Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50ként rs eket 200-250nél többért vétek venni...
akkor menyniért érné meg?
ááááá. 50esként 360ért.... pénzkidobás lenne
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

na és erről mi a vélemény?
attöl függetlenül a képek alapján szép karcmentes állapotú.
Szóval, lehet, hogy a gyertya is piszkos...

Ezt a hirdetést én is néztem.
A km óra reálisnak tűnhet (haverom NSRje 99-es és asszem 11000km-el vette).
Amúgy nincs rajta tükör... akkor lehet, hogy estek vele de még nem tudták 100%-ra restaurálni.
Rendszám van rejta.
Az évjárat sokszor megtéveszthet . Én 94-es Mitom viszonylag jó állapotú .
hmm vazz de kár.... azthittem hogy megvan a motorom.
kár érte... ne mtud vki egy jó vételt vhol a neten?
rs vagy mito evo-t ne mtud valaki 400 rugóig?
Vagyis nem írtás hanem írást.
Az enyém 96-os volt és úgy volt benne 28000.
Sztem vki hülyeségből rakta ezt fel. Nézzétek meg a leírtást.
ez szépnek néz ki meg egyántalán nem drága és de 6évesen a 26ezer az reális km
Vmi baja biztos van. 2000-es évjáratúakért 6-700ezret szoktak kérni. Vagy van aki többet.
ráadásul kereskedőtől van szal lazán visszatekerték a km órát az tuti!
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

és ehhez mit szóltok jó vétel? mert ha jó állapotba van akkor tuti jó vétel. ha nicns széthajtva.
26e km az türhető?
és ez sztetek valóban 14LE-s változat? nem csak 33vagy mennyi lovas létezik?
motoring! a kawasaki kmx emnek két hete ugyanez volt a problémája! teljesen uanaz amit leírtál. csak nekem 7 nél nem ment feljebb. Valszeg nekem a keverék tett be amit véletlen beleraktam a motorba.
a sok olaj beköpte a gyertyát, és a gyertyapipát is szétbaszta. azóta picit jobb de nekem is nagyon sokszor köpi meg katttog meg leáll. de az enyémet be se lehet rugni hanem 2esbe be kell tolni.
ja még annyi,h a héten kap új telószimeringeket+fékbetéteket előre,mert ha nem viszik el,akkor hajtom tovább..
igen azo ka gumik vannak rajta..látom fehérvári vagy..nem is vagy messze..jövö7 vége felé megyek le b.szárszóra mocc.al ha érdekel ,ütközhetünk..
én a mito-m ra imet.hu bol vettem a láncom...10 ezer ft körül volt asszem...
Hát kösz, nekünk nem is szolsz? :) Pedig kimentem volna egyet RR-el csapni :)
KIRÁLY!
HOLNAP ZÚZUNK LE EGY NSRES HAVEROMMAL BALATONRA!!!
Van valaki Balatonederics környéki? (Keszthely és Tapolca között)
Hi! A pinkmotors-nál biztosan találsz! Ha ott nincs akkor keress a shox.hu-n! De előtte írj egy mailt a Pink-nek, szerintem lesz! info@pinkmotors.hu
Csáó! Mito 2-hüz milyen láncot tudtok? qrva sürgős lenne, egy euroring múlik rajta. nem nekem hanem a schreibercsabának kéne csak balcsin van. thanx
Megtaláltam! De ott csak 205.000Ft Nem rossz ár, de most megnézek egyet Veszprémben.
Az is rendszámos, mondjuk lejárt a műszakija és nem használják egy éve viszont az csak 150.000 és helyben leműszakizzák és névre írják nekem. Szóval 190ezer névre írva. Egy röpke kérdés a tiedről: Az a gumi van rajt ami a képeken?
Srácok Érden láttam ma 2 mito evo-t egy lucky-sat meg egy pirosat... egymás után mentek..... nah valaki??
van most mocid? látom frecciamániás vagy..:D az én gépem eladó..fenn van hasznaltauton.hu-n is meg motor.hu-n .210 az ir.ár..műszakis októberig!