Ezt a hirdetést én is néztem.
A km óra reálisnak tűnhet (haverom NSRje 99-es és asszem 11000km-el vette).
Amúgy nincs rajta tükör... akkor lehet, hogy estek vele de még nem tudták 100%-ra restaurálni.
Rendszám van rejta.
Az évjárat sokszor megtéveszthet . Én 94-es Mitom viszonylag jó állapotú .
és ehhez mit szóltok jó vétel? mert ha jó állapotba van akkor tuti jó vétel. ha nicns széthajtva.
26e km az türhető?
és ez sztetek valóban 14LE-s változat? nem csak 33vagy mennyi lovas létezik?
motoring! a kawasaki kmx emnek két hete ugyanez volt a problémája! teljesen uanaz amit leírtál. csak nekem 7 nél nem ment feljebb. Valszeg nekem a keverék tett be amit véletlen beleraktam a motorba.
a sok olaj beköpte a gyertyát, és a gyertyapipát is szétbaszta. azóta picit jobb de nekem is nagyon sokszor köpi meg katttog meg leáll. de az enyémet be se lehet rugni hanem 2esbe be kell tolni.
Megtaláltam! De ott csak 205.000Ft Nem rossz ár, de most megnézek egyet Veszprémben.
Az is rendszámos, mondjuk lejárt a műszakija és nem használják egy éve viszont az csak 150.000 és helyben leműszakizzák és névre írják nekem. Szóval 190ezer névre írva. Egy röpke kérdés a tiedről: Az a gumi van rajt ami a képeken?
na és erről mi a vélemény?
Ezt a hirdetést én is néztem.
A km óra reálisnak tűnhet (haverom NSRje 99-es és asszem 11000km-el vette).
Amúgy nincs rajta tükör... akkor lehet, hogy estek vele de még nem tudták 100%-ra restaurálni.
Rendszám van rejta.
Az évjárat sokszor megtéveszthet . Én 94-es Mitom viszonylag jó állapotú .
kár érte... ne mtud vki egy jó vételt vhol a neten?
rs vagy mito evo-t ne mtud valaki 400 rugóig?
és ehhez mit szóltok jó vétel? mert ha jó állapotba van akkor tuti jó vétel. ha nicns széthajtva.
26e km az türhető?
és ez sztetek valóban 14LE-s változat? nem csak 33vagy mennyi lovas létezik?
a sok olaj beköpte a gyertyát, és a gyertyapipát is szétbaszta. azóta picit jobb de nekem is nagyon sokszor köpi meg katttog meg leáll. de az enyémet be se lehet rugni hanem 2esbe be kell tolni.
HOLNAP ZÚZUNK LE EGY NSRES HAVEROMMAL BALATONRA!!!
Van valaki Balatonederics környéki? (Keszthely és Tapolca között)
Az is rendszámos, mondjuk lejárt a műszakija és nem használják egy éve viszont az csak 150.000 és helyben leműszakizzák és névre írják nekem. Szóval 190ezer névre írva. Egy röpke kérdés a tiedről: Az a gumi van rajt ami a képeken?