudtok tipust is.
Már nagyon lekell cserélnem
Előre is kössszeee
Cagiva planet125 eladó!1998.11havi rendszámos frissen felujitva jó müszaki állapotban jó gumikal képet email tudok küldeni:slam001@freemail.hu
milyen mito és mennyiért
hát,a remény hal meg útóljára,de nálam ülést nemtalálsz:) üdv
Hello Mitogeri!
Látom te foglalkozol sokat ilyen gépek szerelésével. Meg neked volt is már pár darab. Véletlenül nincs egy eladó evo hátsó ülésed? Jó pénzér megvenném Vagy nem tudnál valahonnan szerezni? Megköszönném! Úgy nézem te vagy az utolsó esélyem
Üdv