Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mitot akarsz?Az enyém eladó
Holnap lesz friss müszaki a motoromon,jah és haverom lehet hogy ma vesz egy mitot,csak 50-es papírral.Az érdekes lesz ha mondjuk tényleg megvenné mert az is Luckys és az egyiken van rendszám a másikon meg nincs,ugyhogy ha majd eggyütt megyünk én az ő helyében nem lennék teljesen nyugodt
kösz srácok a segitségért megmentettetek egy fölös uttol
Tegnap este a városba beállt mellém egy Piros Cagiva Prima Ki volt az itt van a fórumon?
Srácok+eladnám a primámat, ha valakit esetleg érdekel, írjon.
Ali-G

Láttam egy a 150ezrest motort, mert nálunk van a kerületben...

Hát azt ajánlom hogy kerüljétek el...

Pár infó: ferdült váz, ferdült kormány, széttört azaz nem repedt idom , szimerinből ömlik az olaj, beázott önindító, váltón átfűzve 6-os csavar anyákkal vagyis azzal tudsz váltani és a fék ugyan így van mert ott is le van törve a fék része, első fék nem működik vagyis nem fog, kopott fékpofák, nincs visszapillantó, nincs meg a hasidom vagyis az alja a motornak és ami van róla kép az csak illusztráció vagyis mikor ő vette akkor így nézett ki...

Szal egy kalap szar...

Én meg mondtam a srácnak hogy 30ezret adok érte vagy max. 40et és azt mondta hogy ez 150et ér

Én meg röhögtem megköszöntem hogy megnézhettem és fetrengve távoztam...

Remélem segíthettem
150 ezrest akarTAM IRNI
500 körül már jó állapotút kapsz. És ha rendesen gondozod akkor nincs vele több baj mint egy hasonló japán géppel. Viszont kurva jól néz ki és ha kell kurvára megy
mit szoltok a 1500 es mitohoz megéri www.kepesmotor.hu/cagiva/i?p=3...
ezeknél a motoroknál nem kéne még foglalkoznod holmi végsebességgel. szimóhoz képest gyilkosan gyorsulaz tuti.
a legfontosabb a szervízigényesség. és hát olasz motor szal az ékell rá költeni...
Hy.2kérdésem lenne.Az elsö:400-550 ezer forint között lehet-e kapni már jo állapotu cagiva mito 125-ös mocit,és ha igen hanyas évjáratutu.
A második:Tudom,hogy egy cagivás topicban vagyok,de azért akinek ilyen tipusu gépe van,a cagiva iránti szerelmét féretéve 1pár mondatban leirhatná milyen ez a gép.Gondolok itt végsebesség,gyorsulás,fogyasztás,szerviz stb..
KÖszönöm szépen.
Hali!
Még mindig evo hátsó ülést vennék!!!
Nincs valakinek véletlenül eladó vagy nem tud valaki szerezni! Sürgős lenne!
Üdv
www.hasznaltmotor.lap.hu itt biztos találsz.....nekem új alkatrészekröl kellene árlista a mocimhoz mer mikor a biztosító jön jólenne tudni kb-ra mi mennyi.....tud valaki segíteni?
Nem sikerült na most:. Nem tudtok valakit aki behozna 1 törött Af1-et olaszból? Ja vagy valami olasz használtmotor lapot esetleg ha tudnátok.
Hell. Nem tudtok valakit szöveg 1 törött Af1-et szöveg? Ja vagy valami szöveg esetleg ha tudnátok.
Jól mondod Pontosan az a baj hogy amennyivel olcsobb kint meg rászámolod az útat meg a regadót akkor drágáb mint ha ithon veszel
Egyébként a regadó jelen pillanatban 0-125cm3 ig 125000 ft .plusz az átirás ,vizsga,eredetvizsga ,STB.
Akartam hozatni Rs 125-öst olaszból 98-ast 250-be lehetett volna elhozni....
Szóval télleg drága
ne viccelj már én még életemben nem láttam rs-t ami megy 250 alatt! 96os évjárattól felfelé soha.
pedig egész évben figyeltem a hasznaltautót és a hasznaltmotor.hu-t.
alkatrészek
Pont nézegettem az oldalakat és találtam egy német oldalt ahol vannak Mitokhoz cuccok.Ha vkit érdekel nézze meg
Szerintem nem éri meg...
50-est még talán, met arra nem ell regisztrációs adó.
De egy 125-ös motorra....áhhh, ha egy 100-assal olcsóbb mint itt, akkor már talán.
De nézegettem én annak idején német motorokat (Mito Evo). Nem olcsóbbak mint itt.
És a registrácós adó (most nem akarok hülyeséget mondani, tehát javítsatok, ki ha nem stimm) kb. 60.000Ft + az átiratás.
Mito
Nemrossz ez a Mito.
Nemtudjátok hogy Mito-ra mennyi egy karbon sárvédő???
Szerintetek Németből megéri behozni egy Mitot?
Sztem reális.Ismerösöm 400-ért vett egy ugyanilyet tavaly tavasszal 9ezer kilóméterrel.
Szerintem is kár kiadni annyi pénzt érte föleg hogy lassan cserélni kell benne a dugót !!!!